jaka to jest? 😲 😉 Druga rzecz, że pomysł o "swoich" gadżetach kręci się tu od pierwszej rocznicy RV, to chyba nic jeszcze z tego nie wyszlo.
przeciez ostatnie koszulki wyszly zajefajnie 😀 wiem, bo wlasnie w niej sobie siedze 😀 wg mnie silkonek powinien byc czerwony, napis w srodku bialy i kolorystyka bedzie sie zgadzac. jakby gwiazdka byla zolta to juz w ogole miodzio.
aa, ja myslałam o czarnej z wklęsłym czerwonym prostokątem a w nim biały napis, ale moze faktycznie na czerwonym tle sam biały napis byłby w porządku. trzeba czekać na odpowiedz od producenta.
pomysłów zaraz będzie tryliard, a tak naprawdę to jak będzie najzwyklejsza to i tak się spodoba 😉
przepraszam za dubel, ale chciałabym podbić temat.
zaczełam rozsyłać zapytania do różnych firm, i kompletuję gdzie jest najtaniej.
Wyraziliście zainteresowanie smyczkami, kubkami, breloczkami, więc też ich zaczełam poszukiwać.
opcji jest wiele, więc uważam, że najlepiej wybrać możliwie najtańszy, ale porządny, w koncu to gadzet, a nie defibrylator.
będę zamieszczać kolejne odpowiedzi.
póki co dostałam taką odpowiedz na jeden z maili:
silikonki (minimalne zamówienie 200 szt)
przy jednorodnym zamówieniu (proponuję skupić się na czerwonej silikonce, z trzema napisami RE-VOLTA*PL w kolorze białym, z żółtą gwiazdką, tłoczone i wypełnione kolorem)
koszt jednej sztuki w przybliżeniu : niecałe 4 zł
Smycze silikonowe(minimalne zamówienie 500 szt): tak samo proponuje zrobić "komplet" czyli czerwona smyczka z białymi napisami
smycze szerokosci 10mm, z zaczepem do telefonu plus karabinczykiem metalowym: niecałe 5 zł
przy zamówieniu 1000 szt cena jest dużo nizsza (2,65zł)
są to kwoty netto.
będę podawać tu różne wariacje, proszę o opinie.
dla mnie tutaj ceny są bardzo fajne. musicie sie zastanowić, czy chcecie materiałowe-szersze-smyczki czy silikonowe.
i tu pytanie, czy się zbierze 500 sztuk...
kilka innych ofert:
smycze materiałowe: Smycz barwiona naszyta na poliester bez plastikowego łącznika
taśma w kolorze standardowym
nadruk – kolor wg wzornika Pantone
karabińczyk
szerokość taśmy – 20 mm
ilość – 101...200 szt, cena – 4,19 zł netto/szt
ilość – 201...400 szt, cena – 3,79 zł netto/szt ilość – 401...600 szt, cena – 3,29 zł netto/szt
ilość – 601...1000 szt, cena – 3,09 zł netto/szt
ilość – 1001..2000 szt, cena – 2,79 zł netto/szt
ilość – 2001..5000 szt, cena – 2,59 zł netto/szt
szerokość taśmy – 25 mm
ilość – 101...200 szt, cena – 4,69 zł netto/szt
ilość – 201...400 szt, cena – 4,19 zł netto/szt ilość – 401...600 szt, cena – 3,59 zł netto/szt
ilość – 601...1000 szt, cena – 3,39 zł netto/szt
ilość – 1001..2000 szt, cena – 2,99 zł netto/szt
ilość – 2001..5000 szt, cena – 2,79 zł netto/szt
breloki pvc: BRELOK w dowolnym kształcie - oferta cenowa materiał: silikon dowolny kształt dowolna ilość kolorów wg skali Pantone PMS możliwe tłoczenia do wewnątrz i na zewnątrz możliwe wykonanie zaczepu na smycz (np. kółeczko metalowe) brelok moze byc w kształcie Państwa produktu min ilość - 500 sztuk mozliwosc umieszczenia pamięci USB
500szt - 3,80/szt. netto
1000szt - 2,80/szt. netto
2000szt - 2,50/szt. netto
z brelokami muszę się dogadać, bo nie wiem czy głowa konia, czy prostokątne logo, co i jak.
wg mnie silkonek powinien byc czerwony, napis w srodku bialy i kolorystyka bedzie sie zgadzac. jakby gwiazdka byla zolta to juz w ogole miodzio.
