Forum towarzyskie »

Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

wistra, ale jeśli to tylko kwestia ości, to kupienie łososia bez nich nie jest specjalnie trudne, nawet w Biedronce dostaniesz - świeży i wędzony.
Wistra, ja oswoiłam ryby przez sushi i łososia wędzonego właśnie, żadnych innych nie jem, bo nienawidzę. Bez problemu można kupić łososia bez ości, w plastrach po prostu. Liście szpinaku uwielbiam, nic mi w nich nie wadzi, więc nie pomogę.

U mnie jest moc, naprawdę pierwszy raz w życiu tak zdrowo jem 😁 I widzę, że mimo że waga stoi, to dzięki ćwiczeniom i tak lepiej wyglądam. 
No to jutro biedrona i łosoś bez ości. A jutro do pracy jeszcze wezmę tego
Ja bym nie zjadła czegoś, co mi nie smakuje. Chyba, że byłabym mega głodna, ale wtedy smak tak nie przeszkadza.
Dziś jedyne 1400 kalorii, a 4 godziny spędziłam na spacerowaniu z końmi. Ale nie byłam w stanie wpakować w siebie więcej, a teraz to już spać trzeba się zbierać. Po weekendzie niestety kilogram w górę, ale mam nadzieję, że do końca tygodnia spadnie znów waga.
Wistra spróbuj też tego wędzonego na gorąco.

Mi bardziej smakuje niż te pozostałe.
ja kupuję tego z pieprzem i podgrzewam w mikrofali..mniaaam
W pierwszym tygodniu ma być pieczony.
Czy wędzonego można piec?
wistra, można, ale po co? 😉
Greg Plitt odszedł w ten weekend, chyba wiele z Was kojarzy tą postać, nigdy mi nie napłyneły chyba jeszcze łzy do oczu po śmierci kogoś znanego  🙁
Rybki rybki, właśnie obejrzałam ten film, ale jakoś specjalnie się nie przejęłam:
[url=
#t=3242]
#t=3242[/url]
W dzisiejszych czasach ciężko dostac jest coś co jest NAPRAWDĘ wyhodowane naturalnie.

Dzisiaj odbylam 3-godzinny trening na siłowni..  Totalna masakra  😜
Waga niestety bez zmian, mięśni z dnia na dzień coraz więcej.
Dziś pierwszy raz wykonywałam unoszenie bioder na suwnicy jak tu:

P I E K Ł O ! Świetne ćwiczenie!
yga, to ćwiczenie na suwnicy nie obciąża mocno lędźwi? Mi by chyba krzyż pękł przy tym 😀
Kregoslup mniej mnie boli niz przy przysiadach ze sztanga, w zasadzie to jedynie czuje tylek przy tym cwiczeniu, serio 🙂 straszniej wyglada niz jest w rzeczywistosci.
I w koncu mam zakwasy w tylku!
Ja jeszcze przy tym cwiczeniu zatrzymuje sie gdy jestem biodrami max w gorze i sciskam posladki. Sprobujcie🙂
yga jesteś pewna, że wszystko robisz prawidłowo podczas przysiadów i nie przesadzasz z ciężarem? Nie powinien Cię boleć kręgosłup, nie zrób sobie krzywdy  🙁

Dziewczyny, głupie pytanie, ale Wy te wszystkie zdjęcia sylwetki (brzuch, uda itp) robicie na rozluźnionych mięśniach czy napiętych?  😉
Łosoś wędzony odpada, bo ma sól.
Musze przeżyć jeszcze na tym ościstym, bo za filety bez ości do niedzieli zapłaciłabym ponad 50zł, a juz wydałam na tego ościstego w cholerę.
wistra, kup pęsetę i wyciągnij ości. Łosoś ma raczej duże i łatwo je wydłubać.
Dzięki, faktycznie jakoś nie pomyślałam, żeby się pobawić przed pieczeniem  💃
Smarcik chodzi mi o odcinek gorny kregoslupa, ktory jedynie boli przez polozenie sztangi, pilnuje sie 🙂
Yga po co robisz 3 godz ciężkie treningi?  Nie boisz się odwrotnego skutku?
2,5 km na bieżni i brzuszki za mną 😀 Jak tam u was? Ćwiczycie? Kupiłam sobie wczoraj dwie pary jeansów trochę na zachętę (w starym rozmiarze) i mam teraz dobrą motywację 😉
Ja po pracy pędzę na 50min rowerka. Kupiłam sobie pulsometr i nie mogę się doczekać aż go użyję  😁 (każda motywacja do odchudzania jest dobra, nie? )

Tak w ogóle, to nawet się nie pochwaliłam z jaką wagą startuję - 74,7, mam 152cm wzrostu.
Ja dzisiaj 2,5 km, pośladki z mel B i koń pojeżdżony. Dieta tak sobie, coś nie umiem się wziąć  🤔
Cierpienie- trwają tak długo bo robię narazie ogólnorozwijające ćwiczenia- czyli na każdą partię ciała. A co może się stać? Aż mnie zaniepokoiłaś!
Miałam przerwę w ćwiczeniach. 🤔 Dzisiaj robię insanity i dodatkowo brzuch z Mel B. 😀
Yga katabolizm
Nie wiem, ale zabrzmiało groźnie.
Wprowadziłam ogólnorozwojowe, żeby przejść na partie na dniach. Własnie czekam na nową dietkę i rozpisane ćwiczenia  😜
yga a tak z ciekawości to kto ci rozpisuje dietę i ćwiczenia? Bo rozumiem, że robisz to na odległość?
Zglosilam sie do mojej pani trener z Polski, z ktora poprzednio trenowalam.
Super! I układa ci jadłospis pod to co masz dostępne w UK? Ja mam ten problem, że u mnie niestety nie ma tych samych produktów w związku z czym przeprowadzenie diety jest dość uciążliwe.
yga, co przyjmujesz po treningu? Uzupełnienie węglowodanów i wolno przyswajalne białko chroni przed katabolizmem. (No i suply odpowiednie też są od tego )
ed. Za to mi sie od kilku dni nie chce... ale łyknęłam alphamine swoją i chcąc nie chcąc zaraz trzeba w strój wskoczyć.
Laski co byście wybrały, MMA czy Crossfit?
Dziewczyny jak radzicie sobie z czasem przed @?
Mi tak dobrze szło.  I padło.  Tydzień klęski zywieniowej i brak ćwiczeń.
Czuję się spuchnieta i do kitu, ale od jutra wracam.
Co robicie jak chce się ciągle jeść przed @???
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się