Forum konie »

Dobre i polskie! Rodzime, polecane firmy i ich produkty :)

nieistotne - ważne że kolekcja BOSKA  🏇 stałam się jej wielkim fanem 🙂
Do tego super wykonana. Jakość tej kolekcji zrobiła na mnie na prawde duże wrażenie.
A derki polarowe to w ogóle sa przecudowne.
to ja się nieśmiało wcisnę z moimi podkładkami pod pas do lonżowania

To ja pożyczę zdjęcie, bo swojego dobrego jeszcze nie mam, i się pochwalę padzikiem mojm PHB od ivett

Jest cudny i miękki jak kaczuszka 🙂
mały off
"hipico" w nazwie produktu (stowarzyszenia) którą reklamujesz na czapraku, jest przymiotnikiem czy rzeczownikiem? 😎
Cejloniara przyjadę pomacać  😀

[b]mały off
wrotki  - a obiecane zdjęcia w wątku ,,siodła skokowe" już są(miały być do końca 2011) ? Czy jak zwykle z twej gatki nic nie wynika  😁.
edit. zjadłam literkę
a po co ci to zdjęcie, skoro i tak wolisz mendzić, zamiast się pogodzić z myślą że nie masz wiedzy o siodłach?
wiesz Cejloniaro, że ta nazwa nie ma sensu...jak każdy "marketingowy" produkt Marka Grabowskiego 😁
figaro2046, proszę:

mój: koń,siodło, zdjęcie sprzed 3 dni dopiero,Aska chorowała,stad opóxnienie w fotorelacji.

chcesz jezcze zdjęcie mnie i jej obok siebie?
figaro, przyjedź koniecznie, nie mogę się doczekać 🙂

wrotki, dla Ciebie nie ma i bardzo, bardzo dobrze 🙂 OT bądź łaskaw nie ciągnąć, na priv nie zapraszam, bo przecież "skończyłeś ze mną", bądź konsekwentny.
wrotki, dla Ciebie nie ma i bardzo, bardzo dobrze 🙂
nie tylko dla mnie, ale dla każdego, kto kieruje się rozumem i rozumie co czyta...nazwa tego produktu, "pro hipico bono" to semantyczny potworek!
figaro2046, jesteś w tej chwili online... co to za cisza?
Ktoś - dziękuje :kwiatek: ja już wszystko widzę .... (ewentualnie do wątku skokowego , bo więcej osób tam zagląda  i było zaineresowanych ,można by było coś wstawić :kwiatek🙂
A żeby nie był of... Bardzo , ale to bardzo,bardzo podoba mi się nowa kolekcja Jarpola  😍. A w szczególności kolekcja żelazo-morski błękit. Co do jakości i wytrzymałości ich produktów  👍, nie do zmordowania 😀.
Na razie zamówiłam czaprak elegance MORSKI BŁĘKIT  😍.
I właśnie na niego czekam  😀.
Pozwoliłam sobie ukraść zdjęcie. Deborah - nie bij  🤬
edit.
Prawda że piękne  😍 😍 😍???

a podzielisz się refleksją co widzisz?może być w siodłach skokowych....

bo ja widzę,że wiele zalezy od regulacji właściwej strzemion,jak trzeba zrobię Aśce zdjęcia w galopie i skoku,ten sam koń,to samo siodło,nie będzie wątpliowści,że jest coś inaczej...
no dobra wszystko pięknie ładnie, wyroby na pewno super,  tylko czemu te szmaty na ivettowej stronie są bezcenne? Co to tajemnica handlowa jest czy co?
bo to nie sklep.
Szyję tylko na zamówienie.
ElaPe,  Ivett praktycznie każdą rzecz "personalizuje", tam są tylko ogólne wzory, które można sobie dopasować do siebie. zamawiając coś od Ivett człowiek się czuje jak w fabryce cukierków😀
no wiec z ivett jest ten sam kłopot co z "HBC" - kwestia wypełnienia,kształtu,przeszyć... tak jak z siodłem...
[quote author=Ktoś link=topic=87685.msg1377164#msg1377164 date=1334825236]
no wiec z ivett jest ten sam kłopot co z "HBC" - kwestia wypełnienia,kształtu,przeszyć... tak jak z siodłem...
[/quote]

