Ankieta jest anonimowa tylko dlatego żeby nie było żadnych sympatii/antypatii przy głosowaniu, a tak to nie ma żadnych innych przeciwskazań żeby autorów ujawniać 😀
Ja myślę, że to tylko zabawa i ujawni się kto zechce. Znaczy ja jestem za ujawnianiem sie, ale jeśli ktoś nie chce, nie wejdzie do wątku, zapomni to też się nic nie stanie 🙂
przymusu jak przymusu, moim skromnym zdaniem każdy powinien się podpisać pod swoją fotką, mimo iż to zabawa, jednak każdemu podobało się coś innego, i nie ma zdjęć bez oceny, a więc komuś się dana fotka podobała, klikający chciałby wiedzieć czyje to było zdjęcie, i kto na jego sympatię zasłużył, jeśli dla autora to nic nie znaczy, to dla mnie jest to tylko smutny objaw egoizmu... gdybym zajeła ostatnie miejsce w zabawie i nikt by na mnie nie zagłosował, też bym sie podpisała, bo jestem to winna innym którzy się podpiszą chciałabym wiedzieć też kto na mnie głosował, komu podziękować za miły gest, kto docenił mój wysiłek, pomysł, a komu sie nie podobało, i co sie nie podobało, po to by sie poprawić i zmobilizować
boziu jakie genialne fotki! zazdroszczę umiejętności i sprzętu, moją aparaciną to mogę obiad fotografować;( dobrze, że nie miałam jak zrobić zdjęcia na konkurs bo bym blado wyszła;(
GRATULUJE ZWYCIĘSTWA ZDJĘCIU NR 17 CZYLI M.INDIRZE ! 🙂
Miejsce 1.zdjęcie nr 17 z wynikiem 81 głosów. Miejsce 2. zdjęcie nr 10....................76............ Miejsce 3. zdjęcie nr 7 .....................37 ...........
Czekam na nowy temat na PW i nową datę zakończenia 🙂 Ankietę zostawiam by każdy się przyjrzał 😉
Żabki także mnie zachwyciły, naprawdę były bezkonkurencyjne. Szczere gratulacje! :kwiatek:
Chciałam podziękować wszystkim, którzy zagłosowali na zdjęcie nr 10 - mój pstryk 😡 Nie spodziewałam się, że mam szansę chociaż na pierwszą piątkę - zrobiliście mi niesamowitą niespodziankę. Dziękuję z całego serca!
dzięki dziewczyny za uznanie i szczerze tak jak aniapa zdziwiłam się mocno jak zaczełam iść w czubie głosowałam na 7, 10 i 15, nawet się śmiałam że jeśli przegram z sikorą to bedę miała pretensje do samej siebie 😉 temat zaraz wysyłam, mam nadzieje że się spodoba i tak samo będzie owocny pracami jak poprzedni jeszcze raz dzięki wszystkim, którym chciało się zagłosować na wszystkie nadesłane zdjęcia a wiec do dzieła
wysyłając swoją fotę zatytułowałam ją sex w wielkim...stawie
temat wysłałam, mam nadzieje że wam spasuje, zmusi do wycieczek, przemyśleń, poszukiwań... proszę, podejmijcie rękawice i tym razem, by pokazać wszystkim że nikt z nas się nie boi przyłączyć się do zabawy i ma taką samą odwagę jak autorzy poprzednio zamieszczonych zdjęć