Dziękuję za głosy na zdjęcie nr 3 :kwiatek: Znowu podaję temat: KOLOR I KSZTAŁT
Edit: Niech się ujawnia pozostali autorzy zdjęć. Mnie się podobała 2. A co miał na myśli autor zdjęcia nr 1? Bo tam wody nie widzę. Może że 70% ciała człowieka to woda? 😉
A co miał na myśli autor zdjęcia nr 1? Bo tam wody nie widzę. Może że 70% ciała człowieka to woda? 😉 Trisita mnie się zdaje, że ta ręka jest pod wodą 😀 no... bo autor dał ciała z tym zdjęciem 😂 tak, to miała być ręką pod wodą... bez wody, ale jak teraz na to patrze to kiepsko wyszło 😉 a w ogóle to chciałam zrobić zdjęcie spękanej ziemi (że woda była ale sobie poszła 😉) tylko się nie wyrobiłam z czasem.
ksan, tak, ale ten 29 to tak tylko rzuciłam, bo zazwyczaj jest czas 2 tyg + weekend, a to wyjdą niecałe 2 tyg 😉 Więc zależy od innych, czy chcą do 29, czy więcej czasu 😉
Libeerte Dlaczego ustalasz termin ? kto cię upoważnił do zmiany terminów ? Było USTALONE, że dodajemy w poniedziałek . Ostatnio już sobie wymyśliłaś termin na piątek, teraz na niedziele .
monia, gdzie ja coś ustaliłam? Wyraźnie tam jest znak zapytania 😉 I wyraźnie pisałam, że nie wiem co Wy na to bo ZAZWYCZAJ są to 2 tyg + weekend, a do 29.06 to ten tydzień do końca + następny, więc ZALEŻY OD INNYCH ile chcą czasu.
edit: ostatnio też dodałam znak zapytania przy dacie, bo nie byłam pewna czy to tak wypadnie, czy ktoś chce inaczej.
Nic nie ustalam, to była jedynie propozycja, więc nie rozumiem problemu. Czy mylę się, że termin nadesłania zdjęć to 2 tygodnie + weekend (w sensie koniec nadsyłania zdjęć w niedziele wieczorem)?
vynter, spóźniłam się na głosowanie ale chciałam mimo to napisać, że zdjęcie bardzo mi się podoba właśnie dlatego, że jest takie niedosłowne a jednocześnie łatwe w odczytaniu.
Termin to 2,5 tyg. jeżeli jest mało zdjęć przesuwamy termin o następny tydzień . Zdjęcia są wysyłane do poniedziałku, zdjęcia wystawiam o 20 w poniedziałek .