Tiaaa, no właśnie, ja po cichu mam nadzieję, że bogdanowa ujeżdżeniówka mi z zachwytu wcale tyłka nie urwie, bo w każdym innym przypadku nie będę miała wyjścia i pewnie porwę się na drugi komplet brązowego sprzętu 🤔wirek:

ivett, bardzo fajna strona, gratulacje! Czytelna oferta, łatwo dostępne wszystkie informacje. Dużo zdjęć, i to jest super 🙂 Łażę i się zachwycam 🙂
Może by się przydał jakiś dział z kolorami materiałów?
Brak cen mnie też zawsze stopuje. Rozumiem indywidualne wyceny, ale w przypadku np. padów to one też się aż tak różnią od siebie?
Mała uwaga do webmastera - w wartości title tag img znajduje się treść z htmlową zawartością ramki "cechy produktu". To jest trochę bez sensu, bo nie renderuje się poprawnie. To pewnie jest pomyłka przy tworzeniu template'a, na którą nikt nie zwrócił uwagi, a można to łatwo poprawić. Mówiąc po polsku - przytrzymaj kursor nad którąś z miniaturek zdjęć produktu:
[url=[[a]]http://caball.pl/katalog/derki/derki%20padokowe/comfort/katalog.html[[a]]#slides/comfort5.jpg][[a]]http://caball.pl/katalog/derki/derki%20padokowe/comfort/katalog.html[[a]]#slides/comfort5.jpg[/url]
Nie wszędzie tak jest, np. poprawniej zdefiniowane są pady.
Dzięki 🙂
uwagi przekażę mężowi, bo ja się kompletnie na tym nie znam 🙂
a gdzie sa kolory materialow do wyboru? nie moge znalezc niestety..

Zdjęcia padów w różnych kolorach są w galerii
aha, dzieki. myslalam ze sa jakie probniki kolorow materialow i dodatkow i ze z tego sie uklada wlasny pad.
taki próbnik jest w przygotowaniu
jakaś nuda ta śpiewka że bezcenne bo "na zamówienie". No to jeśli zamówię zwykły pad jak na zdjęcieu, to ile będzie taki pad kosztował?
Ja też nie lubię jak nie ma cen (albo granic cenowych).
Rozumiem, że na zamówienie ale chyba siodło od jakiejś kwoty się zaczyna, prawda? (bo górnej to nigdy nic nie 😉)

A taki pad to już zupełnie inna sprawa. Pad jak pad, każdy widzi. Jak wrzucasz do ogłoszeń Ivett to chyba jakiś konkretny model i kolor. Nie wiem co szkodzi napisać cenę.

Dobre, bo polskie? Jasne  🙂

Ja jestem w ogóle z takiego gatunku ludzi co to woli samemu zrobić zdjęcie, wydrukować i powiesić na ścianie niż kupić gotowe w Ikei  😀 Stąd też uwielbiam wszelkiego rodzaju sztukę użytkową (bo przecież te końskie rzeczy to sztuka użytkowa  😀iabeł: )
Zawsze wolałam dać zarobić koleżance i mieć w garderobie fajną, szytą dla mnie np. torebkę.
I staram się racjonalnie podchodzić do życia, nie sikam w majtki na widok nowych kolekcji i nie czuję się zobligowana do bycia z czymś 'na czasie'. Ponad wszystko stawiam jakość wykonania i użytkowość.

Więc strzelam  😀iabeł:

Daw-Mag Mając do wyboru wiele firm produkujących popręgi i napierśniki wybrałam właśnie ją. Świetna skóra, po 2latach wyglądająca o wiele lepiej niż większość zagranicznego sprzętu, który mam okazję oglądać.
Doskonałe wykonanie, trwałość i funkcjonalność.
Mam popręg skokowy exclusive i z tej samej serii napierśnik. Spisują się super. Bardzo dobra i atrakcyjna cena.
Te dwa produkty na 5+

Jarpol Na 5+ zasługują: pady exclusive i derki polarowe. Padów mam kilka, świetnie wyglądają, super się piorą i ogromnym plusem jest ta bawełna zamiast siateczki. Odkurzam i bez jednego włoska wrzucam do pralki. Derka polarowa świetna. Genialny miękki polar, gruby, mimo ciągłego prania nie zeszmacony.
Bardzo ciekawa kolorystyka i dobra jakość wykonania. Jakieś tak eskadrony mogą się niestety pod tym względem schować.

