Mogłabym na PW prosić jedną osobę, która dostałaby też dostęp do skrzynki mailowej z konkursem. Od kilku dni mam MEGA problemy z netem, ledwo się tu dostałam... a nie chce by zabawa znowu sie przedłużyła, bo ja nie bede w stanie uploadować zdjęć.
Ja przed chwilą prawie zawału dostałam, bo zakodowałam sobie, (nie wiedzieć czemu), że termin jest do 28.03, więc w moim przypadku było by po ptokach, bo się nie logowałam 3 ostatnie dni. I zanim mi się wątek otworzył, czekałam w napięciu, że może jednak termin jest inny i tu patrzę - 02.04 - uffff 🙂 Szkoda by mi było przegapić, mimo iż nic nadzwyczajnego nie mam 😀 Ja dziś wyślę, żeby mieć spokój, lepszego nic nie zrobię, a przynajmniej nie będę miała kolejnej stresowej sytuacji 😂
Jak moderacja zapatruje się na zamieszczanie zdjęć? Fajno by było jakby były w jednym poście, będzie ich ponad 30, a regulamin nakazuje po max 10. Wysłać 3 posty pod rząd ? Tu znowu dublowanie...
zgłosiłam post nad moim, niech moderacja się tu wypowie na forum 🙂
No i tak, chcecie by było miejsce gdzie można po konkursie już, zobaczyć wszystkie zdjęcia wraz z autorami ? 😉 Bo mogę założyć blogspota na tą okoliczność, łatwo się uploaduje zdjęcia, i każde można osobno podpisać, a wpis udostępniać widzom po zakończeniu głosowania.
Edit: co do zdjeć, to wpadłam na [w moim odczuciu 😉] świetny pomysł, ale grad z deszczem się zamienia, jak nie trafie chwili słońca to jednak wyślę standardzik który mam 😉
Edit2: Dla bojących się o zdjęcia [bo pomysł już tu gdzieś padł] zrobiłam stempelek, który mogę wrzucać na każde zdjecie, w zależności od jego kolorystyki - biały, lub czarny. Poniżej przykład na szybko. Oczywiście będzie to mniejsze, tutaj dowaliłam żebyście dobrze widziały 😉
Nine, a zabezpieczysz jakoś zdjęcia np. napisem re-volta czy coś? Żeby było wiadomo skąd są. Jak ma np. Rewia czy Szmatoholicy. Bo chyba się juz taki pomysł tu (lub w twórczości foto) przewinął, żeby nasze full profi zdjęcia na jakieś blożki nie poszły 😁
Ja na więcej niż podkradzenie loga rv czasu nie mam, także innego podpisiku nie wykombinuje. Ale jeżeli ktoś ma czas i ochotę na coś innego to czekam na jotpegi 😉
zdjęcia mają być full size? czy może być mój osobisty standardzik do neta, 640px na dłuższej krawędzi? dzisiaj du* zbita, pogoda jest masakryczna i jutro nie ma być lepiej. za chwilę wysyłam coś, najwyżej zmienię... jeśli to nie problem.
edit: raczej nie mogę wysłać zdjęcia, które tu już było...
słabe jakościowo 😉 Dodatkowo jak będzie małe, bo zakładamy, że będzie polowe mniejsze na zdjęciach niż wstawiłaś to napisz "foto" robi się robaczkiem 😉
Re-foto to tak jakby była zupełnie inna, nie re-voltowa strona (nawet sprawdziłam czy jest cos takiego jak re-foto.pl ale na szczęście nie ma 🤣 ). A może do zwykłego re-volta.pl dodać na końcu, tej samej wielkości ale inną czcionką, "Foto"? Wtedy "foto" nie będzie za małe a podpis bardzo re-voltowy?
z tego co dyskutowaliśmy o formatach, najdłuższy bok ma mieć 800 pix, czyli tyle ile dopuszcza forum... nie cudujcie z tym logo, bo sie zaraz zacznie, re-volta i koniec, to forumowa zabawa nie jakieś foto studio re... re czego? voltopiry też by chciały swoje logo pewnie choć ja akurat r-v dlatego proszę nie cudujcie, bo szlag trafi ideę i jak zawsze ważniejsze będzie co innego niż zdjęcia
sadze, ze w drodze wyjatku, tylko w tym temacie i tylko osoba w danym momencie go moderujaca (w sensie, ze teraz nine moderuje akcja 😉 ) moze wstawiac wiecej niz 10 zdjec na posta.