Forum towarzyskie »

Wykreowani przez media

Jasne, jasne, nazywanie ludzi gwiazdami jest w kółko nadużywane. Jak tylko ktoś zaistnieje na 10 minut w TV, to już jest Wielką Gwiazdą. Suuuper. Wielką gwiazdą to można nazwać Marylę Rodowicz, o!
Ale to oczywiście nie znaczy, że nowi z programów dziwnych są od razu beznadziejni (no ten Loska i Bednarek - z poprzednich wypowiedzi wynikało jakoby stali na tym samym poziomie co Bieber 👀 ). Tylko ciężko "odsiać" tych fajnych od tych niefajnych, jak wokoło w mediach same "gwiazdy", "najlepiej ubrani", "najlepiej śpiewający", "wszystkowiedzący" i tak dalej.
Czym zasłynęła pani Katarzyna NIezgoda, poza byciem z Kammelem? no jak to czym. Aferą w banku BPH 🙂.
Ale pal licho artystów. O gustach nie powinno się dyskutować. Przykład disco polo pokazuje, że widz słucha tego co lubi.
Przedziwne i irytujące są osoby typu NIKT
[img]http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/6a0b9a0f06503bf0b0d3a6e9e84122fd681adec2[/img]
Jak ta pani. Pani Niezgoda. Jest.... grubawą partnerką zapomnianego prezentera. A bryluje w "salonach".

p.s
hahaha! Wszystkim naraz nam przyszła na myśl!
Przyznam, że większości nazwisk, które tu wspominacie, w ogóle nie kojarzę, bo telewizji nie oglądam i pisemek plotkarskich nie czytuję. Natomiast mój mąż jest fanem prognozy pogody i dlatego czasami mignie mi ona przed oczami. No i widzę wykreowaną gwiazdę – gibającego się i robiącego miny Kreta. 

A dziś Wirtualna Polska jako jedną z głównych wiadomości podaje, że narzeczona Rutkowskiego poroniła. Ludzieeeeee! 
(...)

A dziś Wirtualna Polska jako jedną z głównych wiadomości podaje, że narzeczona Rutkowskiego poroniła. Ludzieeeeee!  

Eeee... to już dawno było. Przed samobójstwem a po odejściu z klasztoru.
Nie śledzisz NAJWAŻNIEJSZYCH wiadomości.  😉
Taniu, ale teraz ona sama o tym mówi. I ponoć to takie niezwykłe. Bo tak się zwierza, że nosiła dziecko "pod sercem". Wiadomość niesłychanie istotna, akurat na główną stronę. Może dlatego, ze to rzadki przypadek medyczny?  🤣 

Rozśmieszył mnie jeden komentarz, że dziecko się nosi w macicy, a nie pod sercem.
trusia, ja tv nie oglądam i plotek nie czytuję, ale staram się w muzyce (niecukierkowej i niepopowej.... aż tak bardzo) orientować. 😉 Czasami wschodzą tam gwiazdki, które są całkiem znośne -> Coma, Czesław Śpiewa (choć ja go osobiście nie lubię w ogóle, ale lepszy taki Czesław i to jeszcze śpiewający Miłosza niż kolejna kopia Dody śpiewająca o złamanym sercu).

Tania, Mein Gott. Po co ta Niezgoda na salonach...?
Chociaż... jak tak na nią patrzę, wydaje mi się, że tak mogła się przedstawiać.... Jędza Niezgody, co to mnichom książkę ukradła u Krasickiego.... 😉
Racja, racja! To ja nie nadążam. Już na stronie Faktu wyczytałam.
I przy okazji inny gorący news:
http://www.fakt.pl/Dramat-Andersza-Co-wydarzylo-sie-w-luksusowym-klubie-,artykuly,146536,1.html
Tym razem jakiś biedny wykreowany został pobity.
Bo "macica" to takie weterynaryjne i niemedialne słowo 😉

A propos niemedialności i politycznej (obyczajowej??) poprawności, będzie OT:
Fragment książeczki o przystosowaniu do życia w rodzinie (czy jak tam teraz się ten przedmiot nazywa) dla szkół podstawowych - Wanda Papis "Wzrastam w mądrości"

