Forum towarzyskie »

Kartki na Święta-kolejna edycja :)

czyli moje wszystkie doszły i ja wszystki dostałam  😀

Wesołych Świąt Wszystkim życzę  :kwiatek:
Chess, dziękuję! 🙂
Ok, moje wszystkie doszly i do mnie wszystkie dotarly, bardzo dziekuje! :kwiatek:
Moje co roku na parapecie stoją
No to ode mnie dotarły wszystkie, ja czekam jeszcze na jedną.
Dzisiaj dostalam ostatnia kartke od In. I jej importu ze wschodu 🙂 strasznie dziekuje za piekne zyczenia i kartke 🙂
pochwalcie się swoimi kartkami 🙂
Moja jedna też zaginęła..  😤
Wróciłam ze świąt dzisiaj wieczorem, ale dalej tej jednej karteczki jak mnie było tak nie ma 😕 U mnie bilans tegoroczny: 2:2 [jedna niepotwierdzona]
U mnie 2:2.
Do mnie trzy programowe doszły, moje 4 potwierdzone, reszta nadal nie..
Dziś doszły kartki od Shilton i Kopyciak. Dziekuję  :kwiatek:

Mam nadzieję że moję też już podochodzą
ChemiK, DOPIERO dzisiaj??????
Twoja do mnie dotarła wczoraj 🙂
Dopiero 🙁 ale wydaje mi sie że to wina tego że nasz listonosz był chory i ze wszystkim były opóźnienia.
Chemik to strasznie długo ta moja szła, ale ważne, że dotarła  🏇 Do mnie wczoraj przyszła śliczna karteczka od Ciebie  :kwiatek:

Podsumownie-  3:3 - wszystko dotarło  💃
Dziś do mnie tez doszła karteczka od Chemik  :kwiatek:
do mnie wszystkie dosżły, ale ode mnie jedna jeszcze nie zameldowana🙁 ale wciąż mam nadzieję.
Ja nadal nie mam wieści o jednej kartce, ale ta osoba dawno się tutaj nie pojawiła i to może dlatego, pozostałe wszystkie dotarły 🙂
U mnie już 3:3  😀

Właśnie była u mnie Pani listonoszka i dostarczyła ostatnią kartkę od notbelieve, dziękuję bardzo!! 😀

Jeszcze raz wielkie dzięki: Pokemon, Niemiłek, Notbelieve! 😀
dostałam dziś kolejną śliczną kartkę od Chemik  :kwiatek:
dziękuję, byłam bardzo mile zaskoczona 🙂

ja wysłałam w tym roku tylko 3, a dostałam 5, dziękuję bardzo  :kwiatek:
Cierp1enie, a moją też dostałaś? Była nadprogramowa 🙂
Tak, już pisałam - 11 strona, 3 post od końca  :kwiatek: :kwiatek:
Dzis dotarla kartka od Ovcy, dziekuje!
A szlo tak dlugo, bo zostalo potraktowane jako ekonom, mimo ceny na znaczku. Jezeli nie ma naklejki/pieczatki/napisu "priorytet", to mimo drozszego znaczka bedzie szlo jak ekonom.
martva, dziękuję pięknie za kartkę! :kwiatek:
Do mnie dziś dotarła kartka od Shilton, dziękuję pięknie! :kwiatek:
martva, dziękuję pięknie za kartkę! :kwiatek:

O matko, żartujesz, że dopiero teraz doszła?!  😵 Dramat! Chociaż w sumie cieszę się z samego faktu, że dotarła do Ciebie  :kwiatek:
Moje też wszystkie doszły, aż mi ulżyło😀 to teraz nic tylko czekać😉 na kolejną edycję😉
martva, możliwe, że była w skrzynce wcześniej, ale od 22 do 1 nie było mnie w Warszawie i nie miałam jak sprawdzić 😉
Martva, mnie też nie było od 22. w Poznaniu, dlatego dopiero teraz dorwałam kartkę, dziękuję!  :kwiatek:

doszło do mnie 5, moje wszystkie też dotarły 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się