Taka byłaby najlepsza! 😀
Jeżeli bransoletki byłyby gotowe po połowie maja, to mogłabym się zająć rozsyłaniem do konkretnych osób. Będę już po maturze i będę miała wakacje, a pocztę mam pod domem 🙂
Isabelle, ale czy ja mówię, że mamy coś zamawiać w tej chwili, zanim ludzie się zgłoszą? 😲 Zaproponowałam tylko pomoc. Zaznaczyłam, że pod koniec maja, bo nie wiem ile czasu zajmnie tworzenie listy chętnych realizacja tego zamówienia.
wezmę opaskę na pewno i bez różnicy mi jest czy będzie z nickiem, czy nie.
w opcji tych tanszych, nie ma możliwosci personalizacji 🙁
Isabelle, ale czy ja mówię, że mamy coś zamawiać w tej chwili, zanim ludzie się zgłoszą? 😲 Zaproponowałam tylko pomoc. Zaznaczyłam, że pod koniec maja, bo nie wiem ile czasu zajmnie tworzenie listy chętnych realizacja tego zamówienia.
jasne, nie miałam nic złego na myśli, póki co mnie ciekawi, czy się zbiorą ludzie, i sądzę, że przed zamówieniem najlepiej pozbierać kasę "ode łba", bo wiadomo, kazdy może sobie zamawiać, a potem sie rozmyślić, i cóż zrobi osoba, która wyłoży kasę na 100-500 szt i zostanie z 300 silikonkami😀
[quote author=rewir link=topic=87739.msg1361518#msg1361518 date=1333613458] wezmę opaskę na pewno i bez różnicy mi jest czy będzie z nickiem, czy nie.
w opcji tych tanszych, nie ma możliwosci personalizacji 🙁 [/quote] może i tym lepiej, byłoby mnóstwo roboty z tymi nickami, a myślę, że one nie są niezbędne. Opaski przecież mają służyć temu, żeby się w nich pokazać na zawodach/imprezach jeździeckich i być dzięki temu rozpoznawalnym dla voltowiczów. Taki sygnał "można do mnie podejść i pogadać, znamy się z forum".
i tak jak JARA, pisze - jakość jest kluczowa. Bo to, czy zapłacimy 5 czy 15 złotych to nie jest przecież wielka różnica. No i pewnie będzie je można wysyłać w zwykłych kopertach jako list, więc koszty przesyłki nie będą wielkie.
więc ceny silikonek są juz znane (zamiesciłam wczesniej), tak samo smyczek.
własnie jestem na etapie dowiadywania się o kubki i czapki.
kubki, czapki, smyczki silikonowe i silikonki byłyby wykonywane przez jedną firmę.
poki nie dostanę wyceny innych produktów mam pytanie,
jak najlepiej rozwiązać "zapisy"? bo ilość minimalna silikonek to 200 szt. i nie wiem czy sie tyle zbierze... a bez tego to nie ma co się pisać.
żeby zrobić wizualizację silikonek, potrzeba: Oczywiście, przygotuję wizualizację – potrzebuję do tego logo w krzywych (w grafice wektorowej) w Corelu, Illustratorze lub eps – bardzo proszę o jego przesłanie.
ktos sie podejmie? sam napis RE-VOLTA*PL biały, z zółtą gwiazdką. na silikonce będą 3 takie loga.