Więc tak, uwagi ode mnie ogólne takie.
Po pierwsze: Do zabawy zgłosiło się 37 osób, zdjęć mamy 25. Gdzie zniknęło 12 osób?
Były 3 tygodnie, temat był znany. Nie zgłaszajcie się jak nie macie zamiaru tych zdjęć zrobić albo potem przesłać.
Teraz to nie ma znaczenia, bo zdjęć jest dużo, ale co będzie jak zgłosi się kiedyś do zabawy 15 osób i 12 zrezygnuje?
Po drugie: Czytajcie regulamin, kolejne już zdjęcie okazało się być zeszłoroczne.
Po trzecie: Zmniejszajcie zdjęcia. Dla was zmniejszenie jednego zdjęcia to zerowy problem. Dla mnie zmniejszenie kilku na raz to już kłopot, bo boje się, że potem będę słyszeć o zniszczonej jakości, że nie takie miało być, że coś tam. Pomijając już fakt, ze zmniejszenie kilku zdjęć zajmuje trochę czasu 😉
Po czwarte: Podpisujcie się w mailach. Ja w tej chwili nie wiem do kogo połowa zdjęć należy. Nawet jakbym chciała na końcu ujawnić autorów to nie mogę, bo nie jestem w stanie się połapać co jest czyje.
Po piąte: Nie wysyłajcie po 3 zdjęcia. Zdjęcie ma być jedno, JEDEN PLIK, JEDEN .JPG ale na tym jednym pliku czy jednym jpg mogą widnieć 3 zdjęcia. Np.

Po szóste: Poprawki, dosyłanie nowych zdjęć. To nie jest konkurs na "kto najszybciej wyśle fotę". Jak dla mnie to możecie je wszystkie wysyłać ostatniego dnia, jak już będziecie pewne, bo w tej edycji dużo czasu zajęło mi wyszukanie w niepodpisanych mailach czyje to zdjęcie jest i które mam zamienić na to, co jest poprawione i co zmienić.
Uh, to chyba tyle.