Forum towarzyskie »

Akcja pocztówka z wakacji

Tak w sumie żałuję,że pośpieszyłam się z wysyłaniem,bo okazało się parę dni temu,że jadę do Chorwacji,stamtąd na pewno kartki byłyby ciekawsze :P
Zawsze możesz wysłać mi dodatkową  😁 Odwdzięczę się tym samym 😉
In, cieszę się że dotarła! Nie jest nadprogramowa, byłaś I osobą którą dostałam w zabawie! 🥂
A moje doszły? Bi nikt sie nie odzywa 🙁
Osz Ty! Tak mnie podpuszczać na pw  🤬

:kwiatek:
Palemka doszła  :kwiatek: braciak pozdrowiony, równiez pozdrawia  😀
Moje poszły dzisiaj.
Z góry przepraszam za to, że wysłane z Polski ale z moim roztargnieniem nie mogło być inaczej..  👀
wilczyk super 😅
dostałam kilka dni temu kartke od Hanulqi! dziekuje 🙂
Moje poszły  😉
Monisiaxp - i doszły, dziś 😉 Tylko, że obawiam się, że pomyliłaś jeden z adresów, ponieważ dostałam... 2 kartki od Ciebie. Treść praktycznie identyczna.
Niemniej jednak BARDZO dziękuję! 🙂 :kwiatek: Śliczne!
Nie nie pomyliłam, przypadkowo wysłałam dwie. Myślałam że tamta nie poszła i wysłałam drugą 😉
Aaaa ok 😉 W każdym razie doszły obie i jeszcze raz dziękuję 🙂
Fajnie że się podobają, starałam się wybrać taki w miarę koński motyw.
Do mnie nic nie doszło jeszcze  👀
Ja niestety spóźnię się z wysłaniem  🙁. Całe wakacje gniję w domu a pocztówka z Wwy to żaden rarytas, dopiero teraz i potem we wrześniu wyjadę. Wrócę 31.08 i w poniedziałek od razu wyślę poleconym priorytetem
Kurcze dziewczyny, tu nie chodzi o rarytasy! Ja wysłałam kartki z Dąbek. A właściwie, pardon, znalazłam je wypisane i zakopretowane w torbie po przyjeździe z wakacji i szybko wysłałam z mojego miasteczka  😁 Moim zdaniem liczy się sam gest i chyba o to w tej zabawie chodzi 😉
Atea  kiedy byłaś w Dąbkach??  Pytam bo akurat tam pracuje  😉

Moje lecą w tym tygodniu.
moje też 😉 postaram sie jutro wysłać
i ja jutro wybywam na pocztę :P
monisiaxp Dziękuję za pocztówkę  :kwiatek:
Kurcze dziewczyny, tu nie chodzi o rarytasy! Ja wysłałam kartki z Dąbek. A właściwie, pardon, znalazłam je wypisane i zakopretowane w torbie po przyjeździe z wakacji i szybko wysłałam z mojego miasteczka  😁 Moim zdaniem liczy się sam gest i chyba o to w tej zabawie chodzi 😉

Kartki, które wyślę nie będą rarytasami bo nie jadę w żadne fajne miejsce. Po prostu nie chcę wysyłać pocztówek z miasta w którym siedzę od 21 lat.
Tak nawiasem mówiąc, do mnie nie doszła jeszcze żadna kartka.
Moje niestety pojda z malutkim opoznieniem, bo na tym koncu swiata nie ma poczty -_- mam nadzieje, ze to nie problem
Chess Czekaj, czekaj 😉... (do mnie też nie doszły)

siwaaa Tylko mi nie mów, że na stoisku z Chipstixami  😁 Byłam od 15 do 20 sierpnia.
Alabamka - super, że doszła ;D

No to moje już podochodziły ;D
Atea dziękuję za pocztówkę, śliczna  😀 i żaglówkę odnalazłam tam🙂  😅 😅
Do mnie jeszcze nic nie doszło..  🙁 Moje chyba też jeszcze do nikogo nie doszły, bo nikt się nie odzywa.  😀 A trochę czasu temu wysłane..
Sonkowa, ja dziś dostałam, dziękuję!!!!
I jeszcze dziś Chorwacja od DeJotki 🙂 dzięki!

(w ogóle dziś bardzo fajnie, na 16 pocztówek wszystkie dopasowane do kolekcji, a moja lista widokówek powiększyła się aż o 4 nowe kraje dzisiaj 😅 )
Ej ej, chwalcie się jakie pocztówki podostawaliście . fotki fotki  🤬
Moje, w końcu jutro polecą.

Atea nie nie, ja w ośrodku na bazie zabiegowej. Ciekawe czy przypadkiem nie minęłyśmy się na ulicy hihi  ? 😉
Chorwacja (DeJotka)

Bułgaria (Sonkowa)

:kwiatek: jeszcze raz dzięki dziewczyny 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się