Forum towarzyskie »

Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

mega robota! a masz może zdjęcie tyłka? haha sory, że tak wypytuję, ale wiem że masz spoko tyłek, teraz jest pewnie jeszcze lepszy.  😜
cierpienie- mamy teraz podobnie "tłuste" brzuchy.  😀 Dogoniłaś mnie.  😀  Albo i nawet przegoniłaś przez mój ostatni upadek.  😉
Cierpienie - No, obłęd! 😀 Ja pracuję na taki brzuszek  👀
Dzięki, to akurat foto przy nie napinaniu brzucha, bo jak użyłam swoich sił do napięcia to wtedy właśnie zrobiło mi się ciemno przed oczami i musiałam się położyć na podłodze.
Mąż też widział mięśnie i pochwalił, że dumny jest ze mnie. I to najważniejsze.

Hanoverka - tyłka niestety nie mam, jedynie w spodniach takie co wstawiałam ostatnio w bryczesach miętowych. Nad pupą mocno pracuję 100-200 przysiadów dziennie obowiązkowo 🙂

Tunrida -to dawaj dawaj, nie mogę Cię przegonić 🙂😉)

Wiecie, polecam wam robić te ab ripper p90x, tylko 16 min a naprawdę pali baaaardzo. Widzę wielką poprawę brzucha kiedy codziennie robię sobie ten zestaw.
rosek0, no ja po dzisiejszej sesji miałam nogi bordowe. Będę stosować regularnie przez miesiąc i zobaczymy, co się stanie  😉 Po dzisiaj porobiły mi się delikatne wybroczyny. Siniaki pewnie też się pojawią, bo czuję taki ból, jak od siniaka. Trudno, dla piękna trzeba się nacierpieć  😀

Ascaia, to faktycznie musisz uważać! Nie zasysaj za mocno bańki. Myślę, że jak opanujesz bańki i delikatniejszy masaż, to z czasem skóra się przyzwyczai i nie będzie problemu. Ja Ci polecam masować od kolana do góry i odsysać bańkę. I znowu przyssać nad kolanem - do góry i odessać. Najmniej inwazyjne i bolesne, a również skuteczne  🙂 (tak przynajmniej wynikało z tutoriali, hehe).

ozzy_bb, ja kupiłam moje dzisiaj w osiedlowej aptece (pani mi wydała o 50 zł za mało reszty. Na szczęście od razu zwróciłam uwagę i oddała, chociaż "nie pamiętała, że dałam jej 100 zł"... Kosztowały 29.90 zł, w zestawie są 4 bańki różnej wielkości 🙂

Idę zaraz skakać. Dziś w butach. Ciekawe, czy będzie mi się lepiej skakało 🙂
Duzo oliwki do baniek albo jakiegoś loginów wtedy mozna jeździć i tak nie boli
kot, w sensie mam wlać oliwkę do bańki (było coś takiego w jednym tutorialu)? Bo nogi smaruję obficie oliwką  🙂
Ja nogi mocno smarowalam jak apollo czy inny
Ja smarowałam oliwką pomarańczową z Zaji. Owszem, mniej boli ale i tak boli  😉

Cierpienie  👍
Dziewczyny, mogę gdzieś pobrać ćwiczenia Chodakowskiej (ewentualnie inne, fajne) za friko? Będę w weekend na wsi, a internet mi tam nie łapie  🙁
z chomika chyba

rosek -  :kwiatek:
z Youtuba mi kolega nagrywał.
Meise,rosek a gdzie i za ile te bańki kupowałyście?
Jest ktoś tu kto dłużej używa i może powiedzieć czy rzeczywiście pomaga?
Ja w najzwyklejszej, małej, osiedlowej aptece - zestaw 4-rech baniek kosztował 29,90 zł  😉

Ja też chętnie posłucham o Waszych doświadczeniach z bańkami  😉
Ja dostałam od klientki , też były 4 (ja dostałam 3) i też była cena 29.99  😉 Ona kupiła je chyba też w aptece
Dzięki :kwiatek: czyli generalnie niedrogie, a jak z efektami?
Słuchajcie laski moje kochane- daję radę. Przede mną kolacja - mam warzywa i suche chlebki. Mogę już śmiało napisać, że dziś dzień na 5.
Jara- jak u Ciebie?
Tunrida -  😅 super!!

