Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Dzięki dziewczyny. :kwiatek: 😀

milusia, wine ma wyszyte takie logo? 🤔
Pursat niektore tak mialy...moim zdaniem wyglada to paskudnie i spuje piekny czaprak...na szczescie moj nie ma 😜
Niestety masz rację... Niezbyt dobrze to wygląda. Ale co kto lubi. 😉
Ale ja nie napisalam ze lubie takie wyszywajki 🙄  tez mi sie to nie podoba, ale coz...Te czapraki sa juz praktycznie nie do dostania wiec wzielam jaki byl(pony z logo)choc marzy mi sie DL bez logo.
Jak fotka nie pasuje to wykasuje i po bolu 😉
Nikt nie mówi, że fotka nie pasuje. 😉
Ale ja nie napisalam ze lubie takie wyszywajki 🙄  tez mi sie to nie podoba, ale coz...Te czapraki sa juz praktycznie nie do dostania wiec wzielam jaki byl(pony z logo)choc marzy mi sie DL bez logo.
Jak fotka nie pasuje to wykasuje i po bolu 😉

tak?? ESKADRON WINE DL
xxagaxx- 🤬 udusze  😁 Ja juz koncze z zakupami, bylo mi tak dobrze ze swiadomoscia, ze sa prawie nie do dostania...
Pursat-spoko, ta fotke wykasuje zeby nie razic tym paskudnym logo, a w najblizszym czasie zrobie z drugiej strony  😁 bez logo  😉
Kombinowalam jakby je usunac, ale jest tak wyszyte, ze chyba bez uszkodzenia czapraka sie nie da 🙄
lovely dziekuje :kwiatek:
Mo B., podoba mi się ten czaprak i pasuje mu ;D  😉
aa Pursat super fotki i stan czapraków, różnie używane a wyglądają jak nówki jak ty to robisz 🙂 Ja myślę ,że Zairki do poprawki ;P ale już gdzieś chyba była wzmianka ,że nie da rady .
Wrzucone.
Eskadron Maritim - polopad + owijki granatowe z tej kolekcji

Kantar Eskadron, niestety nie wiem co to za kolekcja.
Trolinka, dzięki, miło mi bardzo. :kwiatek: Sęk w tym, że one wszystkie praktycznie są nowe, bo wymieniłam stare szmaty w związku ze zmianą siodła. 😉 Niektóre jeszcze na jazdach nie były, wrzucałam tylko na konia do zdjęcia. 😀 Na przestrzeni ostatnich miesięcy nie jeździłam dużo, bo warunki były fatalne. Teraz się to zmieni, więc szafę Posmana trzeba było podreperować. 😉
Tulipan miałam taki sam kantar i tez nie wiem co to za kolekcja 😉  🤣
Właśnie widziała w galerii  😉 Kupiłam go w stacjonarnym sklepie i nie pasuje mi do żadnej kolekcji.
Mogłoby być ciut lepsze, ale po rozjaśnieniu tła ok.

tulipan, bardzo pasuje Rudaj ten pad  😉

Młoda w polopadzie coriander i owijkach anky pebble:
korsik- narobiłam Ci tryliard zdjęć- może wrzuc takie gdzie tło jest bardziej jednolite bo 'nic nie widac'  😉
Ba, tylko w jakim? Jaki to kolor / kolekcja?

Łogr w esakdronie
Cottony:

dorzucę moj zbiór Ankowy, ale już nie aktualny bo uboższy o jedną ankę.

KuCuNiO, cienkie też co dwie jazdy, pady zdecydowanie rzadziej chyba że jest środek lata 🙂

Pursat, Twoje zdjęcia powinny być przykładem, perfekcyjne!
Burza, dziękuję. :kwiatek: Staram się, żeby moje zdjęcia miały ręce i nogi, żeby jakoś to wyglądało. 😉
Moge zaproponowac zdjecia moich zbiorow z kolekcji lavander-stone, ale dysponuje tylko aparatem w telefonie, więc są mocno kiepske. Może komuś uda się jakoś je uzdatnić w photoshopie?

KuCuNiO, cienkie też co dwie jazdy, pady zdecydowanie rzadziej chyba że jest środek lata

... no to się dowiedziałam, że jestem brudasem!  😂
Ale to wina mojego męża, który mnie goni z praniem czapraków, że za dużo kudłów potem w pralce...

Natchnęłyście mnie - potrzebuję conajmniej 5 nowych czapraków do nowego siodła, żeby było na 100% higienicznie - ide pokaząć posta Burzy mężowi, heheh.
Słuchajcie czy te zdjęcia porównawcze muszą być tylko czapraków jednej osoby?

Bo z moimi dwoma końskimi "psiapsiułkami" wpadłyśmy na pomysł, zby zrobić zbiorcze fotki naszych kolekcji razem.
Dzięki temu mogłybyśmy wam porobić zestawienia nawet całych kolekcji, bo każda z nas dysponuje różnymi wersjami nawet tych samych kolorów.

Tak więc pytanko: robimy te zbiorowe fotki wg kolekcji czy modelu (np same cottony)?
mysle ze jezeli przyjaciolki wyraza zgode na wrzucenie na szmatoholikow to bylo by super

a co do fotek dobre pytanie, moze i ogolne zbiory i jezeli ktos ma to tez kolekcje? 👀
Zgodę one już wyraziły i chęć pomocy mi w robieniu fotek (męża wyśle z dzieckiem na spacer, a my zmienimy dom w sklep jeździecki 😁 ).
Tylko teraz jak segregować? Wg modelu czy kolekcji? Bo kolekcja Coriander-wine-negro i Fango-walnut-sky razem uzbiera nam się prawie cała, łącznie z derkami
mysle ze co macie po kilka rzeczy z kolekcji to kolekcyjnie a pojedyncze sztuki skumulowac na grupowym
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się