Forum towarzyskie »

Silikonki i inne Gadżety Firmowe Re-Volta

Masz maila z logami bez ogonków w cdr 😉
Jak by coś trzeba pozmieniać, dostosować- służę 🙂
Czerwone silikonki będą git- ułatwią nam identyfikację na imprezach masowych, a jednocześnie będą dość dyskretne 🙂
Jestem na bank chętna na silikonkę, obojętnie jaką się wymyśli ;-)

Masz maila z logami bez ogonków w cdr 😉
Jak by coś trzeba pozmieniać, dostosować- służę 🙂
Czerwone silikonki będą git- ułatwią nam identyfikację na imprezach masowych, a jednocześnie będą dość dyskretne 🙂

bombalku jesteś misztrzem 😅

przesyłam do dostawców z prośbami o wizualizację. jeszcze popytam w innych miejscach, moze sie uda cos taniej wyrwać.

Bombal, wysłałaś mi dwa pliczki rev2 i rev4, który jest który? bo niestety nie moge otworzyc, z braku programu :kwiatek:
rev2:

rev4:

Bez ogonka jest jeszcze rev1:
,
ale to jest za bardzo rozciągnięte w pionie, jak na te potrzeby, chyba, że na kubki ewentualnie.
mogę wstawić wycenę, ceny silikonek i smyczek znacie to pora na czapki i kubki. wybrałam 3 modele czapek, różniące się od siebie

kubek (zwykły, do kawy, ładny kształt, czerwony)
Wysokiej jakości ceramiczny kubek o pojemności 300ml, Rozmiar 9,2 x ø 8,7

Kubek 8870405

·         2 kolory nadruku

·         50 szt.

·         Cena – 20,26 zł netto/szt.

czapki:

1.

• 225 g/m² • 100% bawełna • materiał bardzo miękki w dotyku - jak aksamit • 5-panelowa • wzmocniony przedni panel bez szwów • idealna do zdobienia • metalowe wywietrzniki • regulowane zapięcie na rzep.

kolor - czerwony z białą linią na koncu daszka

Haft w jednym miejscu

·         50 szt.

·         Cena – 23,49 zł netto/szt.

2.
• 260 g/m² • 100% bawełna drill • 6-panelowa • wysoki profil • kontrastowe wstawki • zapięcie na rzep.

tylko w takiej kolorystyce

Haft w jednym miejscu

·         50 szt.

·        Cena – 28,97 zł netto/szt.

3.
• 350 g/m² • 100% bawełny Twill • 6-panelowa • kształt płaski, ścięty • daszek typu Sandwich • zapięcie na sprzączkę.

czerwona z czarną krawędzią daszka

Haft w jednym miejscu

·         50 szt.

·        Cena – 22,48 zł netto/szt.

czekam na wizualizacje, jak będą konkretnie nasze produkty wyglądać, ale dzielę się wszystkim co wiem póki co 🙂

Kubek taki mały się wydaje.
teraz to już na 100% chcę czerwoną sylikonkę z białym napisem i , ewentualnie,żółtą gwiazdką  💘
Ja sylikonkę bardzo  chętnie  😀
Po ile te silikonki będą? Bo nie moge znaleźć ceny.
A tamte kwoty smyczy itd. to są netto, więc trzeba się liczyć, że będzie ciut drożej 😉
Ja na silikonkę jestem zdecydowana (obojętnie czy z nickiem czy bez, z logiem czy bez) 😉
Mnie zastanawia czy to nowe logo aby napewno pomiesci sie na takiej waskiej opasce? Zeby nie bylo tak scisniete,ze az nieczytelne.
ja też chcę silikonkę🙂
Kiedy jakaś dokładna oferta?

mysle ze warto wyznaczyc dystrybutorów na odpowiednie rejony, tak żeby przesyłać je hurtowo i odbierać już w swoich miastach od jednej osoby
ta 1 czapka jest brzydka ( nie lubię 5 panelowych ) mają taki "placek" z przodu, a ta ostatnia jest fajna....ale gruba (może być w niej gorąco)

naprawdę myślicie, że sprzedacie tyle opasek? 🙂
Po ile te silikonki będą? Bo nie moge znaleźć ceny.
A tamte kwoty smyczy itd. to są netto, więc trzeba się liczyć, że będzie ciut drożej 😉
Ja na silikonkę jestem zdecydowana (obojętnie czy z nickiem czy bez, z logiem czy bez) 😉

Wątek ma 3 strony, w jednym moim poscie podałam ceny smyczek i silikonek ...

