Ja tam niby coś dzisiaj pstryknęłam, ale ani to oryginalne, ani ładne, więc można by faktycznie o ten tydzień przedłużyć. Może udałoby mi się wtedy coś jeszcze wykombinować 😉
możecie przedłużyć termin... zdjęcia mam, ale może cos lepszego ustrzelę... moje podglądacze nie mogą sie zdecydować które mam wysłać, normalnie jak tu zaufać subiektywnej opinii 😉 ... korzystałam jeszcze z ładnej już zeszłotygodniowej pogody, jak ktoś dzisiaj sie wybrał to u...
Łe no, ja się tak nie bawię, czekam na te wasze fotki i czekam, a wy jeszcze czas przedłużacie? Moim (skromnym, bo skromnym) zdaniem to trochę ucieka w tej chwili sens tej zabawy. Każdy powinien pokazać co udało mu się w zadanym czasie pstryknąć. Zawsze teraz będziecie przedłużać, czy tylko jak wszyscy zagłosują? Troszkę chaosu wprowadziliście w tą zabawę, a szkoda. Ja co prawda się nie bawię, więc nie musicie mojego zdania brać pod uwagę, ale czy tylko ja tak uważam? :kwiatek:
Atea, ja np. cały weekend od czwartku siedziałam na zawodach, miałam nadzieję że cos przed zawodami ustrzelę ale nie wyszło, dlatego byłam za przedłużeniem terminu i widać sporo osób miało problem żeby się wyrobić 😉 To tylko zabawa, ma sprawiać przyjemność a nie powodować że będzie mi się po nocach śnić Nine krzycząc że mam dodawać zdjęcia bo termin się kończy 😂 Zresztą od początku było napisane że jak się nie wyrobimy to termin będzie przedłużony 🙂
chciałam zrobić zdjęcie kup na trawniku 🙄 ale nie znalazłam żadnych kup na trawniku i moja koncepcja na wasze szczęście padła 😂 nie mówię serio.tak naprawdę, znalazłam kupy.
Atea,Tysia, troszkę popieram... niby rozumiem, że ktoś mógł być zalatany itp. ale z drugiej strony nie za każdym razem trzeba brać udział, ewentualnie można się zgłosić, a nie wysłać zdjęcia jeśli się nie zdąży zrobić. Ale generalnie chodziło o to, żeby spiąć tyłki, pomyślec, wykonać zdjęcie i zacząć myśleć o następnym, a nie żeby prawie miesiąc polowac na zdjęcie wiosny. Sama zdjęcie wysłałam na styk czyli w przedostatni dzień poprzedniego terminu, nie jest to zdjęcie super-hiper i teoretycznie mogłabym jeszcze zrobić lepsze i podmienić, ale nie mam zamiaru - jeśli się nie spodoba, to będzie to tylko dla mnie "kara" i nauczka, że powinnam znaleźc więcej czasu na zdjęcia i następnym razem się poprawię😉 Of course nie chodzi mi o krytykowanie przedłużenia terminu, czaję, że to pierwsze zadanie itp., ale jednak naprawde mam nadzieję, że to się nie będzie zdarzało za często...😉
Ja też nie mogłam doczekać się Waszych prac - sama udziału nie biorę bo nie umiem robić zdjęć 😡 Ale chciałam pooglądac Wasze a tu musze czekać jeszcze tydzień. Bleee 🙁
Jeszcze nie zaglądalam na maila - by było uczciwie. Jeśli ktos wysłał a chciałby poprawić swoją prace to do nicku w tytule dołączamy hasło "poprawka" albo "nowe zdjecie" coś żebym wiedziała, że są dwa od tego samego użytkownika