Forum towarzyskie »

NIE Nowe ogłoszenia!!

Po polsku powinno być "Nie nowym ogłoszeniom"
A jak komuś się nudzi, to polecam zrobić coś pożytecznego np książkę przeczytać (bez urazy)
yegua Do książki 😂
Ja tylko uważam, że powinno się pojawiać jakieś powiadomienie dla sprzedającego o propozycji cenowej. Bo tak trzeba wchodzić we wszystkie swoje ogłoszenia po kolei.
Jak to?
No proszę, na początku były takie pewne głosy że 90% będzie przeciw nowym ogłoszeniom a tu stare wygrywają jedynie 2 procentami 👀

Bo się pewno poobrażali, zafochowali i uciekli z forum! Nie na ich nerwy takie ekstrawagancje!
Ja muszę przeprosić Quante za swoje marudzenie i wybrzydzanie  :kwiatek:

Doszło do mnie ile musiała włożyć pracy w nowe ogłoszenia.

Wystawiłam wszystko co miałam i co mam teraz robić?   😜

Quanta jeszcze raz  :kwiatek: wybacz  🙇
Gdzie sie włącza tą opcje oglądania ogłoszeń jak na forum bo ślepa jestem  ; o ?
Dramka, jak to co masz robić? to, co najlepiej robi się wieczorami - oglądać reszte ogłoszeń  😉 😁
trzeba wejśc w jakąś kategorię, np bryczesy. I na tej stronie, która się otworzy po lewej stronie jest tabela, tam widok - a la forum.
Gillian: dzięki : D ! Szukałam na stronie głównej , nie wpadłabym na to ;  )
jak usunąć ogłoszenie?
konwalia: najpierw zmień date żeby ogłoszenie wygasło a potem masz przy nim opcje usuń ; ) Chyba że da sie łatwej : D
Najpierw ukryj klinknij i wtedy powinna Ci się pojawić opcja usuń.
ja w ogóle nie mogę dodać ogłoszenia  😤 wychodzi mi cały czas "zaloguj się", a jak się zaloguję, to automatycznie wraca do forum...  chyba nic już nie sprzedam na re-volcie, moje nerwy tego nie wytrzymują  🤬
Bo to tak jak z Galerią. Musisz być zalogowana na re-volcie (nie na voltopirach) i najlepiej dać "nie wylogowuj mnie" 😉
W dziale konie nie mam opcji A la forum , tylko u mnie czy nie ma w ogóle ???
Ja i tak sądze, że poprzednie ogłoszenia były fajniejsze i na pewno więcej rzeczy sie sprzedawało. Te nowe strasznie mnie irytują i chyba nie tylko mnie się tak wydaje, że jest ich znacznie mniej niż wcześniej ... 🙄
Mi też wydaje sie że jak coś sie wystawiło w starych ogłoszeniach to było dużo chętnych a teraz coś wystawisz i cisza o.O
A żeby siodła obejrzeć, przewala się przez popręgi itd. No i nie można się pośmiać z osób chcących ,,adoptować klacz zdrową i zdolną do dania źrebaka".
Najlepiej by było jakby było to i to . I by nikt problemów nie miał
Nigna, zgadzam się z Tobą w 100% ... praktycznie nic się nie dzieje...
Bo jak połowa się poobrażała i jest z góry na "NIE, bo tak"  i w ogóle nie wchodzi w ogłoszenia..... to i taki tego efekt.
A żeby siodła obejrzeć, przewala się przez popręgi itd.

Nie trzeba, wystarczy po lewej stronie w "Rodzaj" wybrać czego się szuka.
tunrida, ja się nie obraziłam, zgadzam się ze wszelkimi zmianami bo tak jak nie raz było tu powiedziane jestem tu tylko gościem, stwierdzam po prostu fakty od kiedy są nowe ogłoszenia jest kompletna cisza, nic się właściwie nie sprzedaje... trudno, widocznie taka kolej rzeczy
tunrida moim zdaniem nie poobrażali się wszyscy tylko nikt nie pamieta o nich teraz ( np. ja i z tego co wiem nie tylko ja). Sama nie lubie nowych ogłoszeń ale jak mi sie tylko i wyłącznie przypomni to wchodze tam
majeczka- nie mówię o tobie, mówię o potencjalnych kupujących.
Ja lubilam wejść do starych ogłoszeń zeby przejzec 1 - 2 ostatnie strony i jak coś mnie chwycilo za serce to napisać do sprzedajacego o cenę i ew, kupić. Teraz przytłacza mnie liczba ogłoszeń, przekopywanie sie przez działy itd. Przez to, ze nie ma rotacji ogłoszeń, tj. Dodawane są bezterminowo i cały czas sobie wiszą robi sie imo za dużo tego wszystkiego.
Dokładnie i do tych co są na n-tej stronie nikt nawet nie zagląda, ja też zawsze sobie przeglądałam najnowsze ogłoszenia, często fajne okazje trafiałam 😉
Majeczka, no właśnie! Moznabylo wtedy znaleść prawdziwe perełki, albo fajne rzeczy za grosze...
Dlatego też jestem za tym żeby były oba ogłoszenia. Coś chce się wystawić na dłużej : wstawiam do ogłoszeń na górze. Coś chce sprzedać szybko : pisze w wątku na forum. Pogodzi to  amatorów" okazji"  i sprzedający którym nie schodzi towar z ludzmi który sobie cenią "przejrzystość" w ochłoszeniach.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się