Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

A to skurkowana ta moja kobyła, jakim cudem nie wiem, ale wciągu 15 minut z dwóch wygranych zawodów od wczoraj, ma wygrane 20,  😀
Mogę dołączyć do jakiejś drużyny? 🙂
Właśnie się rejestruję. aga020596 jakby co 😉
są wolne miejsca 🙂 więc się zapisujcie 🙂
Będę kryć za godzinę, ma ktoś ogra QH z blupem 100?
Zostało mi 16 pd, w nowego źrebaka załaduje om, przynajmniej nabije na nim diamenty.
No to i ja się przyłączę (-: Dawno w to nie grałam!

[edit] Ponieważ ciężko coś znaleźć w tym wątku :-D Loguję się jako MsCarmen, jakiego konia mamy w końcu wybierać i co z tymi grupami?
Też będę kryć za godzinę, więc przyłączam się do prośby Miyako :kwiatek: Na kryciach niby są ogiery z 100BLUP, ale ceny kryć po 6800-7000eq 😵 Niby standard, ale patrząc na 18tys funduszy trochę kasy pójdzie... :/
MsCarmen, weź Quartera i zaraz ktoś powinien Ci wysłać zaproszenie z grupy Voltopiry (nie wiem czy da się do niej aplikować, możesz spróbować) lub Volta.

już mnie wkurza ta gra  🤣
Fenk ju, już tak czynię 😉
Dlaczego po 12 ma się podnosić PG? 👀
flygirl, muszą minąć 24 godziny od narodzin klaczy, żeby automatycznie podnosiło się PG (od 0,5 do 1,0, zależy pewnie od blupa i umiejętności)
Aaaa takie buty, musiałam nie doczytać. 😀

To po 12 wystawi mi któraś krycie? 😉

Posiadasz 101 266 Equus
Masz 1 Kupon
Posiadasz 8 084

nie jest źle, jeszcze jak w końcu będę mogła sprzedawać konie i kupować to już całkiem będzie super.
To ja bym tez poprosiła o oferte stanówki dla asds!

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
mój ogier ma blup 80,97
Mi nie słabo idzie, bo albo nie ma zawodów, albo net mi nie działa, a jak już strona się załaduje to zawody rozpoczęte 🙁, możecie mnie wywalić z grupy, bo najsłabsza jestem :P.
Cierp1enie, kupon kupiłaś?
nom, w końcu w grę też trzeba coś zainwestować by coś mieć, bez tego ani rusz.
Też chciałam kryć za chwilę, ale nie stać mnie na ogiera z pełnym BLUPEM  🤔
Nikt  od nas nie ma QH ogiera  z pełnym blupem??? Wszyscy mają klacze? Nie żartujcie sobie...
liberian - ja mam blup 80 :/
nie mogę doblupować do końca, a niedługo mi umrze :/
[quote author=liberian_girl link=topic=88790.msg1471080#msg1471080 date=1343212042]
Nikt  od nas nie ma QH ogiera  z pełnym blupem??? Wszyscy mają klacze? Nie żartujcie sobie...
[/quote]

No niestety...Mó czołowy ogier jeszcze musi podtrenować... Najwyzszy blup w całej stajni ma moja kalcz matka
To wystaw mi pokrycie tym z 80 BLUP. Lepiej pokryć tym, niż w ogóle.
Czego mu brakuje?
Mi też wystaw, jeśli można. 😉
Słuchajcie, jeśli mogę swoją klacz pokryć podnosząc PG źrebaka o 12:24, to chodzi o czas miejscowy czy czas gry? 🤔
moja klacz matka też ma 100% blup, a ogierek po niej, nie może skończyć :/

dajcie mi nicki i imiona klacz

liberian - nie mogę ukończyć zawodów :/
Cierp1enie, wystaw pokrycie jak możesz, bo ja za chwilę wychodzę do pracy, a chciałam pokryć.
Klacz Camilia
Ja mam ogiera z BLUP 77.84  ;/

CzarownicaSa, zdaje mi się, że jednak czas gry - skoro zaczęliśmy wczoraj po 14😲0, a ma minąć doba od narodzin klaczy... no ja czekam z pokryciem swojej do 12:29 ale czasu w grze.
Cierp1enie flygirl klacz 653

No właśnie.  nie wiadomo czy czekać jeszcze te 2 godziny czy nie.
[quote author=liberian_girl link=topic=88790.msg1471101#msg1471101 date=1343212661]
Cierp1enie, wystaw pokrycie jak możesz, bo ja za chwilę wychodzę do pracy, a chciałam pokryć.
Klacz Camilia
[/quote]

poszło
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się