5:14 a ty już na nogach... niesamowite ... ja to leń i śpie ile moge 😁 no i mieszkam w centrum miasta a tam nie jest rano przyjemnie wstać ... jak to mówi moja mama : ciągnie mnie na wieś, bardziej niz do koni 🙂 no ale konie na wsi to większa frajda niż w mieście 😉 wracając do wątku ... jutro przetestuje moje ciacha i spray na owady 🙂 powiem jak sie spisały no i oczywiście sprawdze naczółek 😉
czarna96 - 🚫 w tym wątku piszemy na temat sprzętu wykonywanego samodzielnie, a nie na temat tego ile śpisz, gdzie mieszkasz i co mówi twoja mama ! myślę, że nie bardzo to obchodzi osoby czytające to forum, a jak masz już potrzebę napisania tego to znajdź inny wątek ;]
czarna96 - 🚫 w tym wątku piszemy na temat sprzętu wykonywanego samodzielnie, a nie na temat tego ile śpisz, gdzie mieszkasz i co mówi twoja mama ! myślę, że nie bardzo to obchodzi osoby czytające to forum, a jak masz już potrzebę napisania tego to znajdź inny wątek ;]
Nie piszę tylko o tym ... Spokojnie, może w niektórych kwestiach jestem naiwna ale nie głupia... Tylko że jak stali forumowicze przez chwile prowadzą off topic ( zdarzyło się nie raz ) to się tak nikt nie wścieka. A jak mi się czasami zdarzy, a jestem nowa to już trzeba naskakiwać na taką osobę 🙁 Przykro mi czasami się rozpisze...
edit: Spray wypróbowany, a przysmaki i naczółek nie bo go zapomniałam wziąć 🤦 . Preparat ładnie pachnie w połączeniu z konikiem a do tego dosyć chroni przed komarami ( w szczególności przed nimi w tak ,,komarowym'' okresie 😉 )
[quote author=MoniaaA link=topic=88.msg615913#msg615913 date=1276143259] oby była dobra bo jest genialna! 🙂
5:14 a ty już na nogach... niesamowite ... ja to leń i śpie ile moge 😁 no i mieszkam w centrum miasta a tam nie jest rano przyjemnie wstać ... jak to mówi moja mama : ciągnie mnie na wieś, bardziej niz do koni 🙂 no ale konie na wsi to większa frajda niż w mieście 😉 wracając do wątku ... jutro przetestuje moje ciacha i spray na owady 🙂 powiem jak sie spisały no i oczywiście sprawdze naczółek 😉 [/quote]
armaquesse, ann tak napisała bo tak jest a wątek o tym co zrobiła lub co robi jest gdzie indziej i wpełni się zgadzam z ann że średnio nas to obchodzi ivett, maski 😜 😍 cudoo
nas tzn kogo ? nie wystarczyło grzecznie napisać i wytłumaczyć ? ja tu widzę lekkie rozdwojenie jaźni wkurza mnie , to jak niektóre dziewczyny zwracają się do nowych osób na forum .
zamiast odesłać do jakiegoś właściwego/podobnego wątku osobę, która zgłosiła się z prośbą o pomoc, wszystkie na nią naskoczyły .. wiele osób na re-volcie jest miłych i pomocnych ,ale są również tacy, którzy nie rozumieją, że nie wszyscy są tacy wszechwiedzący jak oni i po prostu wyśmiewają za niewiedzę -.-'
armaquesse nie mam do niej żadnych uprzedzeń, ale denerwuje mnie kiedy ktoś pisze o takich bzdurach zaśmiecając wątek, kiedy założone są inne wątki o takiej właśnie tematyce . ja wchodzę na DIY żeby dowiedzieć się czegoś na temat sprzętu jeździeckiego, a nie żeby bardziej poznać czarną96 . a uwagę forumowiczki zwracają jej już któryś raz .
a twoje notoryczne zwracanie jej uwagi to nie zaśmiecanie? może warto było napisac w tym czasie PW z wytłumaczeniem? zwłaszcza sie dziwie tobie , osobie ktora pare dni temu wylewała żale ze inne uzytkowniczki sa nie miłe dla "nowych" 😕 nie 🚫 juz więcej 😵
Derki siatkowe na padok swoją drogą, a czy ktoś ma pomysł na derkę siatkową na jazde? Z tym że mój koń delikates wkurza się na komary pod brzuchem !! ;| I jak ja mam jej zapewnić swobodę na jeździe z takim fantem? ;/
ivett, myślę o muszce która wejdzie dołem ale juz nie wyfrunie bo jest za tępa 😉
😀 nie spotkałam się jeszcze z tak bystrą meszką, która łaziłaby wokół maski i szukała wejscia, zamiast spokojnie ugryźć konia gdzieś gdzie maski nie ma 🙂
ale taki przypadek może zdarzyć się w wypadku każdej maski. Ja na codzień ubieram maskę pod kantar. Jest wtedy bardziej dopasowana i wejście meszki jest naprawdę niełatwe 🙂