Zuz, moim zdaniem te zdjęcia się nie nadają do galerii. Drugie byłoby zupełnie ok, ale jest strasznie rozmazane. Angelika04 pozwoliłam sobie trochę popawić skontrastowanie fotki, mam nadzieję, że nie masz mi za złe 😉
A taka luźna sugestia ode mnie, może by zrobić tak jak na zagranicznej ankowej stronie całe kolekcje naszych czapraków? Niektórzy fajnie zdjęcia dodawali w KRM i wątku ankowym. Możnaby wtedy położyć koło siebie różne odcienie błękitów, róży, zieleni ... itd itd i to też jest pomocne przy wyborze 🙂
dopisek: chodzi mi o coś takiego jak wstawiała Burza np.
Też uważam ,że dobry . Ale podpisane by były czyja to kolekcja? Jeszcze 1 sugestia . Moim zdaniem lepiej takie foty jak od Laguny , Burzy lub Cb Monny , rozumiem ,że w przypadku majeczki było by to trudne 🙂 no i od ilu czapraków by się wstawiało 3/5 ?
Bardzo dobry pomysł, według mnie przydatne. Np. na zdjęciu Burzy bardzo dobrze widać różnicę między tymi jasnymi padami. Nie mam pojęcia akurat jakie to kolorki ale pewnie patrząc na zdjęcia koni w tych szmatkach różnica jest mniej zauważalna.
Np. w każdej zakładce firmy, pod nazwami kolekcji/kolorów jeszcze jednak zakładka na te zbiorowe. Tylko nie mam zielonego pojęcia jak ją nazwać bo "kolekcje" odpada po już jest na stronie.
Nirv natchnęłaś mnie do zakupu identycznego zestawu. Piękny! No i koń piękny, fota super... a ty babo jeszcze masz sweter pod kolor... smaczniutko to razem wygląda.