Komórki jajowe należą do źródła życia u każdej kobiety. Znajduje się ono w niższej części tułowia, wewnątrz ciała. Można też powiedzieć, że jest to sanktuarium życia. [...]
    Plemniki należą do źródła życia u każdego mężczyzny. Znajduje się ono głównie na zewnątrz ciała w zakończeniu tułowia oraz częściowo wewnątrz ciała"

Czyli dzieci biorą się z zakończenia ciała i siedzą w sanktuarium życia pod sercem...  😂
(...)
    Plemniki należą do źródła życia u każdego mężczyzny. Znajduje się ono głównie na zewnątrz ciała w zakończeniu tułowia oraz częściowo wewnątrz ciała
(...)

Wyszło mi,że idzie o paznokcie u nóg. To wiele wyjaśnia. Hm....
Zgadzam się z interpretacją Tani.  🙇  Bo skoro na zewnątrz i trochę wewnątrz, to nie moga być plemmniki. Pasuje wyłącznie do paznokci. 

Ale skoro ciąża narzeczonej wywędrowała z macicy do bliżej nieokreślonej niższej części tułowia pod sercem, nie dziwię się, że poroniła.  Ciąże pozamaciczne szans raczej nie mają. Teraz już rozumiem, dlaczego o tym napisałi. Jednak ciekawy przypadek medyczny.
Zaraz nas pogonią, ale co tam 😉

Wyszło mi,że idzie o paznokcie u nóg
Potem zaś dzieci, którym opowiedziano, że młode osobniki gatunku "człowiek" powstają jak tata wetknie najdłuższą część ciała tam, gdzie mama siku robi, postanawiają też spróbować, idą i wtykają nogę do sedesu 😉

Swoją drogą lekkie rozdwojenie jaźni się robi, skoro dzieciaki w książce szkolnej nie mogą przeczytać o takiej na ten przykład rozrodczości i zagadnieniach pokrewnych nazwanych po imieniu, językiem naukowym, a idą do domu, gdzie czyjś cyc i tyłek niemal goły się wylewa z ekranu i jest opisywany językiem zgoła innym niż ten z książeczki i bynajmniej nie jest to język nauki  😂
Potem zaś dzieci, którym opowiedziano, że młode osobniki gatunku "człowiek" powstają jak tata wetknie najdłuższą część ciała tam, gdzie mama siku robi, postanawiają też spróbować, idą i wtykają nogę do sedesu 😉

Ale się uśmiałam!

Żeby nie było OT: Czy ten apetyczny “gwiazdor” z zamuloną miną ze zdjęcia z linka Tani to gwiazdor Andersz czy gwiazdor Królikowski?
bera7, zapomniałam o tej "zasłudze" 😀

Ee, jaki kraj i poziom tv, takie gwiazdy 😉 Włosi mają byłego szefa rządu, my inne gwiazdki 😀

"Dlaczego aktor Alan Andersz (24 l.) skończył piątkowy wieczór nieprzytomny w szpitalu?"
AKTOR?! W czym zagrał?! Bo, że ja na topie nie jestem, to wiem 🙂

Aa - przeczytałam - grał w"39 i pół". Szacuneczek, przepraszam za moją ignorancję 😉

Jakiś czas temu w którymś show był dzieciak, który grał w polskiej Niani. Taki chłopiec. Nic, tylko plasnąć w zad. Ja się nie dziwię, że potem niektórym odwala, skoro taki dzieciak żyje w przekonaniu, które potwierdzają wszyscy w okół niego, że jest gwiazdą, to potem mamy takie kwiatki jak w przypadku pana Andresza.

Antek K. No nie mogę! http://www.fakt.pl/Antek-Krolikowski-na-policji-Wyjasnia-pobicie-Andersza-,artykuly,146565,1.html I wiadomość dnia - Antek K. przed wejściem na komisariat WYPALIŁ PAPIEROSA!!!

Kolejnym fenomenem jest dla mnie nijaka Agnieszka Orzechowska. Oglądając jakiś czas temu Wojewódzkiego trafiłam na tą panią. Poza wielkimi cyckami i daleko posuniętą głupotą polska wersja Angeliny Jolie nie jest niczym szczególnym. A jednak okazuje się, że o niej się mówi? Czy w tych czasach im mniej mózgu, a więcej tu i ówdzie, to już gwarancja sukcesu? Przykre i zastanawiające.

