Forum towarzyskie »

koniarze najlepszymi kochankami?

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Moze dlatego,że mój jest ideolo,a jeżdżę ponad 20 lat  🏇
No ale fakt,stanik powinien być odpowiedni,dobrze dopasowany,zawsze,nie tylko w jeździe konnej.
No to ja mam chyba jedyny na świecie egzemplarz idealny  😍

Atea, Ty to w ogóle się tu nie liczysz! Gdzie jest sprawiedliwośc losu? 😁 W. zdecydowanie nie ma wad, ja naprawdę nie wiem, z której planety on jest! Drugi Kuba Wojewódzki 😎
A ja nie wiem czy swojego chce wciągać w konie??
Niech ma czego zazdrościć 😁
Chocby piersi?

a taki ma, ze jak sie ich dobrze nie opancerzy to sie obrywaja. pancerz obowiazkowy, jak nie mam stanika sportowego/topu i jeszcze najczesciej biustonosza pod spodem, to nie wsiadam raczej. pora zainwestowac w bardzo drogi, ale jedyny biustonosz, ktory mierzylam, a ktory samodzielnie by wystarczyl do opancerzenia. co smieszne, te dobre sportowe staniki robia tak, ze nawet spory biust robi sie plaski 😉
A ja słyszałam, że to udowodnione naukowo, że jeźdźcy są lepszymi kochankami.  😎
[quote="katija"]co smieszne, te dobre sportowe staniki robia tak, ze nawet spory biust robi sie plaski [/quote]
Ciekawe dlaczego... żeby nie przeszkadzał? 😁
Jestem w stanie w to uwierzyć, zwłaszcza dla biuściastych i karmiących...
Sankaritarina, żeby sobie oczu nie popodbijać znam to z życia po ciąży jak próbowałam wsiąść w zwykłym staniku to mi się równowaga zachwiała, zainwestowałam w sportowy i jest git 😉 tylko mąż mówi, że teraz to nie ma po co mi treningów prowadzić bo tak to sobie popatrzył, a teraz to by musiał namacać...
Czyli jednak coś w tym jest. Funkcjonalność, a nie wygląd.
Choć i tak nie jest źle - amazonki ponoć którąś pierś obcinały, żeby im było wygodniej z łuku strzelać czy tam, włócznią rzucać. 👀
A mnie tam zawsze intrygowali faceci w kłusie ćwiczebnym 😁
Sankaritarina, no po to, zeby nie przeszkadzal. ale to smieszne uczucie jak sie nagle robisz plaska 😉
Jestem w stanie w to uwierzyć, zwłaszcza dla biuściastych i karmiących...

Ale za to najcudowniej jest być biuściastą i karmiącą podczas jazdy na oklep. Przy niezbyt dobrze dopasowanym staniku każdy cycek żyje własnym życiem  😜
A ja słyszałam, że to udowodnione naukowo, że jeźdźcy są lepszymi kochankami.  😎

Co tam nauka,zycie dało przykłady,jak  historia długa panny wzdychały do jeźdźców,piesni spiewały o nich🙂
kiedys zalozylam stanik  mniejszy, niz noszę, i oba cycki mi wypadly na wierzch:P

a do sportowych zaufania nie mam.  wydaje mi sie, że przy DD/E kawalek sciereczki nie pomoże  😡
Jazda konno masuje prostatę,gruczoł stercza  🤣 🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się