Zuziasta, stoi na tym samy serwerze, co forum. Czy forum rzadko działa? 😲 Rozkład wejść - sprawdziłam - jest rozłożony w miarę równo na całą dobę, z zachowaniem godzin szczytu i godzin nocnych. Gdyby nie działała - miałabym statystyki z pustymi godzinami całkiem bez wejść.
True, to było podchwytliwe pytanie 🙂 Link dodałam dopiero po napisaniu posta wyżej 🙂 Przy zgłoszeniu działa-nie działa, w sytuacji, kiedy nic nie robię ze stroną musiałam sprawdzić, czy na pewno mówimy o tym samy adresie. W takim razie będę wdzięczna za jakieś info na bieżąco, kiedy ktoś będzie wchodził na stronę i serwer nie odpowie - postaram się popatrzeć wtedy.
Wracając do tematu "równych czy równiejszych" czy jak kto woli "jakości", to wybaczcie, ale zboczenie Anyy czy nie, to całkowicie, w 100% się z nią zgadzam.
Dla mnie ta strona, była stroną dla szmatoholików i lansiarzy ale z pozytywnym tego słowa znaczeniu, że dbają by wszystko było ładne, czyste i pod kolor, a nie na tym, żeby się licytować kto więcej wrzuci kolorowych, metkowych szmat na jakiegoś krzywo postawionego konia. Byle jak, byle gdzie.
Ja przynajmniej starałam się wybrać zdjęcia w dobrej jakości, z przyzwoitym kadrem, oddające kolor. Po kompresji wyszło co wyszło, ale właściwie starałam się, żeby było więcej niż ładnie. 🙄
I idąc za myślą Quanty, że ta strona ma być dla nas i o nas, to tak trudno jest zrobić jedno dobre zdjęcie chociażby w stój, żeby nas reprezentowało? Ostre, oddające kolor, zwyczajnie miłe dla oka? Musimy wstawiać byle więcej, byle szybciej, konia byle jak uwiązanego na byle czym, tyle że w ES czy ANKY? 🙄 🤣
edit: Sierra, trochę źle zrozumiałaś chyba. Chodziło o zdjęcie szafirowej na które uwagę zwróciła sznukra.. Zdjęcie zarówno okropnej jakości jak i słabo widać na nim "szmatkę", dlatego oczywiście - tworzymy galerie, zdjęcia na jakimś poziomie, ale jak wszystkie to wszystkie.. Dlatego ja wspomniałam o problemie z wyznacznikiem stopnia jakości zdjęcia, wspominając o równych i równiejszych🙂
trzebiska primo: po co tyle zdjec?? secundo: do konskiej rewii zapraszamy. Ten watek tyczy sie sprzetu: ANKY / ESKADRON / EURO STAR. Tylko i wylacznie.