Forum towarzyskie »

Kartki na Święta-kolejna edycja :)

Ja dostałam dziś karki od Naciau i Arroch, dziękuję  :kwiatek:
Do mnie dzisiaj doszła kartka od In.  Dziękuję bardzo.  :kwiatek:

Czyli ja już u siebie 3 kartki mam.  🙂
Moja jedna jeszcze nie potwierdzona..
A ja jestem zalamana 🙁 żadna z moich jeszcze nie doszła... Słabo! 🙁((

Niepotrzebnie, ja od Ciebie kartkę dostałam dziś, serdecznie dziękuję! 🙂  💘
Do mnie dotarła dzisiaj od infantil! Dziękuję pięknie! 🙂
Do mnie dotarła dzisiaj od infantil! Dziękuję pięknie! 🙂

to super!
Komplet doszedł, komplet dostałam + jedną nadprogramową od shilton własnie  :kwiatek: Mogę spać spokojnie.
Dziś doszła do mnie kartka od forumowej shilton, dziękuję :kwiatek:! Jeszcze jedna i będzie komplet!  🙂
fin, dotarła nadprogramowa od Ciebie 🙂 Dziękuję! Prześliczna jest, taka dokładnie w moim guście 😍
Do mnie wczoraj dotarły trzy kartki, od Presji, Kopyciak i baffinki. Dziękuję za życzenia  :kwiatek:

Z moich dotarły dwie nadprogramowe i jedna z losowania. O pozostałych dwóch z losowania nic nie wiadomo 🙁
Horciakowa dziś dostałam Twoją kartkę  😍
ja również dziś dostałam od Kopyciak  :kwiatek:. Czyli brakuje tylko jednej ode mnie 🙁
Ja wyjęłam dziś ze skrzynki kartki od Heval i Cierp1enie plus nadprogramową od ekuss. Dzięki wielkie!
super!!

tu u mnie 3/3  😅
Cierp1enie, a ode mnie dostałaś? 🙂
To ja kończę swoją część akcji 🙂 3/3

Wesołych świąt!  :kwiatek:
ej dziewczyny, ja sie nie bawie bo nie mam czasu a i talentu mi natura poskapila, ale zawsze bardzo lubilam ogladac Wasze kartki. wstawicie i tym razem jakies zdjecia?
Sonkowa, proszę 🙂
Dostałam od Sstokroteczkii, dziękuję! 🙂

2:1

Kujka, niestety nie wiem jak obrocic zdjecie, w telefonie mi dobrze pokazuje :p
Cierp1enie, a ode mnie dostałaś? 🙂

nieee
ooo to idę zaraz skrzynkę sprawdzić 🙂
Dotarła do mnie hmmmmm kartka od Wilczyk, jest świetna 😀 i karnecik od Kaktusa. Dziękuję bardzo.
U mnie jak na razie 2:3. Jedna moja wciąż idzie.
[quote author=martva link=topic=89884.msg1622532#msg1622532 date=1356103017]
A ja jestem zalamana 🙁 żadna z moich jeszcze nie doszła... Słabo! 🙁((

Niepotrzebnie, ja od Ciebie kartkę dostałam dziś, serdecznie dziękuję! 🙂  💘
[/quote]

Uff to chociaż jedna z 4 (jedna nadprogramowa również szła). Co nie zmienia faktu, że i tak słabo i niefajnie 🙁

Bilans wygląda tak: 2 dostałam, 1 doszła ("obowiązkowa"😉, 2+1 (nadprogramowa) ciągle w drodze 🙁
ja dostałam rewelacyjną "nadprogramową" od fin! ja myślę to samo co mi napisałaś Babo, więc musimy iść się napić!  :allcoholic:

buyaka nie wiem czy ta Twoja byla planowo czy nadprogramowo? bo jak planowo to mam wszystkie, jak nadprogramowo to cały czas brak jednej! i chyba moja jedna też nie doszła... 🙁
Niestety kartki odemnie dojda z poślizgiem 😡 tak to jest jak prosi się o wysłanie "zaufaną" osobę. Przepraszam 🙁
Dziękuję raz jeszcze  :kwiatek:
Mery, okazało się w końcu, że Ciebie wylosowałam, także moja przekwalifikowała się na programową kartkę  😉
Baffinka, dzięki!  :kwiatek:

Czyli do mnie dotarły dwie programowe karteczki, od Bischy i Karmity
JARA piękny portret 😀
Jak na razie czekam na jeszcze jedną kartkę 🙂
Sonkowa, proszę 🙂
Dostałam od Sstokroteczkii, dziękuję! 🙂

2:1

Kujka, niestety nie wiem jak obrocic zdjecie, w telefonie mi dobrze pokazuje :p

No w końcu doszła, a tak się martwiłam, że ta nie dojdzie na czas, a tymczasem jeszcze o jednej nic nie wiem, czy dotarła. Wesołych Świąt!
Mery, okazało się w końcu, że Ciebie wylosowałam, także moja przekwalifikowała się na programową kartkę  😉

no to czad! w takim razie ja mam wszystkie :kwiatek: !! nie wiem tylko czy wszystkie ode mnie doszły...?
Wczoraj dostałam kartkę od Arrcioszka :kwiatek:

Moja jedna nie zameldowana 🙁
shilton dziękuję bardzo za kartkę  :kwiatek: dziś dotarła 🙂😉

Doszła od Baffinki   :kwiatek:
Ja dostałam dzisiaj czwartą kartkę od shilton.  🏇 Dziękuję bardzo!  :kwiatek:

+ Naprawdę zaczęłam się martwić o moją trzecią kartkę... Mam nadzieję, że jeszcze dojdzie..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się