Ja tylko uważam, że powinno się pojawiać jakieś powiadomienie dla sprzedającego o propozycji cenowej. Bo tak trzeba wchodzić we wszystkie swoje ogłoszenia po kolei.
ja w ogóle nie mogę dodać ogłoszenia 😤 wychodzi mi cały czas "zaloguj się", a jak się zaloguję, to automatycznie wraca do forum... chyba nic już nie sprzedam na re-volcie, moje nerwy tego nie wytrzymują 🤬
Ja i tak sądze, że poprzednie ogłoszenia były fajniejsze i na pewno więcej rzeczy sie sprzedawało. Te nowe strasznie mnie irytują i chyba nie tylko mnie się tak wydaje, że jest ich znacznie mniej niż wcześniej ... 🙄
A żeby siodła obejrzeć, przewala się przez popręgi itd. No i nie można się pośmiać z osób chcących ,,adoptować klacz zdrową i zdolną do dania źrebaka".
tunrida, ja się nie obraziłam, zgadzam się ze wszelkimi zmianami bo tak jak nie raz było tu powiedziane jestem tu tylko gościem, stwierdzam po prostu fakty od kiedy są nowe ogłoszenia jest kompletna cisza, nic się właściwie nie sprzedaje... trudno, widocznie taka kolej rzeczy
tunrida moim zdaniem nie poobrażali się wszyscy tylko nikt nie pamieta o nich teraz ( np. ja i z tego co wiem nie tylko ja). Sama nie lubie nowych ogłoszeń ale jak mi sie tylko i wyłącznie przypomni to wchodze tam
Ja lubilam wejść do starych ogłoszeń zeby przejzec 1 - 2 ostatnie strony i jak coś mnie chwycilo za serce to napisać do sprzedajacego o cenę i ew, kupić. Teraz przytłacza mnie liczba ogłoszeń, przekopywanie sie przez działy itd. Przez to, ze nie ma rotacji ogłoszeń, tj. Dodawane są bezterminowo i cały czas sobie wiszą robi sie imo za dużo tego wszystkiego.
Dokładnie i do tych co są na n-tej stronie nikt nawet nie zagląda, ja też zawsze sobie przeglądałam najnowsze ogłoszenia, często fajne okazje trafiałam 😉
Dlatego też jestem za tym żeby były oba ogłoszenia. Coś chce się wystawić na dłużej : wstawiam do ogłoszeń na górze. Coś chce sprzedać szybko : pisze w wątku na forum. Pogodzi to amatorów" okazji" i sprzedający którym nie schodzi towar z ludzmi który sobie cenią "przejrzystość" w ochłoszeniach.