hello jak tam wątek znowu ucichł ? :P dawno mnie tu nie było ...i zapomniałam nawet , że wysłałam zdjęcie wchodzę i okazało się , że wygrało 😉 dziękuję za głosy na 3 🙂
[quote author=Teodora link=topic=87575.msg2241865#msg2241865 date=1418301224] Serio samo grzebanie w archiwach? A co tam. To niech będzie tydzień - do 19 grudnia. I może bez listy zgłoszeń? Najwyżej nie wypali 😉 Gorzej ze zdjęciami już opublikowanymi - przynajmniej w przypadku niektórych osób anonimowość weźmie w łeb. W każdym razie rozumiem, że chcecie takiego harmonogramu:
Do 19 grudnia: przekopujemy archiwa, czyli "moje najlepsze zdjęcie z roku 2014".
Do 6 stycznia: temat świąteczno-noworoczno-trzejkrólowski.
Do 11 stycznia: wybór spośród zwycięskich zdjęć 2014 r. - krótki termin, bo to tylko głosowanie.
A potem powrót do trybu regularnego: zwycięzca wybiera temat.
A na ten środkowy nie ma zdjęć ? [/quote] to teraz wypada , żeby zrobić wybór zwycięskich zdjęć z 2014 roku ? swoją drogą czekam na wiosnę i na jakiś wiosenny temacik 😉
To wybieramy spośród zwycięskich zdjęć 2015? Spisałam wszystkie zeszłoroczne tematy + numery zwycięskich zdjęć (a zdjęcia zgarnęłam na komputer). Sprawdźcie, czy się zgadza. Plus które zdjęcia wygrały tematy 33, 40, 43. Jak uzuepełnicie, mogę zdjęcia wstawić.
Niestety nie przy każdym temacie jest oczywiste to, które zdjęcie wygrało. Np. temat "przyjaźń" wygrała Monia, więc nie mam nawet tego zdjęcia na mailu, a nie było numeru jej zdjęcia w tamtych postach 😉 Jeśli bardzo chcecie, to mogę poszperać, a jeśli nie, to proponuję zrobić nowy temat.
Ale jeśli ktoś pamięta, które zdjęcie wygrało te niepewne tematy, to może dopisze? Szybko się zrobi krótki konkurs i będzie można pójść dalej. Brakuje tylko poniższych, reszta już czeka w folderku na wstawienie.
Światło i cień Przyjaźń Jesień 2014 Moje najlepsze zdjęcie roku
Chyba że Huculska Ostoja poda temat i ruszymy dalej.
Też nad tym myślałam- prosto i banalnie żeby było. Może rozbudzimy zabawę trochę na wiosnę 😀
[font=Verdana]GDZIE JEST WIOSNA Wiosna, wiosna już tuż, tuż. Płaszcz słomiany spada z róż, Pączki ma już każdy krzak - To jest wiosny pierwszy znak. Drugi znak - zielony liść. Na wycieczkę czas już iść. Biegać łąką ile tchu, Szukać wiosny Tam i tu. Złotych blasków chyba sto Wpadło na strumyka dno Żaby budzą się ze snu. - gdzie jest wiosna? A, już tu. W każdej bruździe, koleinie, Jakaś strużka wody płynie, Wszędzie ćwierka jakiś ptak- To jest też wiosenny znak Na podwórku już hałasy, Wszystkie dzieci grają w klasy. A jak grają? Zobacz, jak To jest wiosny piąty znak. Takich znaków jest ze dwieście. W każdym mieście Patrz uważnie tu i tam, To je znajdziesz wszędzie sam. [/font]