Forum towarzyskie »

Silikonki i inne Gadżety Firmowe Re-Volta

ja osobiscie najbardziej bym to widziała tak

logo możliwie jak najszersze, to czerwone z góry strony, wklęsłe i wypelnione kolorem

nick wklęsły, wypelniony kolorem

baza bransoletki biała badz czarna.

nie wiem na ile to realne, dostawców jest wielu, więc się podowiaduję w innych miejscach jak to będzie wyglądało.

póki co czekam na odzew, ale fajnie, że zainteresowanie jest.

sinopapusiowata

jaka to jest? 😲 😉
Druga rzecz, że pomysł o "swoich" gadżetach kręci się tu od pierwszej rocznicy RV, to chyba nic jeszcze z tego nie wyszlo.

przeciez ostatnie koszulki wyszly zajefajnie 😀 wiem, bo wlasnie w niej sobie siedze 😀
wg mnie silkonek powinien byc czerwony, napis w srodku bialy i kolorystyka bedzie sie zgadzac. jakby gwiazdka byla zolta to juz w ogole miodzio.
Ja silikonkę chętnie, jak pisze katija, czerwona z białym logo i żółtą gwiazdką brzmi epicko 🙂 nie chcę nicku.
Ja również chętna! 😅
Pomysł z nickiem fajny, ale czy nie za duże zamieszanie będzie?
Myślę, że sam adres byłby ok.
Może podzielić zamówienie na dwie partie? Jedna część z voltopirami, a druga z re-voltą.
Myślałam, że to będzie temat o sztucznych piersiach...  😵
aa, ja myslałam o czarnej z wklęsłym czerwonym prostokątem a w nim biały napis, ale moze faktycznie na czerwonym tle sam biały napis byłby w porządku. trzeba czekać na odpowiedz od producenta.

pomysłów zaraz będzie tryliard, a tak naprawdę to jak będzie najzwyklejsza to i tak się spodoba 😉
przepraszam za dubel, ale chciałabym podbić temat.

zaczełam rozsyłać zapytania do różnych firm, i kompletuję gdzie jest najtaniej.

Wyraziliście zainteresowanie smyczkami, kubkami, breloczkami, więc też ich zaczełam poszukiwać.

opcji jest wiele, więc uważam, że najlepiej wybrać możliwie najtańszy, ale porządny, w koncu to gadzet, a nie defibrylator.

będę zamieszczać kolejne odpowiedzi.

póki co dostałam taką odpowiedz na jeden z maili:

silikonki (minimalne zamówienie 200 szt)

przy jednorodnym zamówieniu (proponuję skupić się na czerwonej silikonce, z trzema napisami RE-VOLTA*PL w kolorze białym, z żółtą gwiazdką, tłoczone i wypełnione kolorem)

koszt jednej sztuki w przybliżeniu : niecałe 4 zł

Smycze silikonowe(minimalne zamówienie 500 szt):
tak samo proponuje zrobić "komplet" czyli czerwona smyczka z białymi napisami

smycze szerokosci 10mm, z zaczepem do telefonu plus karabinczykiem metalowym: niecałe 5 zł

przy zamówieniu 1000 szt cena jest dużo nizsza (2,65zł)

są to kwoty netto.

będę podawać tu różne wariacje, proszę o opinie.

dla mnie tutaj ceny są bardzo fajne. musicie sie zastanowić, czy chcecie materiałowe-szersze-smyczki czy silikonowe.

i tu pytanie, czy się zbierze 500 sztuk...

