gratuluję całej pierwszej trójce!🙂 moje były bazie nr 6😉 i baaardzo dziękuję za głosy - strasznie miłe🙂 też się nie mogę doczekać kolejnego tematu🙂 zamierzam się bardziej przyłożyć😉
Ankietę da się wyzerować, więc zostajemy w tym temacie. Ankiety nie da się usunąć, więc proszę nie zwracać na nią uwagi teraz 😉
Co do tematu, czekam na lekkie zmodyfikowanie go, [b]m.indiria w moim odczuciu za bardzo go opisała sugerując możliwe realizacje a przecież chodzi o wychodzenie poza szablon 😉
Stawiam, że jutro w okolicy południa wszystko będzie jasne 😉 [/b]
termin na pewno bedzie 2 tygodniowy, więc bez paniki czekamy tylko na temat i zgłoszenia gotowości do zabawy pozdrawiam wszystkich prawie świątecznie już
Gratulacje dla zwycięzcy 🙂😉 Przyznaję się bez bicia moja był wycofana 2, dziękuję za głosy i przepraszam za zamieszanie, ale jak wysyłałam zdjęcie, to moje czytanie ze zrozumieniem się wyłączyło 🤣 🤣 Następnym razem się postaram, czekam z niecierpliwością na kolejny temat 😉
Hmm.. temat dość trudny i nie wiem czy dam radę pojeździć czegoś poszukać więc na razie się nie wpisuję. Zgłaszać się można przez cały czas do nadsyłania prac więc zgłoszę się jak już coś będę miała żeby później nie mącić i się nie wypisywać 👀
Ja najpierw poczekam aż mi aparat oddadzą i wtedy się wpisze. Ale temat bardzo mi się podoba. 🙂 I już się nie mogę doczekać aż zobaczę wszystkie zdjęcia, bo na pewno będą super.