Forum towarzyskie »

Doggi-game

To może była ta Twoja  😁
To było dość dziwne, bo właśnie chciałam porzucić tą grę (irytują mnie te zadania itd.) i stwierdziłam, że całą kasę przeznaczę na loterię, a tu takie nagrody  😅 Teraz to można grać  😁
dobra, wiecie co.. teraz moje skromne 600 dgl wykorzystam na loterię.
i oby mi się pofarciło ! 😀iabeł:

edit: no niestety, kilka nagród wygrałam, przydadzą się oczywiście.
mam zadanie by znaleźć kotka w loterii. jeden mój psiak ma już go w zabawkach.. szkoda, że to nie załatwia sprawy.
życzcie szczęścia!

na chwilę obecną zostałam z 72 dgl
Pokryłam moją paskudę...  Anwarem 'K' , zdaje się należy on do kujki 😉
Zaprosi mnie ktoś do znajomych? :kwiatek: Kayka
zaprosiłam właśnie ;>
Dziękuję! 🙂😉
Pagotta bardzo sie ciesze 🙂
z tego co zauwazylam to sporo po nim oryginalnie umaszczonych psow... no i sporo rowniez bielutkich-to po seniorce rodu 😉
Mam nadzieje ,że i takie ładne da i u mnie. 😉
Roxa urodziła, mamy dwie suczki. Szkoda ,że póki co nie mogę ich zobaczyć.  🙄
czy tylko mnie ciągle wylogowywuje? przy każdej czynności musze się logować od nowa  🤔
bardzo bardzo proszę o głosy na jutrzejszej wystawie psów rasowych- pieski na psa imieniem LAURA, dalmatyńczyk, 2 lata 7 miesięcy  :kwiatek: potrzebuję do zadania, będę super wdzięczna, jakby coś- piszcie- odwdzięczę się  :kwiatek:
ja non stop całą kasę władowuję w loterię, wygrałam dziś ok 2000 dgl a i tak je przegrałam 🙂
I mnie dopadło zadanie z 10 głosami na wystawie. Także ślicznie proszę na Tessalię - mieszańce, kat. otwarta, suczki. Strona 3. :kwiatek:
Ja mam zadanie z 50 głosami i z sumą 1000 głosów więc również proszę o głosowanie na moją sunię- Delilah, czarny ONek, rasowce- championi

Jasnowata, lecę głosować na twoją 😉
Misskiedis, mi zostało już tylko to z sumą uzbieranych głosów 1000 :P
Misskiedis, no to ja się odwdzięczam :kwiatek:
pokryłam swoją sunię, nauczyłam wszystkich komend.. 🙂 jak nic czekam na szczeniaki - oby były śliczne ! 🙂
Moja sunia dzisiaj poroniła🙁 A udało się zaciążyć od kopa....ehh
Co ile jest cieczka?
co 6 mies.
A ja kupiłam sobie takiego potworka:

😜

Trochę go podszkolę i wystawiam krycia 😉
ładny 🙂
wyhodowałam psa majacego 48 pkt. odwagi  😲 jestem genialna  👀 😁
A ja nie wiem czemu nie mogę zdobyć drugiej rangi mimo, że spełniam wszystkie wymogi :/
Ponieważ musisz zaliczyć zadania, a nie spełnić wymogi.
Jara, dokładnie jak pisze mitery, zadania muszą być w ZALICZONYCH i dopiero wtedy dostaniesz rangę
W takim razie kończę z tą grą, bo nigdy w takim razie nie wykonam zadań :/
- znajdź patyka - już mam
- ucz psa chodzenia przy nodze - obecny pies umie
- przypisz posłanie - mam przypisane - nie mając drugiego psa tych zadań wypełnić nie mogę
- 5o dni stażu - inni mają tyle co ja i mają wyższe rangi
Jara, skopiuj mi na PW zadania które masz zaliczone i które masz nie zaliczone, sprawdze które musisz zaliczyć do rangi 😉
Czy tylko mnie wyrzuca przy każdej czynności?
Czy ogólnie przy tym trzeba się od nowa logować?
Mnie nie wywala, muszę się logować za każdym razem gdy zamknę przeglądarkę tylko. Monisia, jakiej przeglądarki używasz?
Google Chome  🙄
Zgłosiłam do moderatorów, jako błąd
Hmm... niby z chromem gra kompatybilna ale ja nie sprawdzę bo chroma wywaliłam, ja używam firefoxa i na lisku wszystko śmiga
Jakaś masakra, weszłam na konto aby skopiować dla Ciebie Misskiedis,  zadania i się okazuje, że to chodzenie przy nodze mam już zaliczone, teraz mam do zaliczenia 80% chodzenia przy nodze. Po naciśnieciu F5 zaliczyło mi zadanie. I pokazuje kolejne w typie: naucz psa dwóch komend itd. Gdzie mój pies ma to pozaliczane. No i o dziwo w końcu mi zaliczyło kolejną rangę.
Mnie na Chromie nie wywala.
Za to laska http://www.doggi-game.pl/players/view/1323 daje swoim psom bardzo oryginalne imiona :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się