kilka innych ofert:

smycze materiałowe:
Smycz  barwiona  naszyta na poliester  bez  plastikowego łącznika

taśma w kolorze standardowym

nadruk –  kolor wg wzornika Pantone

karabińczyk

szerokość taśmy –  20 mm

ilość – 101...200 szt, cena –  4,19 zł netto/szt

ilość – 201...400 szt, cena –  3,79 zł netto/szt
ilość – 401...600 szt, cena –   3,29 zł netto/szt

ilość – 601...1000 szt, cena –  3,09 zł netto/szt

ilość – 1001..2000 szt, cena – 2,79 zł netto/szt

ilość – 2001..5000 szt, cena – 2,59 zł netto/szt

szerokość taśmy –  25 mm

ilość – 101...200 szt, cena –  4,69 zł netto/szt

ilość – 201...400 szt, cena –  4,19 zł netto/szt
ilość – 401...600 szt, cena –   3,59 zł netto/szt

ilość – 601...1000 szt, cena –  3,39 zł netto/szt

ilość – 1001..2000 szt, cena – 2,99 zł netto/szt

ilość – 2001..5000 szt, cena – 2,79 zł netto/szt

breloki pvc:
BRELOK w dowolnym kształcie - oferta cenowa
materiał: silikon
dowolny kształt
dowolna ilość kolorów wg skali Pantone PMS
możliwe tłoczenia do wewnątrz i na zewnątrz
możliwe wykonanie zaczepu na smycz (np. kółeczko metalowe)
brelok moze byc w kształcie Państwa produktu
min ilość - 500 sztuk
mozliwosc umieszczenia pamięci USB

500szt - 3,80/szt. netto

1000szt - 2,80/szt. netto

2000szt - 2,50/szt. netto

z brelokami muszę się dogadać, bo nie wiem czy głowa konia, czy prostokątne logo, co i jak.

czym jestescie zainteresowani?

wg mnie silkonek powinien byc czerwony, napis w srodku bialy i kolorystyka bedzie sie zgadzac. jakby gwiazdka byla zolta to juz w ogole miodzio.

Taka byłaby najlepsza! 😀

Jeżeli bransoletki byłyby gotowe po połowie maja, to mogłabym się zająć rozsyłaniem do konkretnych osób. Będę już po maturze i będę miała wakacje, a pocztę mam pod domem 🙂
Ja chce taką silikonkę!  😜 Ale niesamowity pomysł!
Dodałam do poprzedniego posta kilka róznych ciekawostek

fin,  a moze poczekajmy aż się ludzie zgłoszą, czy mamy po co robić zamówienie czegokolwiek?

mnie osobiscie ta oferta silikonek wyżej się podoba-cena niziutka.

teraz prosiłabym o odpowiedzi

Smyczka silikonowa czy materiałowa?
brelok?
silikonka?
Isabelle, ale czy ja mówię, że mamy coś zamawiać w tej chwili, zanim ludzie się zgłoszą? 😲 Zaproponowałam tylko pomoc. Zaznaczyłam, że pod koniec maja, bo nie wiem ile czasu zajmnie tworzenie listy chętnych realizacja tego zamówienia.
wezmę opaskę na pewno i bez różnicy mi jest czy będzie z nickiem, czy nie.

w opcji tych tanszych, nie ma możliwosci personalizacji 🙁

Isabelle, ale czy ja mówię, że mamy coś zamawiać w tej chwili, zanim ludzie się zgłoszą? 😲 Zaproponowałam tylko pomoc. Zaznaczyłam, że pod koniec maja, bo nie wiem ile czasu zajmnie tworzenie listy chętnych realizacja tego zamówienia.

jasne, nie miałam nic złego na myśli, póki co mnie ciekawi, czy się zbiorą ludzie, i sądzę, że przed zamówieniem najlepiej pozbierać kasę "ode łba", bo wiadomo, kazdy może sobie zamawiać, a potem sie rozmyślić, i cóż zrobi osoba, która wyłoży kasę na 100-500 szt i zostanie z 300 silikonkami😀
Dla mnie tam cena nie gra roli, ale jakość gra pierwszorzędną.