Mnie zastanawia czy to nowe logo aby napewno pomiesci sie na takiej waskiej opasce? Zeby nie bylo tak scisniete,ze az nieczytelne.

czekam na inną wersję pliku od Bombala. wizualizacja będzie jak wyślę plik.ja też chcę silikonkę🙂
Kiedy jakaś dokładna oferta?

mysle ze warto wyznaczyc dystrybutorów na odpowiednie rejony, tak żeby przesyłać je hurtowo i odbierać już w swoich miastach od jednej osoby

Ritko, oferta wtedy, gdy tylko ją dostanę, starałam się informować o postępach w "sledztwie" ale jak się okazało - niepotrzebnie.

[quote author=panterka-23 link=topic=87739.msg1362440#msg1362440 date=1333656510]
ta 1 czapka jest brzydka ( nie lubię 5 panelowych ) mają taki "placek" z przodu, a ta ostatnia jest fajna....ale gruba (może być w niej gorąco)

naprawdę myślicie, że sprzedacie tyle opasek? 🙂
[/quote]

panterka-23,  jesli nie zbierze się ilość osób, która wpłaci na to pieniądze, zamowienie nie będzie utworzone, chyba ze masz inny pomysł?

ta pierwsza czapka wydaje mi się najlepsza, najmilsza w dotyku, jak z opisu wynika, i najlepiej wyeksponowane miejsce na wzór.

mogłam pokazać jeden dostepny wzór, i marudzenia by nie było 😉
Ja byłabym chętna i na smycz i na brelok 🙂
czemu wszystko czerwone? jak ja nie trawie tego koloru a strasznie bym chciała i kubek i smyczke i sylikonke i czapke ;(
czemu wszystko czerwone? jak ja nie trawie tego koloru a strasznie bym chciała i kubek i smyczke i sylikonke i czapke ;(

Majeczko, żeby oszczędzić na kolorach, jesli chcielibyśmy mieć czarne, to w kontekscie logo na czerwonym tle, musiałoby byc dodatkowe "okienko"

ja bym chciała każdą rzecz, ale coś widzę, że chyba się nie uda😉
ja też nie przepadam za czerwonym kolorem,ale to jest kolor z loga, więc ładnie będzie , jeśli gadżet będzie czerwony z białym napisem..
ja tylko Ci piszę jak ja uważam - znam te czapki widziałam, do haftu może  być 6 panelowa 
białe logo na fuksjowej koszulce od panterki prezentuje się jak dla mnie rewelacyjnie więc chyba za pożyczę ów logo i zrobie sobie zestaw fuksjowych gadżetów  💘
no nie dam rady założyć czerwonej czapki  👿 🙇
majeczka- to ją upierzesz w wybielaczu i będzie różowa :P

panterka- napisałam Ci PW
A może długopisy z logiem?

Ja się piszę na tą bransoletkę silikonową i breloczek 🙂. Tylko nie w kolorze czerwonym  🙇.
marysia550, dobry pomysł nie jest zły ;P
ja sie nie upieram na różowy tylko po prostu czerwony jest kolorem który się ewidentnie ze mną gryzie, nie wiem czemu ale nie lubimy się bardzo, wszystkie inne jak najbardziej ale czerwony od zarania nie!
majeczka,  jeśli to by ode mnie zależało, to jako największa fanka różu, wszystko bym zamówiła różowe!! ale jesli musimy wybrać jeden kolor to uważam, że czerwien będzie pasować najbardziej, ze względu na logo...

jutro naskrobię maila, czy jest opcja zrobić zamówienie minimalne 200 szt, ale w tym np 30 różowego, 70 czerwonych, 50 czarnych, 50 niebieskich, jesli nie bedzie takiej opcji nununu to niestety będziemy skazani na jeden kolor.

sądzę, że będzie ciężko, bo oni zamawiają karton czapek, i raczej monokolorystycznie...

kto się zabiera za wstępne zapisy?
ja mogę się zabrać, ale jak to czynić?
O rety, mega pomysł. Zamawiam i będę później z nią po całej Polsce bez stresu spotykać revoltowiczów 🙂 Będziemy prawdziwą sektą!
Ja chętnie wezmę kubek i czapkę o ile będzie w takim wzorze jak nr 3, bo te dwa pierwsze to nie wygladają fajnie, szczególnie na damskiej główce 😉

Hmm... czytając tytuł pomyślałam o sztucznych cyckach i... byłam dość zaskoczona 😁

hahaha ja pomyślałam o wibratorach i innych gadżetach  😂

Ja też się piszę 🙂
chciałabym kubek, czapeczkę, naklejkę na samochód (jakby była), może taką opaskę na rękę 🙂
Ja bym się pewnie pisała na sylikonkę i kubek.
O naklejkach mowy nie było, ale wzorem Cierp1enie, zaznaczę, że też by mnie interesowała.

czy ktoś ma to logo które jest u góry strony?
czapki w zamówieniu minimalnym(50 szt) kosztują  23,15 zł netto/szt.

czapki można zamawiać w dowolnym kolorze z obecnych.

wizualizacja czapki
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się