Nie kryjcie czasem jeszcze, bo stracicie eqq a pg nie podskoczy. Chodzi o czas gry, który mamy na górze w rogu, czyli za 2 h. Ja sobie więc pokryję w pracy na przerwie :F
chwila chwila, jak w wyszukiwaniu wpiszecie sobie cenę mniej niż 2000 i posortujecie wg blupa, to powinien być ogier QH z blupem 100 i PG 653. ja tak zrobiłam.
zapomniałam o tym 🤦 to wszystko przez upał 😁 na 12 zawodów 9 = 1 miejsce. Troche z nia lepiej 😀 I to musi byc ten czas podany z dokładnością co do sekundy? ja mam 12:19:49 o.O Ciężko mi się dzisiaj myśli -.-
Kurde, PD mi się skończyły, nie wiem czy OM dawać podstawowej klaczy, czy nie 🤔wirek:, ma już prawie 12 lat... Może poczekać na wyźrebienie i dać dzieciakowi, jak PG będzie miał wyższe?
stwierdziłam, że nie kręci mnie granie w to więc oddam konto z 15 843 Equus i 2 891 diamentami w grupie Re-volta jestem. Na koncie 24pkt dorastania i Chmurka, Czarna Orchidea, Puszka Pandory, Objęcia Morfeusza 🙂 I ogierek z pg 655.92 i umiejetnosciami 118.89 🙂
[quote author=zaćjesz link=topic=88790.msg1471225#msg1471225 date=1343220142] stwierdziłam, że nie kręci mnie granie w to więc oddam konto z 15 843 Equus i 2 891 diamentami w grupie Re-volta jestem. Na koncie 24pkt dorastania i Chmurka, Czarna Orchidea, Puszka Pandory, Objęcia Morfeusza 🙂 I ogierek z pg 655.92 i umiejetnosciami 118.89 🙂 [/quote]
zaćjesz mi możesz dać ogierka 🙂
Carunia konwalia HurricaneMars proszone są o zwiększone działanie w zdobywaniu diamentów, bo spadamy w rankingu ;/
urodziła mi się klaczka z PG 656 i lepszymi um Cierp1enie to jednak może sie złączymy? , bo to bez sensu, w ten sposób na pewno do dużych ilości diamentów w grupie sie nie dojdzie, U mnie jest ChemiK, koleżanka ze stajni i Gaijn.