U mnie są miejsca, kto chce, grupa Volta Chyba robi sie bałagan z drużynami 🤔m ja też nie dostałam się do tej Re-voltowej chociaż pisałam na początku swój nick, no trudno, potem nikt nie zakładał grupy, w końcu ja założyłam i napisałam że sa miejsca, a teraz parzę , zgłosiła się tylko jedna osoba, i jak widzę jest więcej grup, to może jakoś uporządkujmy to?
Re-volta, Voltopiry i Volta. Nic już nie zmieniajmy. Działajmy wspólnie. Niech każdy napisze ile ma miejsc i pozostałe osoby zapisują się do tych co mają miejsca.
My w voltopirach mamy 7 osób, głównie to osoby, które pilnie zdobywają diamenty 🙂 Fajnie, że grupa założona od 4 godzin ma 20tys diamentów 🙂 zwłaszcza, że dopiero od niedawna dopisały się dodatkowe osoby, oprócz mnie i alabamki 😀
Zwolniłam miejsce w drużynie Re-volta. Nie bardzo mam czas na grę, bo robimy siano, dodatkowo jadę za kilka dni na wakacje a nie chcę Wam zaniżać rankingu moim brakiem diamentów 😉 Funkcję administratora dałam flygirl. Jeśli chce ktoś inny to załatwcie między sobą 😉 miłej gry 😀
wiem wiem, ale jest nas tylko 4 , i jak sądzę nie siedzimy cały czas w grze, niestety. Staram się ale dlaczego te moje konie nie wygrywają ? ładuję je gdzie się da i d...pa. Teraz też będę dopiero w grze ok 15.
Takie trochę nudne robi się to siedzenie non-stop i wystawianie koni na zawody. Zwłaszcza, że zostało mi już tylko 10 pkt dorastania... :/ A chcę klacz pokryć po 12, żeby PG źrebaka mi się podniosło. OM mi na razie szkoda wykorzystywać.
wiem wiem, ale jest nas tylko 4 , i jak sądzę nie siedzimy cały czas w grze, niestety. Staram się ale dlaczego te moje konie nie wygrywają ? ładuję je gdzie się da i d...pa. Teraz też będę dopiero w grze ok 15.
no u nas jest 6 osób i też niestety nie siedzimy ;/ przydałby się nam ktoś kto długo na necie siedzi 😀 Moje ostatnio też nic nie wygrywają 😤