Dobrze, jeszcze żeby Alabamka mi pomogła albo cos to była bym jej wdzięczna :kwiatek:
a modków proszę o może wrzucenie do nowego wątku z innym tytułem.
edit:
Kilka słów o zabawie dla tych co nigdy nie brali udziału w żadnej.
Zabawa polega na wysłaniu kartki z wakacji bądź z miejsca swojego zamieszkania do wylosowanego re voltowicza w ustalonym terminie. Interpretacja dowolna, mogą być życzenia, pozdrowienia, opis miejsca z pocztówki, rysunek etc 🙂
Termin wysyłania kartek : 15 czerwiec - 31 sierpień
Dobrze, jeszcze żeby Alabamka mi pomogła albo cos to była bym jej wdzięczna :kwiatek:
Jak coś trzeba to na PW kochana bo ja rzadko zaglądam teraz na rv, patrze tylko czy mam wiadomości i idę niestety bo zabiegana ostatnio jestem 🙂 A o co chodzi? Mam pomóc czy poprowadzić akcję bo nawet przyznam szczerze że nie czytałam poprzednich postów, w jednej i drugiej sytuacji oczywiście jestem jak najbardziej na tak 😉 Bez nowego wątku?
Czy pieczątka pocztowa musi być koniecznie z miejsca w którym się było? Czy może być np z miejsca zamieszkania, a pocztówka z miejsca, w ktorym się było? 😉
Pytam, bo parę osób na postcrossing mialo pretensje, że miejsce jest inne od pieczątki urzedu pocztowego 🤔wirek:
Notarialna, na postcrossingu dużo osób prosi w profilu, żeby pocztówka była z kraju zamieszkania, ale nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby w przypadku np. pocztówki z Warszawy z pieczątką z Krakowa był problem 🤔wirek:
notarialna - interpretacja tej akcji jest dowolna, może to być nawet pocztówka z zagranicy wysłana z Pacanowa 😁 Wydaje mi się że założeniem głównym jest chyba zainteresowanie kogoś miejscem z pocztówki i ciekawym opisem w dowolnej formie.