[quote author=Alabamka link=topic=85232.msg1360137#msg1360137 date=1333486666] Arroch! Dziękuję slicznie za karteczkę, piękne życzenia i... na prawdę się nie spodziewałam! :kwiatek:
Dotarła! Super 😅 Pffff nie spodziewałam, przecież co święta Ci wysyłam 😁 [/quote] Ale tym razem na prawdę się zdziwiłam i kilka razy czytałam nadawcę 😁
[quote author=Bischa link=topic=85232.msg1360779#msg1360779 date=1333551657] Alabamka, dziękuję za kartkę :kwiatek: Tylko wysypały się z niej jakieś... nasiona? 😁 Tak miało być? 😁
To trochę lawendy by wiosną pachniało 😁 [/quote] A! A ja myślałam, że coś na poczcie dosypali 😁
Do mnie doszło dziś coś ze Szczecina. Na ten zmieniany w ostatniej chwili adres. Oooooh! Czemu nie moglo dojść wczoraj? Dziś by mi Tata dostarczył, a tak musze czekac do soboty, aż do domu pojadę 😁
Informuję jednak ktosiu ze Szczecina, że kartka dotarła 🙂
Do mnie doszło dziś coś ze Szczecina. Na ten zmieniany w ostatniej chwili adres. Oooooh! Czemu nie moglo dojść wczoraj? Dziś by mi Tata dostarczył, a tak musze czekac do soboty, aż do domu pojadę 😁
Informuję jednak ktosiu ze Szczecina, że kartka dotarła 🙂
zgaduj-zgadula kto! 😁 :kwiatek:
A no i Pokemon, dziękuję za kartkę. Cudowne życzenia! 🏇 :kwiatek: :kwiatek: