bera7, zapomniałam o tej "zasłudze" 😀
Ee, jaki kraj i poziom tv, takie gwiazdy 😉 Włosi mają byłego szefa rządu, my inne gwiazdki 😀
"Dlaczego aktor Alan Andersz (24 l.) skończył piątkowy wieczór nieprzytomny w szpitalu?"
AKTOR?! W czym zagrał?! Bo, że ja na topie nie jestem, to wiem 🙂
Aa - przeczytałam - grał w"39 i pół". Szacuneczek, przepraszam za moją ignorancję 😉
Jakiś czas temu w którymś show był dzieciak, który grał w polskiej Niani. Taki chłopiec. Nic, tylko plasnąć w zad. Ja się nie dziwię, że potem niektórym odwala, skoro taki dzieciak żyje w przekonaniu, które potwierdzają wszyscy w okół niego, że jest gwiazdą, to potem mamy takie kwiatki jak w przypadku pana Andresza.
Antek K. No nie mogę!
http://www.fakt.pl/Antek-Krolikowski-na-policji-Wyjasnia-pobicie-Andersza-,artykuly,146565,1.html I wiadomość dnia - Antek K. przed wejściem na komisariat WYPALIŁ PAPIEROSA!!!
Kolejnym fenomenem jest dla mnie nijaka Agnieszka Orzechowska. Oglądając jakiś czas temu Wojewódzkiego trafiłam na tą panią. Poza wielkimi cyckami i daleko posuniętą głupotą polska wersja Angeliny Jolie nie jest niczym szczególnym. A jednak okazuje się, że o niej się mówi? Czy w tych czasach im mniej mózgu, a więcej tu i ówdzie, to już gwarancja sukcesu? Przykre i zastanawiające.
Oprócz samozwańczych gwiazd brzydzą mnie takie tabloidy, portale.