Forum konie »

Dobre i polskie! Rodzime, polecane firmy i ich produkty :)

Dzionka, Pady z logo jak najbardziej. Exclusive to pady takie jak limonkowy który miałaś.
deborah, a coś z derek siatkowych szykujecie?
zaraz po premierze zabieramy się za dokończenie nowych modeli derek.
a premiera o której godzinie? bo nie chciałabym stracić całego dnia na odświeżaniu strony  😉 😜
może uda mi się uruchomić całość  jeszcze dzisiaj 🙂
deborah, no to będziemy odświeżać stronkę 😀
Jarpol już się pojawia na stronie  😀

Czekam na derki i pady classic 😀
Deborah, piękna galeria 🙂
Makrejsza, dziękuję 🙂 to zasługa pięknych modeli i m.in. forumowej Montezumy
deborah, wiedziałam, że te zdjęcia wyjdą piękne!  Super kolekcja, i odważne niektóre połączenia kolorów w padach trio (pomarańcz - pistacja).
O !!! To już gotowe ?? Jak fajnie. 😉
anai, to kolory tej wiosny w zasadzie. i choć wydawało się że za nic w świecie nie będą do siebie pasowały to efekt naprawdę mnie zaskoczył..

edit:
pozytywnie 😉
deborah, no właśnie, gdyby ktoś mi powiedział o takim połączeniu, w życiu bym nie chciała 😉 A wyszło fajnie i oryginalnie.
Hahaha... backstagowe foty tez są przeurocze.
Debroah- piękna kolekcja  😍 już nie mogę się zdecydować, który pad najbardziej mi się podoba 😀

a co do tematu wątku 'dobre, bo polskie' to mogę się wypowiedzieć jak na razie o:
-Daw Mag - siodła naprawdę fajnej jakości i w dobrej cenie. Kupiłam rok temu wszechstronne i bardzo się cieszę, że taką decyzje podjęłam. Nie wiedziałam czy chce skakać czy w ujeżdżenie się bawić. Przez rok pomyślałam i przeszłam na drugą również Polską i super firmę:
-HBC - Wprawdzie moje siodło jest w drodze ale mogę się wypowiedzieć o jakości usług. Wszystko na najwyższym poziomie. Już jak Bogdan z Honoratą byli u mnie w stajni na pomiarach po chwili rozmowy byłam pewna, że są to profesjonaliści. Po krótkim czasie miałam możliwość zobaczyć warsztat Bogdana, pomacałam skóry (są świetniej jakości!). Pomiary do samych tybinek robił tak dokładnie, że nie mogłam wyjść z podziwu ile on ma cierpliwości. Kontakt wyśmienity. Teraz tylko czekam na kuriera żeby wypowiedzieć się na temat wrażeń z jazdy. Usiedzieć w miejscu już nie mogę bo chcę wreszcie poskakać w tym cudeńku 😀
- Caball - potrzebowałam na już ocieplacze stajenne bo koń kulawy, okazało się że nie dość iż najtańsze jakie wtedy znalazłam to jeszcze najlepsze jakościowo! Teraz domówiłam kolejne 2 sztuki. Nie przekręcają się, nie szmacą no i oczywiście spełniają swoją rolę. Na zimowy sezon zamówiłam sobie derki i już wiem, że innych nie chce. Porównywałam tej zimy do derki HKM. Oczywiście są nieporównywalne jakościowo. Derki szyte prze Ivett nie przekręcają się, są praktycznie nie do zdarcia (każdy ich użytkownik to wie)
-Hippika - kocham moje sztylpy i sztyblety miłością wielką za to, że są bardzo wygodne. Ale jednak uciążliwe jest zmienianie co chwile zamków w sztylpach. Buty niestety po 2 latach już się zeszmaciły, sztylpy też. Ale jednak nie był oszczędzane, także sądzę, że i tak długo przetrwały.
JEEEEZUUUUU  😍  😍  😍  😍  😍  JESTEM W NIEBIE!!!

deborah, morski błękit!!! modliłam się o ten kolor!!!  😍 genialnyyyyyyy  😍 i te krzyżowe z żelazem i czekoladą...

jezu.. mam przypływ gotówki i boje się, że zbankrutuje zaraz  😍  😜  😜  😜
mbalicka, dla mnie morski błękit jest numerem jeden tej kolekcji..
do mojego Siwego będą genialnie pasować!!!  😍 ja go widzę w takich mocnych kolorach, a ten jest O B Ł Ę D N Y  😍  😜
Błękit 😍 I brzoskwinka 😜 Dobrze, że nie mam konia, bo bym zbankrutowała na szmatki dla niego 😂 Galerię juz na fb udostępniłam. Koleżanka stwierdziła że jej koń ma jednak za mało czapraków 😁
deborah, strona ci sie wysypala...
Haha... za duzo wejść.
U mnie działa..
Sprawdziłam i u mnie tez działa jak trzeba.
u mnie tez JUZ dziala. wczesniej pojawial sie kod jakis...
hmmm dziwne ..
Może sie cos zle wczytało po prostu. Tak bywa.
Klami, wczytalo sie zle 8 razy? cos bylo sypniete, wazne, ze juz dziala.
katija, a to dziwne. Tylko, że dziwne tez, że sie szybko samo naprawiło. Te komputery i systemy to maja czasem swoje dziwne odjazdy.
u mnie działało, a sprawdzałam chwilę po tym, jak katija napisała. może miała jakiś chwilowy problem z łączem?
Tez bym raczej na to stawiała. Zresztą nieistotne.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się