Moje przed chwilą ruszyły. Przepraszam, że tak późno, ale miałam nadzieję, że jednak uda się gdzieś pojechać. Nie liczę dwudniowego Gdańska, bo nie było czasu na pocztówki :[
Dzisiaj znalazłam na biurku kartkę od Atei (dobrze przeczytałam?). Dziękuję za nią i za rysunek od synka 🙂 Moje pocztówki poszły dzisiaj.
ssstokroteczka, Chess Cieszę się, że doszły kartki 🙂
Ja dzisiaj otrzymałam pierwszą kartkę od Dworciki. :kwiatek:
Dziękuję Mery za śliczną pocztóweczkę.
Sonkowa, cieszę się, że dotarła 🙂
moje idą dzisiaj - wybaczcie obsuwę 😵 dziękuję za kartkę od mery :kwiatek: powędrowała na jedno z miejsc na widoku 🙂
Dziękuję za kartkę od Chess 🙂
Dworcika, dziękuję za kartkę!!!! Bardzo bardzo! Strasznie dawno nie byłam w Toruniu, więc to następne miasto do odwiedzenia w najbliższym czasie!
Kartki ode mnie ( z beznadziejnym i okropnym wpisem 😡 )jeszcze nie doszły?? 🙁 A ja jeszcze ani jednej nie dostałam.
Dotarła do mnie kartka od Chess
Dziś dostałam śliczną kartkę od Dworciki!! :kwiatek: dziękuję bardzo! Świetna jest.
moje w końcu poszły, przepraszam za opóźnienia... 😡
Cierp1enie, fajnie, że dotarła 🙂 Wybierałam trochę pod kątem Julki 😉
Dostałam kartkę od Chess, ślicznie dziękuję! 😅
Z moich wszystkie już doszły jak wiszę. Do mnie coś przyszło ale aktualnie jestem na drugim końcu świata, jak wrócę to sprawdzę 🙂
Cierp1enie, fajnie, że dotarła 🙂 Wybierałam trochę pod kątem Julki 😉 Julce się bardzo spodobała i jest u niej w pokoju 🙂 :kwiatek:
ja chyba jestem pechowa, bo ani do mnie nie doszły, ani o moich nie nic nie słychać 🙁
U mnie bilans taki: te które miałam wysłać, doszły bez problemu, natomiast sama otrzymałam jedną kartkę.
Ja czekam na jeszcze jedną...Cierp1enie, Filuś to ulubiony pomnik wszystkich maluchów 😉 Niestety nic bardziej atrakcyjnego na pocztówkach nie było 😁
A ja w piątek odebrałam ogromną piękną kartkę od siwaa . Z lekkim niepokojem szłam po ten "polecony" na pocztę, ale jak zobaczyłam dużą kopertę to się domyśliłam...i miałam rację 🙂
ja sie dzisiaj ubawiłam po otrzymaniu kartki od wilczyk . Jak się okazało była ona w Sasku Małym, skąd dokładnie tydzień temu, wracając z wakacji łaczonym transportem, zgarnialismy konia do Wawy 😀 😁 oczywiście za kartkę bardzo dziękuję i jak na razie ten jedyny egzemplarz do mnie dotarł 🙂
Jakiś czas temu dotarła do mnie kartka od Siweeej. Dziękuję ^^
Ja sie o moje kartki martwie, wysłane priorytetem były 🙁
Cieszę się, że moje kartki doszły 😉. Teraz ja dalej czekam na kartki 😀
Moje poszły już dawno, a ja dostałam jak na razie jedną 🙂
idaczerwcowa ciesze się, że doszła, ale jaki fajny zbieg okoliczności 😀 Marleya zabieraliście? 🙂
moje się nie zameldowały 🙁