Forum towarzyskie »

*** $$$ KUCYCZEK donosi. Plotka, nowina, sensacja $$$ ***

Ja, tak swoją drogą, uświadomię revoltowiczów, co znaczy słowo "revolting" po angielsku - do tej pory siedziałam cicho, ale jak zobaczyłam tą torbę, to myślałam, że padnę 🤣

Otóż, moi drodzy, słowa "revolting" używają Angole, kiedy chcą powiedziec, że coś było ohydne, obrzydliwe, aż im się zbierało na wymioty.

Już widzę te laseczki noszące revolting torbę  😂
A po polsku to takie piękne słowo. Aż mi się przypomniał jego udział w pięknym wierszu i wstawiłam je sobie w podpis z tej okazji. 🙂
Dobra nowina!
Cierpiący w milczeniu koń Maciek mieszkający w sadzie z krową przełamał depresję i zbiegł w kierunku stadniny koni w Michałowie.
Mijał mnie na szosie. Krowa usiłowała go ścigać ale zaplątała się rogami w krzaki.

Czyli jednak nie był szczęśliwy 🙁 Ciekawe, czym mu krowa tak dała popalić, że aż uciekł 😉
Dobra nowina!
Cierpiący w milczeniu koń Maciek mieszkający w sadzie z krową przełamał depresję i zbiegł w kierunku stadniny koni w Michałowie.

z deszczu pod rynne, przecież tam same jersejki  😵
on uprawia jogging. Nie wiem co w tym dziwnego...

Re-volta idzie z duchem czasu.

Mamy w rządzie osobę transseksualną i kilku gejów, prezydentem Słupska jest gej...
Użytkownicy naszego forum też są tolerancyjni. Przynajmniej w połowie!
Według najnowszych doniesień, okazuje się, że wśród nas są osoby tolerujące kontakty z własną płcią, sympatyzujące z osobami mającymi takie kontakty, oraz otwarcie przyznające się do tego, że mają je za sobą. Mało tego! Są wśród nas użytkownicy, którzy właśnie odkryli w sobie pierwiastek homoseksualny i bez ogródek mówiący o tym, że tego pragną!
Nasza tolerancja dotyczy jednak wyłącznie homoseksualności/biseksualności żeńskiej.
No... Ale to już coś!  😅

Forum re-volta nie jest aż tak nowoczesne i tolerancyjne- przykładem jest opcja wyboru płci, co z tymi, którzy jeszcze nie zdecydowali?
Re-volta zmusza ich do decyzji, tym samym ułatwiając wiele spraw w życiu, więc są jakieś "plusy dodatnie"  😁
Ja czekam na osobę homoseksualną/biseksualną płci męskiej. Znaną, lubianą, poważaną.
Zachęcam, żeby zrobił coming-out!!!
Osoba publiczna, płci żeńskiej, lubiana, znana... zrobiła i spotkała się ze zrozumieniem i wręcz sympatią.
Czas na panów! To kto? Może Smok? 😉
Ja czekam na osobę homoseksualną/biseksualną płci męskiej. Znaną, lubianą, poważaną.
(...)

[s]Coś mi umknęło? KTO TO??[/s]
Znalazłam i.....  😵
Poka poka :>
chce mi się kobiety !!!
Trzymajmy się tej części "Osoba publiczna, płci żeńskiej, LUBIANA !!!!!!, znana", a nie wy tam zaraz jak hieny wyciągacie nie te szczegóły które trzeba...
LUBIANA !!!- ot co!  😀iabeł:

ps- czy Kucyczek będzie chciał reportaż z ewentualnego spotkania? Ze zdjęciami?  😁
Lubiana ( nie mylić z lubieżna)  😂
tunrida, tego z kobieta? Mysle ze zdjecia to na publicznym forum przesada 😂
Zdjęcia już dawno mamy. Przed Kucyczkiem niczego się nie ukryje! 😀

Znalazłam jeszcze fotkę późniejszą.
Trzymajmy się tej części "Osoba publiczna, płci żeńskiej, LUBIANA !!!!!!, znana", a nie wy tam zaraz jak hieny wyciągacie nie te szczegóły które trzeba...
LUBIANA !!!- ot co!  😀iabeł:

ps- czy Kucyczek będzie chciał reportaż z ewentualnego spotkania? Ze zdjęciami?  😁
DAWAJ 👀 😍 😜
aż strach się z dziewczynami na zlot umawiać
Ja bym nie ryzykowała.
A dlaczego nie??? W zyciu trzeba próbować wszystkiego /na początek pooglądać/ :
Nie mam takich ciągot...  jeszcze  🤣 Kto wie, co mi odbije za 20 lat...
Ech, przypadkiem odkrylam ten watek i usmialam sie do lez, szkoda, ze z czasem wlasciwie umarl 🙁
Noooo.....szkoda-też bym cos jeszcze poczytała 😡 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się