Ja piję zieloną herbatę, o 20😲0 sałatka  😍
rosek0, żebym ja wiedziała czy mam cerę naczynkową czy po prostu kilka naczynek mi pękło na udach. No nic, paczka już w domu, dzisiaj nie wiem czy da radę, bo wróciłam z pracy i właśnie do pracy siadam na nowo.  😉 Ale spróbuję w weekend. I tak bym oliwkę brała, a pewnie zrobię oliwkę z olejkiem cytrynowym.
W ogóle muszę uzupełnić moje olejkowe zapasy, bo już mi się kończą.

ozzy_bb, kupiłam na Allegro, przyznaję, że po najmniejszej linii oporu i według jednego kryterium - jak najtaniej za 4 bańki. 😉

Averis, łączę się w temacie kontuzji. Chociaż przyznaję, że moja jest problematyczna w działaniu, ale to nic strasznego. Ale odkryłam jaki kciuk jest istotny. 😉
Ruszać się ruszam. Chyba nie pisałam w porannym mobilizacyjnym wpisie, że zaczęłam dzień od biegu interwałowego? No to właśnie to zrobiłam pierwsze po wstaniu! 🙂

Cierp1enie, dziękuję.
Kochamy Jillian i cardio kick box? Prawda?
Wyglądasz świetnie!

tunrida, trzymaj się dalej w planie!

U mnie dzień na 5-, wszystko zgodnie z planem. Minus, że plan mógł być jednak lepiej zbilansowany.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :kwiatek:
edit. Kurczę, piszę z telefonu i mi się zbyt wcześnie wysłało. U mnie dzis na 5! Na kolację zrobiłam sobie dukanowego naleśnika z mikrofali z kurczakiem ogórkiem i sosem jogurt-czosnek... Naleśnik sam szału nie robi, ale ma ledwo 80 kcal i w połączeniu z dodatkami był smaczny. Będę robić częściej :-)
Cierpienie widać u Ciebie kawał dobrej roboty, zazdroszczę tego początkującego 6-paka!!
dobrej nocy wszystkim i życzę piątku na piątkę 😀
Ja dzisiaj poległam, bo nie przygotowałam się na wyjazd. To znaczy, nie zgrzeszyłam, ale obiad na pewno zbyt kaloryczny.

Dam sobie w tyłek na treningu. O.
U mnie porażka 🙁 Nie chcecie wiedzieć co zjadłam.

Za to odebrałam dziś klucze od nowego mieszkania, podpisałam umowę, jutro się przeprowadzamy  💃
W sobotę instalujemy w nowej chacie, w niedzielę Ślęża z Rosek i wracam do gry! Od poniedziałku biegam. Żadna zima nie obtłuszczy mi dupy!
ja na 5
a mnie się nic nie chce przez to zimno,w poniedziałek idę na narty, na zajęcia na stoku z uczniami i wfistką
Ja piernicze - przedwczoraj zrobiłam przerwę w ćwiczeniach i nie mogę wrócić do formy - kryzys mam po tym zamiast napływu sił. Dzisiaj ledwo dałam radę. Na domiar złego orbitrek mi się "zaciął" na obciążeniu  😵
incognito, ja się o efektach wypowiem za miesiąc  🙂

U mnie dzień na 4. Z rana i po południu trochę pograndziłam, ale to dlatego, że byłam na mieście i tam też jadłam. Potem już git. Jednak u siebie w domu dużo łatwiej mi trzymać dietę, bo nie wyzierają na mnie z każdej szafki tony słodyczy  😉

3000 zaliczone. Hell yeah!
U mnie na 4 bo kalorycznie 1300 ale podwieczorek i kolacja na zupkach chińskich 😉

Jutro musi być lepiej!

Jara- ciasto tofi z kremem? 😉
Nie: batona carmel (milka?), liona, dwa kinder bueno białe, pączka, energetyka, litr soku witt, dwa talerze zupy, spagetti, serek wiejski + chleb, 3 kromki chleba + ser + szynka drobiowa. Co wy wiecie o wpier%##^^@ 😎

edit:
aha i popcorn
O KURDE, SZACUN JARA 😜  😲 Jesteś mym guru teraz, chyba nawet ja Ci nie dorównam  😁
Hehe 2 talerze bigosu zagryzione czekolada orzeszkami jabłkiem i popijanie mlekiem i co? :nunchaku:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się