Tak jest psze Pani ! 🙂 W godzinach wieczornych się proszę nastawić na koniec.
Jedynie uprzedzam, ze autor zwycięskiego zdjęcia będzie się musiał sam przedstawić, bo zupełnie nie ogarniam co jest czyje i... niespecjalnie mam czas to ogarnąć 😉
Myślę, że na wypadek remisu przewidzimy dogrywkę... albo... coś ciekawego... ooo ! 😍 np. każda osoba ma wymyślić pół tematu, jedna przymiotnik, druga rzeczownik i niezależnie do mnie wysłać 😁
Proszę by ktoś jutro o 20😲0 podał wygraną osobę, numer zdjęcia. Ja nie jestem pewna o której się dostane na kompa żeby zlikwidować ankietę więc umówmy się, że jutro o 20 można gratulować wygranemu/ wygranym 😉
Mi telefon wszystko pokazuje, z zasięgiem gorzej 😉 Wyjdę na jakaś górkę i będzie cacy 😁
A tak serio to ciśnienia żadnego nie ma, podejdę na piwko do knajpy z wi-fi i tyle, tylko jak pisałam nie jestem w stanie godziny określić dokładnie więc wygranym staje się osoba/ osoby które o godzinie 20😲0 mają największą liczbę głosów, potem nawet jak to by uległo zmianie to nas to nie interesi, tak? Wszyscy się zgadzają? 🙂
Ja tez jutro o 20 będę siedziała z nosem w laptopie. Już czas zarezerwowany 😁 A na kwietniówkę-majówkę tyle wolnego czasu a i przewidują super pogodę więc będzie dużo okazji do zdjęć 😀
Halo 😉 Ja na bank dzisiaj nie dotre do kompa o 20 także proszę by ktoś ogłosił wygranego i by wygrana osoba podała temat tutaj, publicznie, bo nie ma sensu przeciągać.
Wygrywa zdjęcienr 6 (jesli reguły nie uległy zmianie i bierzemy pod uwagę to, kto mial najwięcej głosów o godz 20_. Gratuluję zwycięzcy 🙂 Tak się składa, że wiem nawet czyj to twór 😉 (Edit: pogrubienie)
6 była moja 👀 dziękuję pięknie za wszystkie oddane głosy :kwiatek: a co do tematu, myślałam dużo ale jeszcze nic konkretnego nie mam 😵 nie pogniewacie się jak już gotowy temat podam około godziny 22? :kwiatek:
dziękuję Wam :kwiatek: temat wydaje mi się dość ogólny i każdy będzie mógł pokazać go na swój własny sposób i tak jak on go czuje 😉 mam nadzieję , że Wam się spodoba, a mianowicie
TEMAT 3 : Małe-wielkie szczęście
Co do terminu nadsyłania zdjęć, to już trzeba ustalić wspólnie. Wcześniej było po dwa tygodnie więc myślę że do ok. 11.05 😉