moje są już zapakowane w koperty i czekają na jutrzejsze wyjście na pocztę 😉 z góry przepraszam za to, że życzenia są wydrukowane, ale mój fatalny charakter pisma nie wyglądałby estetycznie 😁
ed. Sio i nie tylko mnie, pochwaliłam się rodzicom, mama zabrała ją do swojego pokoju i powiedziała że jej nie odda 😁
Osoby, które mnie wylosowały i jeszcze nie wyslały kartek, niech się jeszcze chwilkę wstrzymają. Zmieniam adres 😉 W moim obecnym mieszkaniu przez 2 tygodnie będzie jeszcze mieszkał kolega, więc wysłane już kartki dojdą, ale te, które jeszcze nie poszły i nie są zaadresowane wolałabym dostać na adres domowy 😉 Alabamka dostała już PW z tym adresem, więc niedlugo powinien do Was dotrzeć.
Wczoraj zamiast tutaj napisałam w wątku o pracy 😁 😁 i czekałam czemu nie ma odzewu
Laski katastrofa smutek((
Myślałam, że kartki wysłane, a mąż zapomniał wziąć do pracy i Julka rano się do nich dobrała smutek Popisała na zewnętrznej stronie. Na wewnętrznej nic, ale są wypisane i mają znaczki.
Moje dziś poleciały 😀 Przepraszam respondentów za prowizorkę (kartki pocztówkowe, wysłane w kopercie z już wypisanymi życzeniami, krótkim dodatkiem ode mnie), niestety z braku kasy wcześniej, na szybko wczoraj kupione, żeby jak najszybciej wysłać 😕 Jedna trochę ręcznie zrobiona z kupnej kartki i mój marny rysunek.