Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

Jezu, ile naprodukowaliście...
zaprosi ktoś do grupy HurricaneMars?
Mógłby i mnie ktoś zaprosić do grupy? Nick Hanulqa. 🙂
U mnie są miejsca, kto chce, grupa Volta
Chyba robi sie bałagan z drużynami 🤔m ja też nie dostałam się do tej Re-voltowej chociaż pisałam na początku  swój nick, no trudno, potem nikt nie zakładał grupy, w końcu ja założyłam i napisałam że sa miejsca, a teraz parzę , zgłosiła się tylko jedna osoba, i jak widzę jest więcej  grup, to może jakoś uporządkujmy to? 
to w takim razie kto miał listę?  👀
Zróbmy tak jak było ustalone wcześniej.
zostawmy 3 grupy po prostu

Re-volta, Voltopiry i Volta. Nic już nie zmieniajmy. Działajmy wspólnie.
Niech każdy napisze ile ma miejsc i pozostałe osoby zapisują się do tych co mają miejsca.
U mnie (Volta) jest wolnych 12 miejsc.
Ktoś  może zechce współpracować, wystawić pokrycie ogierem 100 BLUP?  :kwiatek:
My w voltopirach mamy 7 osób, głównie to osoby, które pilnie zdobywają diamenty 🙂
Fajnie, że grupa założona od 4 godzin ma 20tys diamentów 🙂 zwłaszcza, że dopiero od niedawna dopisały się dodatkowe osoby, oprócz mnie i alabamki 😀
Ja w trochę ponad godzinę "zrobiłam" jakieś 4000 diamentów 😁
mitery0322 właśnie z  Cierp1enie obserwowałyśmy jak idziesz w górę i nas przebijasz  😁
No to jeżeli u mnie są tylko 3 osoby, może przeniesiemy się do kogoś?
Watrusia - nie ma sensu, bo u nas już prawie komplet, a jest jeszcze kilka osób bez grupy i dojdą kolejni zapewne.
Oddam konto - naprodukowałam 2820 diamentów, mam klacz ze 100BLUP, ale chyba mnie to nie bawi. Ktoś chętny?
Jestem w grupie re-volta.
Alice, ja mogę chcieć, bo na moim mi wolno idzie, mam strasznie wolny internet, ale staram się nadrabiać właśnie.
Ok, masz PW 😉
zwolnij w takim razie komuś miejsce w grupie😉
Wysłałam  zaproszenia do Hanulga i HurricaneMars 🙂
Może ktoś napisać o co chodzi w wyzwaniach?
Ja proszę o zaproszenie na ChemiK
Zwolniłam miejsce w drużynie Re-volta.
Nie bardzo mam czas na grę, bo robimy siano, dodatkowo jadę za kilka dni na wakacje a nie chcę Wam zaniżać rankingu moim brakiem diamentów  😉
Funkcję administratora dałam flygirl. Jeśli chce ktoś inny to załatwcie między sobą  😉 miłej gry  😀
ChemiK, wysłałam zaproszenie
ok dziewczyny bo nie ogarniam. czyli teraz mam tylko zdobywac jak najwiecej diamentow?? mam AQH klacz ma juz wszystkie um pogrubione
Drużyna volty musi się postarać i zdobyć trochę diamentów, bo już niedługo musimy zacząć wyzwania. No i szykować się na Mistrzostwa.
wiem wiem, ale jest nas tylko 4 , i jak sądzę nie siedzimy cały czas w grze, niestety. Staram się ale dlaczego te moje konie nie wygrywają ? ładuję je gdzie się da i d...pa. Teraz też będę dopiero w grze ok 15.
Takie trochę nudne robi się to siedzenie non-stop i wystawianie koni na zawody. Zwłaszcza, że zostało mi już tylko 10 pkt dorastania... :/ A chcę klacz pokryć po 12, żeby PG źrebaka mi się podniosło. OM mi na razie szkoda wykorzystywać.
Posiada ktoś z was klacz czystej krwi angielskiej za 100% blupem? 🙂
W razie czego mogę dać współdzielenie konta.
wiem wiem, ale jest nas tylko 4 , i jak sądzę nie siedzimy cały czas w grze, niestety. Staram się ale dlaczego te moje konie nie wygrywają ? ładuję je gdzie się da i d...pa. Teraz też będę dopiero w grze ok 15.

no u nas jest 6 osób i też niestety nie siedzimy ;/ przydałby się nam ktoś kto długo na necie siedzi 😀
Moje ostatnio też nic nie wygrywają  😤
Mi się już niestety skończyły punkty dorastania  😕
Ja też mam już 23pkt dorastania i koń z objęciami ma już 26lat ;/ niedługo umrze :/ i co wtedy? brak pkt dorastania, brak objęć...
ja mam jeszcze 44 pkt, ale zostawiam je sobie specjalnie na później, żeby po 12 móc podnościć PG 🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się