Zapomniałam w ogóle o zabawie. Super, bardzo dziękuję!
Ponieważ mam w tej chwili na głowie połamane dziecko, świadectwa w szkole i własny egzamin, chętnie oddam komuś szansę wymyślenia tematu. Ja nie mam do tego głowy teraz.
Co tu dużo mówić, zdjęcie anai było tak wielkobłękitne, że aż się dało w nim utonąć (i zanurzyłabym się w nim z przyjemnością: słońce, woda, niebo, spokój, azyl). Bardzo przekonujące 🙂
Moja była kula-szpiegula z samolotem, czyli artystyczna instalacja w londyńskim zaułku. Może, skoro anai zakręcona, poszukać tematu o perturbacjach? Może [b]"Zakręty"? Dałoby się potraktować temat albo dosłownie - albo wręcz przeciwnie. Jak myślicie?
Czy jest ktoś chętny, aby przejąć zabawę? 😉 Mam dużo wyjazdów i tylko czasem jestem w domu. Ewentualnie zdjęcia mogę dodawać, ale pewnie zdarzałoby mi się zapominać o terminie 😡
Facella, dziękuję, ale jeszcze nie wiem, bo hasło do konta podane przez Libeerte niestety mi nie wchodzi... Już do niej napisałam z prośbą o pomoc, a jak nie uda nam się zalogować, to założę nowe konto do wysyłania prac.
edit: wyślijcie mi proszę na razie zdjęcia na nowy adres: rv.zabawa[at]wp.pl - tak będzie pewniej na ten moment 🙂