Isabelle sprawdź czy te opaski są odlewane w całości czy klejone w połowie, bo klejone często puszczają.
[quote author=rewir link=topic=87739.msg1361518#msg1361518 date=1333613458]

w opcji tych tanszych, nie ma możliwosci personalizacji 🙁
[/quote] może i tym lepiej, byłoby mnóstwo roboty z tymi nickami, a myślę, że one nie są niezbędne. Opaski przecież mają służyć temu, żeby się w nich pokazać na zawodach/imprezach jeździeckich i być dzięki temu rozpoznawalnym dla voltowiczów. Taki sygnał "można do mnie podejść i pogadać, znamy się z forum".

i tak jak JARA, pisze - jakość jest kluczowa. Bo to, czy zapłacimy 5 czy 15 złotych to nie jest przecież wielka różnica. No i pewnie będzie je można wysyłać w zwykłych kopertach jako list, więc koszty przesyłki nie będą wielkie.
ja bym była za smyczą silikonową, z samym adresem, wolałabym voltopiry, ale re-volta też może być 🙂 co do kolorów to tak jak katija zaproponowała 😉
silikonki są odlewane w całosci.

ja osobiscie byłabym za smyczkami materiałowymi, silikonowe są mniej wyrazne i węższe.

czekam na szczególy nt czapek i kubków.
Ja byłabym chętna na opaskę i na kubek. Smycz mi do niczego nie potrzebna :P
Ja też się piszę na silikonkę 🙂 Świetny pomysł na rozpoznawanie się w miejscach publicznych i stajniach.
Ja się piszę na silikonkę i na brelok, gdyby był 🙂. Kolorystyka wg uznania szanownego forum 🙂
Ja silikonkę na pewno, na smyczkę też się skuszę, a wzór kubka muszę zoabczyć  👀 😁
więc ceny silikonek są juz znane (zamiesciłam wczesniej), tak samo smyczek.

własnie jestem na etapie dowiadywania się o kubki i czapki.

kubki, czapki, smyczki silikonowe i silikonki byłyby wykonywane przez jedną firmę.

poki nie dostanę wyceny innych produktów mam pytanie,

jak najlepiej rozwiązać "zapisy"? bo ilość minimalna silikonek to 200 szt. i nie wiem czy sie tyle zbierze... a bez tego to nie ma co się pisać.

żeby zrobić wizualizację silikonek, potrzeba:
Oczywiście, przygotuję wizualizację – potrzebuję do tego logo w krzywych (w grafice wektorowej) w Corelu, Illustratorze lub eps – bardzo proszę o jego przesłanie.

ktos sie podejmie? sam napis RE-VOLTA*PL biały, z zółtą gwiazdką. na silikonce będą  3 takie loga.
ja osobiscie byłabym za smyczkami materiałowymi, silikonowe są mniej wyrazne i węższe.

ja też- na smycz materiałową się chętnie skuszę 😉
Ja bym się pisała na silikonkę i kubek. W ogóle super pomysł, Isabelle  😉
otóż.

po rozmowach, najlepiej byłoby chyba ujednolicic projekt.

więc silikonki z logiem koszulkowym bez ogonka, czerwone, z białym napisem

kubki czerwone z logiem koszulkowym bez ogonka, białym

smyczki materiałowe, z metalowym karabinczykiem z logo jw

czapki z logo bez ogonka.

czekam, moze uda sie zrobić chociaz wizualizację czapek, jesli nie, czy ktos moze to opracować w technice wektorowej?
co do smyczy, materiałowa też super 🙂 a na kubku marzyłby mi się ten koń z voltopirów 😡
Isabelle- no właśnie, czy zbierać kasę przed? Bo jak się listę zrobi to potem nie każdy się odezwie🙁

Można by przez allegro, tak jak koszulki. Ale znów jak się nie uzbiera 200? Nie wiem, może licytować i póki co nie wpłacać?
A nie wchodzi w grę logo to co jest u góry forum?
JARA,  wchodzą w grę tylko loga monocolor.

a dwa, jesli juz coś jest na koszulkach to moze warto powtórzyć wzór różni sie od logo u góry tylko tym, że ma konika przeciez...

znajomy na jutro wykona dla nas grafikę wektorową tego logo.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się