Oprócz samozwańczych gwiazd brzydzą mnie takie tabloidy, portale.
Z tego wszystkiego, co napisałaś, to wiem tylko, że jest taki serial 39 i pół i że stamtąd wypadł Karolak.
Włączyłam filmłeba, żeby zobaczyć, czy widziałam w jakimkolwiek filmie tego pana i prosze państwa, widziałam go  😁 Grał posterunkowego w Duże zwierzę  😁 Filmów typu Lejdis, czy TEstosteron nie jestem w stanie przejść.
Lejdis uwielbiam,  z testosteronem gorzej.

A teraz idę na durny "Świat wg Kiepskich" - jedyny shit jaki oglądam 😀 Tak absurdalny i durny, że mnie śmieszy 😀
[quote author=konikikoniczynka link=topic=85936.msg1313573#msg1313573 date=1329925810]
Czym zasłynęła pani Katarzyna NIezgoda, poza byciem z Kammelem?
no jak to czym. Aferą w banku BPH 🙂.
[/quote]

A co to za afera?
A co to za afera?

W imieniu banku zlecala prowadzenie szkolen firmie Kamela ale za jakies absurdalnie duze pieniadze. Zostala zwolniona i wytoczyla pracodawcy proces, ktory przegrala.
:kwiatek:

Aż boję się przyznać, że musialam wyguglować, kto to Kamel.  😂  Okazuje się, że Kammel.
[quote author=trusia link=topic=85936.msg1314449#msg1314449 date=1329986485]
(...)

Eeee... to już dawno było. Przed samobójstwem a po odejściu z klasztoru.
Nie śledzisz NAJWAŻNIEJSZYCH wiadomości.  😉
[/quote]

Łoo kurcze, nie wiedziałam tego. W ogóle sie dowiedziałam w sobote u fryzjera (dobre źródło informacji), że ma narzeczoną i to w dodatku z zakonu! I do tej pory nie wiem czy to prawda 😀
A Bednarka bardzo lubie, jego głos wręcz uwielbiam i szkoda, że media nazywają go 'gwiazdą bo jak widze to on sam za takiego się nie uważa.
A Kammel nie był kiedyś Kamel, przez jedno M? 😀

Mówisz o Tomku Bednarku? Fantastyczny facet, bardzo normalny 🙂

Czemu zabili Ryśka z Klanu? 😀

Z tego co wiem, to Cyrwus sam zrezygnował na rzecz teatru.
największym nieporozumieniem wykreowanym przez media jest dla mnie to coś Szpak. ni to baba, ni to chłop. Coś. Niektórzy mówią, że ma pomysł na siebie - ja mówię, że ma pomysł na zrobienie z siebie idioty. Ale co tam, kaskę zarobi i zniknie. Zawsze coś.
Czyżby cel uświęcał środki? Doda też robi z siebie kretynkę, a pieniążki lecą.
Dałam guglowi szpaka na pożarcie i odwzajemnił się tym: Michał Szpak pokazał pępuszek. 

Gillina, to właśnie to coś?
Tiaaaa.
[quote author=bera7 link=topic=85936.msg1314436#msg1314436 date=1329985901]
[quote author=konikikoniczynka link=topic=85936.msg1313573#msg1313573 date=1329925810]
Czym zasłynęła pani Katarzyna NIezgoda, poza byciem z Kammelem?
no jak to czym. Aferą w banku BPH 🙂.
[/quote]

A co to za afera?
[/quote]

Raczej w Pekao S.A. (tym z Żubrem)
Ale faktem jest, że do Pekao przeszła po podziale przez wydzielenie BPH'u
Jesu, Szpak jest dla mnie CZYMŚ na co nie jestem w stanie patrzeć. Ostatnio mówiłam do męża że jak nasz syn zrobi kiedyś z siebie coś takiego to go wydziedziczę i do domu nie wpuszczę 😉
bo złapał wieniec na pogrzebie Hanki
Wrotki oplułam właśnie monitor 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się