Forum konie »

Zakład Treningowy dla ogierow 2012r

Karolina Dlatego, że przy tak ogromnej ilości klaczy ,które pokrył, wyszło spod jego igły, dokładnie, parę przyzwoitych koni. Celebes ,Ogar, Carnot, i mało wykorzystany, a z dużymi możliwościami Lwów (ale te możliwości ,to raczej zasługa matki, jak i większości wymienionych koni). Co Aspirant dawał dobre, to matki.Prawie wszystkie do niego podobne, w większości ciemne  ładne, i z dobrym ruchem. A ogiery....... każdy inny, jaka matka, taki ogier. :/

Na tle innych ogierów kryjących w tamtym czasie, Aspirant wypada blado.

Halo, Pistolet nie mógł mieć za dużo pkt. bon., bo z tego co pamiętam, to on nie za bardzo na spodzie był, chyba tylną nogę miał kiepską, ale  ,,ręki nie dam sobie uciąć" Generalnie wtedy byłam na etapie skakania, a Aspiranty wypadały słabo na tle np. Piołuna, Akropola, Aragonita  i innych, więc po prostu mnie nie interesowały...
Karla Nostardamus był, to ten najciemniejszy siwy.
Heh, co do właściciela konia Odczepsie, imię to nadał mu jego obecnie 7 czy 8 letni wnuk, miał być Orland W czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam 🙂

Czy ktoś wie ,dlaczego nie zakwalifikował się Acapulco ?

przyłączam się do pytania

ODCZEPSIE faktycznie oryginalne 😉,
znajomy ma kobyłkę o imieniu NOTONARA.. niektórzy maja fantazję ;/
deborah a Notonara jest xx?
Tak ,to pełna krew.
Co do Acapulco podslyszalam że za technikę skoku odpadł. Sztywny w skoku i odgiety przy zeskoku. Ale nie wiem czy na pewno tylko o to chodziło.
Constantia, tak 🙂
secretary, dziękuję. myślałam że pod jeźdźcem odpadł..
deborah heh to miałam z nią kontakt jak sie urodziła 🙂
Pod siodlem odpadl Goethe, ktoś już pisał. Szkoda bo koń mógł sie fajnie pokazać, bo widziałam go dzień wcześniej i nawet fajnie się ruszał. No niestety ale 13letnia dziewczynka sobie z ogierem nie poradziła.

Faraa masz może zdjęcia izabelowatego Ontario? :-)
Constantia, takie imię może być tylko jedno 😉
deborah do zapamiętania na całe życie 🙂 Mam nadzieję, że nie odziedziczyła harakterku po mamusi.
Mam prawie wszystkie, poza tymi co odpadły na skokach i pod siodłem. Musze je tylko ogarnąć.
Co do Acapulco podslyszalam że za technikę skoku odpadł. Sztywny w skoku i odgiety przy zeskoku. Ale nie wiem czy na pewno tylko o to chodziło.

Aż nie możliwe  😲 😲 😲
deborah do zapamiętania na całe życie 🙂 Mam nadzieję, że nie odziedziczyła harakterku po mamusi.

Podobno charakterek, to ona miala 😀
Na czym odpadł Ontario??
[quote author=secretary link=topic=87977.msg1436602#msg1436602 date=1340221061]

Aż nie możliwe  😲 😲 😲
[/quote]

własnie .. widziałam filmiki z preselekcji i bardzo mi się podobał. spodziewałam się raczej problemów pod jeźdźcem bo jest dosyć charakterny
🚫 a Notonara bardzo grzeczna, tylko jej ulubionym trybem jest galop ile sił w nogach 😉

deborah, a gdzie te filmiki są?
Perlica,

https://plus.google.com/117098074093307035319?hl=pl&tab=h#117098074093307035319/posts
5 6 i 7 mój Clever 🙂
tak maly off imionowy 😉 poczucie humoru hodowcow jest spore- po who knows jest przeciez nobody knows i jawiem 😉
jawiem dobry !
jest też wałach Już Wiem 🙂
kurcze ten Clever to daje radę 😉
Perlica, z takim imieniem musi trzymać fason😉
a davidoff bh dlaczego odpadł?
Czardasz 83 pkt

fajny
Makrejsza Odpadł na płycie, nie podobała im się głowa, tylko tyle powiedziała komisja. Zobaczymy co napiszą w uzasadnieniu.

Titina Napisałam to co słyszałam. Pod siodłem go akurat nie widziałam ale oglądałam go dzień wcześniej i nie wydawał się być jakiś charakterny. Może to była cisza przed burzą 😉
Zdjęcia z kwalifikacji w Gnieźnie są na stronie peckiel.pl
Madżil ( Dżahil x Maram ) 83 pkt, 7 za kłus:

Cardamon ( Pegasus HB x Compliment ) 81 pkt, 7 za kłus:

Makrejsza Odpadł na płycie, nie podobała im się głowa, tylko tyle powiedziała komisja. Zobaczymy co napiszą w uzasadnieniu.

no łeb ma arcywielki  i też na to zwróciłam uwagę  na zdjęciach 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się