A na mnie czekała dzisiaj kartka od shilton 😀 Dziękuję za zabawne życzenia. Swoją drogą - one się zaczynają od Renifer Rudolf już grzeje kopyta, a ja zaczęłam czytać Renifer Rudolf już gnije... 😲 😀
u mnie dziś w skrzynce czekały 3 kartki! Bardzo dziękuje :kwiatek: Behemotowa gruba i gorsza wersja Kłapouchego jest genialna 😜 fin a raczej nadawca fin 😀 Piękne życzenia, dziękuje! shilton przeurocza kartka :kwiatek:
A na mnie czekała dzisiaj kartka od shilton 😀 Dziękuję za zabawne życzenia. Swoją drogą - one się zaczynają od Renifer Rudolf już grzeje kopyta, a ja zaczęłam czytać Renifer Rudolf już gnije... 😲 😀
Hehe cieszę się, że do Ciebie dotarła, bo do Ciebie wysyłałam nadprogramowo 🙂😉)
u mnie dziś w skrzynce czekały 3 kartki! Bardzo dziękuje :kwiatek: Behemotowa gruba i gorsza wersja Kłapouchego jest genialna 😜 fin a raczej nadawca fin 😀 Piękne życzenia, dziękuje! shilton przeurocza kartka :kwiatek:
Również się cieszę, że w końcu dotarła 🙂 I również do infantil wysyłana nad program 🙂
EDIT: U mnie na razie z wysłanych dotarły dwie nadprogramowe na razie, a dostałam jedną.
Arroch - Super strasznie się cieszę że dotarła na czas! Mam nadzieję że się podoba bo pierwszy raz robiłam własnoręcznie 🙂 Jeszcze raz Wesołych Świąt :-)
U mnie bilans : 1/3 czekam na jeszcze 2 zgłoszenia 🙂
Arroch - Super strasznie się cieszę że dotarła na czas! Mam nadzieję że się podoba bo pierwszy raz robiłam własnoręcznie 🙂 Jeszcze raz Wesołych Świąt :-)
Piękna naprawdę!! Strasznie lubię hand made, a nigdy się nie mogę zebrać w sobie, żeby zrobić kartki 🍴 Dzięki wielkie i Tobie też wesołych świąt :kwiatek: :kwiatek:
Właśnie dostałam dwie kartki- od Arroch i Baffinki 🙂 Dziękuję pięknie za życzenia dziewczyny!!! :kwiatek: Wysłałam trzy, dostałam trzy, mogę spokojnie jechać na narty.