Można poznajdować chyba tylko, beznadziejne to jest... Albo jeszcze ten wymysł o jednym koniu na tydzień do sprzedania/kupienia... "A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu"... 🤔wirek:
U mnie to już jest teraz totalna porażka 😫 Dość sporo czasu poświęciłam dzisiejszego wieczoru na wysyłanie moich koni na zawody i co tylko ok 40 diamentów 🤔. MASAKRA 😫
Powoli zaczynam mieć dość tego Howrse Cup, chyba wrócę na stare dobre Howrse i ruszę moje jednorożce 🤔wirek: Chociaż może jeszcze jutro dam temu Cupowi szansę, w sumie diamenty szybko nabiłam... 👀
ja to sobie raczej odpuszczę, brakuje mi czasu a gra jest strasznie irytująca. ten 1000 kuponów w becie zachęcał do gry, bo szło łatwo i przyjemnie, a teraz bez tego - ani rusz. możecie mnie wywalić z drużyny, nie będę blokować miejsca, zaloguję się od czasu do czasu.
Najbardziej idiotycznym wymysłem tej gry jest limit na sprzedażę i kupna koni. 🙄
no bo z kontem jednorożca można 5 🙄 więc znowu kupony, kupony, kupony.... pkt dorastania nie masz, to za kupony możesz mieć, ale najpierw musisz mieć konto jednorożca..
ups 😡 sorki za post nad postem, zapomniałam się cytując.
mi się udało uzbierać już: Posiadasz 2 269 789 Equus miałam więcej, ale kupiłam konia za ponad 100tys