A mnie jest bardzo ciężko zagłosować. Każde zdjęcie jest czyimś osiągnięciem i za jego powstaniem ukrywają się różne historie. W zabawie biorą udział zarówno osoby na co dzień zajmujące się fotografią jak i zupełni amatorzy sięgający po aparat tylko w momentach największego zachwytu zastaną sytuacją. I tak jak podobają mi się te ujęcia dopracowane, zrobione z uwzględnieniem wszelkich możliwych zasad dotyczących światła, kompozycji itp. tak zatrzymuję się też na ujęciach mniej efektownych ale jednocześnie zawierających w sobie dużo emocji. W tym konkursie chyba wolałabym, aby autorzy byli podpisani a do zdjęcia dodane zostały 2-3 zdania o historii powstania ujęcia. Niektóre zdjęcia rozpoznaję, wiem co się z nimi dalej działo i to przeszkadza mi w byciu obiektywną.
Dziewczyny, świetna edycja! Wszystkie zdjęcia są obłędne, od momentu dodania zdjęć nie mogłam się zdecydować na 3, jednak uff, dzisiaj wreszcie wybrałam 😀
Dobra, to ja się przyznaję do 19 🙂 Jest mi strasznie miło, że dostałam tyle głosów! :kwiatek: Głosowałam na 4, 23, 25 🙂 I gratulacje dla zwyciężczyni 🙂
moją 4 znacie z forum, dzięki za te głosy, które były podsumowaniem roku, ode mnie poszły głosy na 3, 5, 10 Fantazja gratuluję wygranej, aż się chce na wczasy, i to taka 'Twoja" fota 😉
Moja była 12, dziękuję za wszystkie głosy 😉 Wiem, że o wiele lepiej było by, gdyby były tylko osoby z psami, ale zdjęcie było strzelone na plaży, wtedy się za bardzo nie zastanawiałam jak zrobić je lepiej. Takie tam zdjęcie przy okazji, ale pomimo tego podoba mi się 😀 Głosowałam na 6, 7, 10. Gratulacje dla wszystkich, piękne zdjęcia 🏇
Moja była 1 ,Dziękuję za głosy , pierwszy raz dostałam tyle głosów .DZIĘKUJĘ :kwiatek: Zdjęcie wybierał mój mąż ( chyba dla tego że sam był na zdjęciu 😁 )
Gratuluje zwycięzcy , wszystkie zdjęcia były cudowne i ciężko było wybrać .
Głosowanie miało być do 20.00- jak zawsze. Ja wczoraj nie miałam dostępu do neta. Kto był w okolicy godz. 20.00 i widział jaki wynik? Głosy po czasie są nieważne.
Głosowanie miało być do 20.00- jak zawsze. Ja wczoraj nie miałam dostępu do neta. Kto był w okolicy godz. 20.00 i widział jaki wynik? Głosy po czasie są nieważne.
Bardzo dziękuję wszystkim za głosy :kwiatek: Chciałabym pogratulować wszystkim uczestnikom, a szczególnie autorce zdjęcia nr 10 - Fantazji - dla mnie to absolutny numer jeden tej edycji. Gratuluję :kwiatek: Czyja była 19 - przepiękne światło 🙂 Temat podam jutro, bo jeszcze nic mądrego mi do głowy nie przyszło.
Chciałabym także zaprzeczyć temu co zostało mi zarzucone i zaznaczyć jeszcze raz, że nie znałam osławionego zdjęcia Dominiki. Moje zdjęcie powstało w trakcie robienia zdjęć w rzece, po prostu tak jakoś pobawiłam się w detale w tzw. międzyczasie. Powstrzymałam się od komentarza żeby nie psuć innym zabawy, jednak Huculska Ostoja - z całego serca gratuluję wyczucia, taktu, po Twoim poście wątek znacznie stracił na popularności. To jest tylko zabawa, litości (a mówię to jako dumny zdobywca miejsc w szarym ogonie, choćby w poprzedniej edycji 😉), a atmosfera zrobiła się cokolwiek niesympatyczna 🤔wirek: