Ale ja nie napisalam ze lubie takie wyszywajki 🙄 tez mi sie to nie podoba, ale coz...Te czapraki sa juz praktycznie nie do dostania wiec wzielam jaki byl(pony z logo)choc marzy mi sie DL bez logo. Jak fotka nie pasuje to wykasuje i po bolu 😉
Ale ja nie napisalam ze lubie takie wyszywajki 🙄 tez mi sie to nie podoba, ale coz...Te czapraki sa juz praktycznie nie do dostania wiec wzielam jaki byl(pony z logo)choc marzy mi sie DL bez logo. Jak fotka nie pasuje to wykasuje i po bolu 😉
xxagaxx- 🤬 udusze 😁 Ja juz koncze z zakupami, bylo mi tak dobrze ze swiadomoscia, ze sa prawie nie do dostania... Pursat-spoko, ta fotke wykasuje zeby nie razic tym paskudnym logo, a w najblizszym czasie zrobie z drugiej strony 😁 bez logo 😉 Kombinowalam jakby je usunac, ale jest tak wyszyte, ze chyba bez uszkodzenia czapraka sie nie da 🙄
aa Pursat super fotki i stan czapraków, różnie używane a wyglądają jak nówki jak ty to robisz 🙂 Ja myślę ,że Zairki do poprawki ;P ale już gdzieś chyba była wzmianka ,że nie da rady .
Trolinka, dzięki, miło mi bardzo. :kwiatek: Sęk w tym, że one wszystkie praktycznie są nowe, bo wymieniłam stare szmaty w związku ze zmianą siodła. 😉 Niektóre jeszcze na jazdach nie były, wrzucałam tylko na konia do zdjęcia. 😀 Na przestrzeni ostatnich miesięcy nie jeździłam dużo, bo warunki były fatalne. Teraz się to zmieni, więc szafę Posmana trzeba było podreperować. 😉
Moge zaproponowac zdjecia moich zbiorow z kolekcji lavander-stone, ale dysponuje tylko aparatem w telefonie, więc są mocno kiepske. Może komuś uda się jakoś je uzdatnić w photoshopie?
KuCuNiO, cienkie też co dwie jazdy, pady zdecydowanie rzadziej chyba że jest środek lata
... no to się dowiedziałam, że jestem brudasem! 😂 Ale to wina mojego męża, który mnie goni z praniem czapraków, że za dużo kudłów potem w pralce...
Natchnęłyście mnie - potrzebuję conajmniej 5 nowych czapraków do nowego siodła, żeby było na 100% higienicznie - ide pokaząć posta Burzy mężowi, heheh.
Słuchajcie czy te zdjęcia porównawcze muszą być tylko czapraków jednej osoby?
Bo z moimi dwoma końskimi "psiapsiułkami" wpadłyśmy na pomysł, zby zrobić zbiorcze fotki naszych kolekcji razem. Dzięki temu mogłybyśmy wam porobić zestawienia nawet całych kolekcji, bo każda z nas dysponuje różnymi wersjami nawet tych samych kolorów.
Tak więc pytanko: robimy te zbiorowe fotki wg kolekcji czy modelu (np same cottony)?
Zgodę one już wyraziły i chęć pomocy mi w robieniu fotek (męża wyśle z dzieckiem na spacer, a my zmienimy dom w sklep jeździecki 😁 ). Tylko teraz jak segregować? Wg modelu czy kolekcji? Bo kolekcja Coriander-wine-negro i Fango-walnut-sky razem uzbiera nam się prawie cała, łącznie z derkami