Ja niestety nie wyrobiłam się, nie zrobiłam nic godnego uwagi i nie przysłałam, przepraszam. Za to trener ostatnio na zawodach cyknął mi super fotkę pasującą do tematu - zdjęcie z karabinem w momencie, kiedy wylatuje z niego łuska 😉 Szkoda, że nie jest mojego autorstwa bo nadawałoby się tu idealnie 😉
no trudno, nic sie przeciez nie stalo 😉 Dziwne tylko, bo wysylalam juz wczesniej zdjecia i dochodzily. Pewnie, że teraz juz bez sensu, bo gdzie w tym anonimowosc. Najgorsze, ze po przeczytaniu tematu od razu wiedzialam co chce zrobic i szkoda, ze nie wypalilo 🙂
no trudno, nic sie przeciez nie stalo 😉 Dziwne tylko, bo wysylalam juz wczesniej zdjecia i dochodzily. Pewnie, że teraz juz bez sensu, bo gdzie w tym anonimowosc. Najgorsze, ze po przeczytaniu tematu od razu wiedzialam co chce zrobic i szkoda, ze nie wypalilo 🙂Miałam taką samą sytuację ze dwie akcje temu. Zdjęcie gdzieś zaginęło, do mnie nie wróciło, do najwyraźniej nie dotarło.
Hehe no zaspałam, myślałam, że zwycięzca się ujawni. Niech ktos weźmie w swoje ręce zabawę, ostatnio nie mam czasu, tylko zawody i treningi, więc żadnego pożytku nie ma zemnie .
baffinka może Ty ? ewentualnie jak będę miała czas a Ty nie to mogę ja wstawiać zdjęcia.
edit. Wygrała Tristia
Ciężko mi podać zwycięzce bo większość jest podpisana z imienia i nazwiska, lub @ .