Magda zdecydowanie i definitywne TAK dla jogi w Twoim przypadku. Mozesz na poczatku czuc zdwojony dyskomfort po zajeciach, ale przetrzymaj i zobaczysz ze bedzie lepiej. Jesli nie ma zadnej fizycznej przyczyny, a wyniki sa dobre (PS robilas test na ilosc hormonow tarczycy?? niedoczynnosc sie tak objawia!), to praktycznie na 100% podloze jest energetyczne i trzeba ruszyc zastoje. I to koniecznie, bo dlugotrwale zaburzenia w ciele eterycznym prowadza do chorob, a tego nie chcesz 🙂 Takze marsz na zajecia. Juz ci linkowalam kobietke, do ktorej mozesz pojsc!
sznurka prawa noga. lewej nie oddam 🙂😉 lewa da sie zalozyc za leb nawet w srodku nocy 🙂😉 btw ciesze sie ogromnie, ze tak odczuwasz pozytywne skutki jogi. Pamietaj tez, ze normalne jest, iz zdarza sie etap w praktyce, ze czujesz sie gorzej. Nie przestrasz sie go, gdyby nadszedl (nie musi, ale w 90% przypadkow nadchodzi w roznej formie) i cwicz dalej. Naprawde bardzo sie ciesze za Ciebie 😵
edytka Wlasnie wiem, ze te babeczki wypuszczaja dla duzych firm swoje kolekcje, ale u nas ich ni mo 🙁 Nawet Rainbeau Mars cos dla Adidasa robila, ale ni widu ni slychu niestety. Szczerze mowiac, to zdecydowanie wole tkaniny w stylu bambusowych wlokien, niz te nowoczesne oddychajace. Mam kilka koszulek i doslownie nienawidze w tym cwiczyc. Dziwacznie sie czuje. A w bambusach nawet jak musze po zajeciach wykrecac ciuchy, to mam komfort noszenia. Uwielbiam taka firme:
http://www.manukalife.com/Sciskam joginki!!