Hippika Mimo wielu jakiś negatywnych opinii ja daję 5+ oficerkom (połowa naszej stajni w nich jeździ) i czapsom oficerkowym (z takiej mięciutkiej skórki). Wyglądają i sprawują się tak samo jak obuwie innych firm, a cenowo wypadają świetnie. Zawsze mamy super serwis, bo właściciele stacjonują często u nas w stajni.
Ostatnio wprowadzili kila bardzo chwytających za oko modeli kolorystycznych  😍

HBC Wielkie pokłony dla ich pracy. Uwielbiam ich podejście do tematu i do siodeł. Ciągle próbuje się wpisać na listę oczekujących  🤣

Ivett Nie posiadam osobiście ale macałam i jestem pod wrażeniem. Kawał dobrej pracy  :kwiatek:

Myślę, że nie mamy się czego wstydzić  🙂
no dobra wszystko pięknie ładnie, wyroby na pewno super,  tylko czemu te szmaty na ivettowej stronie są bezcenne? Co to tajemnica handlowa jest czy co?

Myślę że wystarczy napisać e-mail lub pw z zapytaniem o cenę 😉 w ogłoszeniach z padami ceny były podane. Fakt jest taki że ja też wolę widzieć cenę  😉

Ivett stronka super  👍
jakaś nuda ta śpiewka że bezcenne bo "na zamówienie". No to jeśli zamówię zwykły pad jak na zdjęcieu, to ile będzie taki pad kosztował?
ok 100 zł.
Co do cen na stronce, to nie chodzi o jakąś "tajemnicę handlową". Nie jest to także żaden problem techniczny wycenić standardowe wzory. Chodzi o podejście, to co robię to nie młockarnia szyjąca tysiące sztuk żeby wrzucić na półkę i klepnąć szyld z ceną.
Szyję indywidualnie - ceny uzgadniam indywidualnie, zależy mi na kontakcie z ludźmi dla których szyję. Pytanie o cenę to także ceny kontakt, plus informacja dla mnie co się podoba, co trzeba poprawić itp. Różnica jest taka jak miedzy h&m a wizytą u krawca. Wysłanie mejla z zapytaniem nikogo jeszcze nie zabiło 🙂
Poza tym czasami bardzo ciężko wytłumaczyć niektórym dlaczego ma zapłacić 110 zamiast 100 zł, "bo taka jest cena na stronie"  😉
Mnie tam nie przeszkadza to, że u ivett nie ma podanych cen. Wszystko można dogadać i zmienić coś ewentualnie przed zakupem.
Sama zamawiałam u ivett pad i zależało mi by ów pad miał dokładnie takie wymiary jak potrzebuję i dokładnie takie wypełnienie jak potrzebuję. Napisałam jej elaborat odnośnie tego padu 😉. Żaden z padów dostępnych na rynku nie pasował pod siodło w którym jeżdżę, były albo za krótkie, albo za grube, albo i za krótkie i za grube ... Ivett uszyła pad na wymiar, dla mnie jej robota była/jest bezcenna bo nigdzie nie dostałabym takiego. Zaraz ustawiam się w kolejce po następny tym bardziej, że ceny nie są wygórowane 🙂 a mnie ten turkus spać nie daje 😉.
jarpol i ,,na zamówienie"  dwa pady któe przyszły dzisiaj do mnie- jestem megaaa mega zachwycona  😅
w głowie mam jeszcze jeden projekt który podeslę im na wakacje  😍  Fajnie jest móc stworzyć ,,swój" czaprak. Swoją kolorystkę i swoje projekty;] za to jarpol ubustwiam 🙂 a wykonanie? mistrzowskie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się