Martuha, zależy jakie masz siodło - rozmiar, profil etc. Ja miałam minimalnie za wąską pakę i nic się nie działo, ale siodlo trzymałam w pokrowcu, bo w innym wypadku rysowały się tybinki 🤔
Słuchajcie, zamówiłam pakę w Nortexie. No i się nieźle wrąbałam. Totalna klapa 😤
Paka miała mieć głębokość 63 cm, ma 57 cm, i uwaga, uwaga. Półka miała mieć głębokości 60 cm, ma 47 cm. 😵 Szerkośc miała być 130 cm, jest 120. 😵 Nic mi się nie mieści. Obecnie mam przeprawę z P.Bednarkiem. Zmniejszył trochę pakę bo mu się do pieca nie mieściła. Szkoda, że jak byłam u nich w firmie i spędziłam tam 1,5 h, dopytując się o każdy szczegół to nie powiedział mi ,że taka paka będzie za duża.... heh.... 🤔
Wie ktos moze gdzie znajde drewniana skrzynke na sprzet zawieszana na boks?Szukam zdjec ale niestety google mi nie pomaga,albo ja nie wiem pod czym szukac 🙄
Chociażby to, że jakiś koń przechodzący korytarzem może się o taką skrzynkę zahaczyć. IMO już lepsza torba/organizer na boks, jak ktoś już musi trzymać sprzęt przy koniu.
Mamy na tyle szeroki korytaz i jeden boks tak ustawiony ze kon tam nie przechodzi wiec nie ma z tym problemu zeby kon o to zachaczyl.Nie pytalam sie o opinie tylko o to czy ktos gdzies widzial takie skrzynki 👀Bo niestety szukam i nigdzie nie moge sie doszukac 🙄
delta wlasnie o takie mi chodzi 😀w kazdej stajni sportowej w ktorej pracowalam takie byly,tylko ze sa one strasznie drogie.Szukam czy w Pl nie ma tanszych i jakos nie moge nic znalesc 🤔
Sprawa w toku. Robią drugą pakę... pojechałam ponownie do Michałowic na spotkanie, narysowalismy projekt, wszystko jest naokoło opisane, każdy najmniejszy szczegół ( np. ilość haczyków, w jakich odstępach). Paka ma być gotowa pod koniec lica. Obecnie korzystam z paki tej którą zrobili poprzednio. Na pewno zdam relację jak przyjdzie nowa.
Co sądzicie o Pace MAXI ALUMINIOWEJ która wyjedzie wraz z Panią Katarzyną M na tegoroczne Igrzyska Olimpijskie ? 🙂 😀
kolor sympatyczny, szkoda że nie ma zdjęcia otwartej paki w całości, tak by było widać rozstaw półek itp, poza tym osobiście nie widzę w niej nic nadzwyczajnego, różni się czymś od tych produkowanych do tej pory?
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] ponownie reklama na forum. prosze skontaktowac sie z administracja forum w celu zmiany nicku na niereklamowy.
ALFAKO, sądzimy że tak obrzydliwa reklama nawet najpiękniejszej paki powoduje że nie chce się nawet oglądać zdjęć. Miejsce na reklamę jest w dziale ogłoszenia. Jako że post narusza regulamin należy się za niego ostrzeżenie.
Petit., witaj w klubie potraktowanych mało poważnie przez Nortex. No kurde, fajne te paki mają, ale podejście do klienta woła o pomstę do nieba po prostu...
Paka miała być do końca lipca.... Termin zaakceptowałam, bo mi się nie spieszy... przyszedł 1, 2, 3 sierpnia a żadnego telefonu z Nortexu nie otrzymałam z info o pace, więc dzwonię....i dzwonię....I SE DZWONIĘ przez dwa dni. Napisałam maila że już kilka dni po terminie, nie mogę się z nimi skontaktować... koleś zadzwonił do mnie w SOBOTĘ O 10... o masz Ci los..nawet pospać nie mogę... miałam nie odbierać ale stwierdziłam, że sprawę trzeba jak najszybiej zakończyć i więcej nie mieć doczynienia z tą firmą...
Dowiedziałam się że paka jeszcze nie jest gotowa, ot co, nawet nie zaczęli jej robić, bo coś tam coś tam,jakieś mają opóźnienia, sro i owo.... szkoda, że nie zadzwonili 28 czy 29 że paka nie będzie w terminie. Paka ma być w czwartek w stajnia, napiszę czy tym razem dotrzymają terminu.... nie wspomnę już o przeprosinach których nie usłyszałam w związku z nieterminowym wykonaniem usługi 🤔