Witajcie 🙂 "tamizalis" kiedy byłas w stajni fryzów?? Może sie znamy?? tak sie akurat składa że pracuje w tej stajni 🤣 Aktualnie nie ma możliwości przyjmowania koni w pensjonat, a mowienie ze stajnia ma byc na 100 koni to spora przesada - plotki!
Podobno gdzieś w okolicach kielna jest kilka stajni i jakaś nawet z halą. Może ktoś wie coś więcej na ten temat. Luzii a można was odwiedzić i obejrzeć stajnię i ewentualnie porozmawiać o konkretach rozbudowy? Lokalizacja jak dla mnie ekstra bo pracuję 500m dalej
Hanula, możesz nasz odwiedzić po starej dobrej znajomości 🙂 o ile wiesz kim jestem 😜 ale rozmawiać o rozbudowie za bardzo nie będziemy... jak się wybuduje to będzie napewno bardzo wysoki standard, hala, solaria, karuzele, prakur, czworobok itp.... itd.... i zielone padoki 🙂 radze nie słuchać plotek!! stajnia na 30-40 koni 😉 🏇
[quote author=wł. Felix-Huston, forever felicis! link=topic=87.msg393535#msg393535 date=1259743294] Nie dane mi się dowiedzieć... To Nasza Miszel "balans, rytym" after-kam-bek czy jakaś inna Miła Pani... 🤔 [/quote]
AaA, dzięki. Czyli diaspora amerykańska pod Przywidzem utrzymuje się na stałym poziomie zaludnienia 😀 Szkoda Miszel, ale cóż, najważniejsze, żeby był rytym i balans w przyrodzie. Jak w Bolszewie rozbudują jak mówią, nie będę mogła się stamtąd wyprowadzić nawet na lato, za fajnie będzie, buuu, tak daleko 😕
Nie wiem czy mogę zapytać w tym wątku, ale czy ktoś wie może czy jest możliwość (i jaki koszt) pobytu z koniem w stajni w Przywidzu ?(z noclegiem przez tydzień) 😉
Nie wiem czy mogę zapytać w tym wątku, ale czy ktoś wie może czy jest możliwość (i jaki koszt) pobytu z koniem w stajni w Przywidzu ?(z noclegiem przez tydzień) 😉
aktualnie miesieczny koszt 600 zl, o tygoniowym pobycie najlepiej bezposrednio rozmawiac z wlascicielem 🙂 Jakies miejsce sie chyba zawsze znajdzie 🙂
xxxagaxxx plany sa, ziemia jest, ogrodzenie jest 🙂 checi rownież bardzo duże ale własnie to jest to o czym tak ciezko rozmawiac moge powiedziec tyle, budowa ma ruszyc na wiosne, ale to wszystko zależy od innej inwestycji 🙂 Aktualnie została rozbudowana czesc hodowlana! 🏇
Iskierkaa93, co do noclegów - masz na myśli najbliższy okres świąteczny, czy dalszą przyszłość? A miejsce powinno się znaleźć, my też z Wielbłądami wpadamy lada dzień do Zielonej Bramy 🙂 (mam nadzieję, że do końca grudnia śnieg zobaczę, bo już sobie kulig ze znajomymi zaplanowaliśmy)