Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

a ja się zaraz wścieknę, bo mam fajne konie, z PG ponad 659, ale nie mam PD żeby cokolwiek z nimi robić... 👿
no właśnie mi też się urodził ogier 658 i um wrodzone 135 i nic nie mogę z nim zrobić  😤
masakra... 🙁 nie ma żadnej możliwości zdobycia PD, nie?
Można poznajdować chyba tylko, beznadziejne to jest...
Albo jeszcze ten wymysł o jednym koniu na tydzień do sprzedania/kupienia... "A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu"...  🤔wirek:
nieee, jedynie jak się ma konto jednorożca to można kupony wymieniać na pkt dorastania :/

yyyyyyy
"Uważaj, Objęcia Morfeusza nie działają po 30tym roku życia. Powyżej tego wieku, konia nie można postarzać w nieskończoność. "

mój koń ma 36lat a dalej objęcia działają.

Posiadasz 1 791 330 Equus
U mnie to już jest teraz totalna porażka  😫 Dość sporo czasu poświęciłam dzisiejszego wieczoru na wysyłanie moich koni na zawody i co tylko ok 40 diamentów  🤔. MASAKRA  😫
dlaczego nie mogę sprzedać konia za kupon? 👀
musisz mieć konto jednorożca ;/
ŻE CO?! 😵
takie coś jak konto pegaza  😤
ja pierdziele, to wszystko jest coraz bardziej bez sensu  😤 🤔
no niestety :/
Powoli zaczynam mieć dość tego Howrse Cup, chyba wrócę na stare dobre Howrse i ruszę moje jednorożce 🤔wirek:
Chociaż może jeszcze jutro dam temu Cupowi szansę, w sumie diamenty szybko nabiłam...  👀
mnie wkurza, że na początku za wygrane zawody było ok 35 diamentów, a teraz jak jest 15 to jest super... 👿
gram jako kuciak ale się zajmuję hanowerami ;>
udało mi się kupić konia 31letniego za 120tys wiec będę miała kupon  🏇
Wszystkie 3 wyzwania wygrane. 😅
ja wygrałam jeden za 241diamentów, sama wyzwałam 😀
dziś też wyzwałam za ponad 200 diamentów 🙂😉

jak wam idzie??

Ranking ogólny:261
Liczba diamentów: 11471
U mnie jest tak

Posiadasz 78 588 Equus
Masz 3 Kupony
Posiadasz 6 344 diamentów
Znowu PD się skończyły ;/. Kurde, no słaba jest ta gra...
ja to sobie raczej odpuszczę, brakuje mi czasu a gra jest strasznie irytująca. ten 1000 kuponów w becie zachęcał do gry, bo szło łatwo i przyjemnie, a teraz bez tego - ani rusz. możecie mnie wywalić z drużyny, nie będę blokować miejsca, zaloguję się od czasu do czasu.
Najbardziej idiotycznym wymysłem tej gry jest limit na sprzedażę i kupna koni. 🙄
dajcie mi link do howrse cup, bo nie mogę wejść :/

ok mam już
Najbardziej idiotycznym wymysłem tej gry jest limit na sprzedażę i kupna koni. 🙄

no bo z kontem jednorożca można 5  🙄 więc znowu kupony, kupony, kupony....
pkt dorastania nie masz, to za kupony możesz mieć, ale najpierw musisz mieć konto jednorożca..

ups  😡 sorki za post nad postem, zapomniałam się cytując.

mi się udało uzbierać już:
Posiadasz 2 269 789 Equus
miałam więcej, ale kupiłam konia za ponad 100tys
Na czym ty tak zarabiasz?
na ogierze, który już ma 40 lat 😀
Ehh mam ogiera z PG 659, i co z tego 🤔, jak PD maleńko, trzymam na rozrody, ehh gra zaczyna mnie wkurzać.
widzieliście ile mają diamentów (grupa) 407680
i ile wygranych wyzwań grupowych = Tanz der Teufel 255

nie mamy szans :/
Na czym oprócz kryć można zarabiać?
nie mam pojęcia, w ogóle jak oni mają tyle diamentów, jeden użytkownik ma 80tys  🤔 🤔

dostałam propozycję od drużyny co jest na 31 miejscu, by być z nimi, mają ponad 100tys diamentów szok..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się