Hej szukam jakiegoś kontaktu do BeHappy Kupiłam od niej derke i od 15.10 kiedy wpłaciłam kase, nie mam z nią kontaktu . Ktoś może ma jakieś namiary na nią albo wie co się stało ,że nie ma jej na necie od 15 .10 TAK więc poszukuje BeHappy
Czy jest jakiś wątek, w którym znajdę informacje na temat ubezpieczeń NNW, które obejmują urazy spowodowane podczas jazdy konnej? Wyszukiwarka wypluwa jedynie polisy na życie i ubezpieczenie konia, a tym czasem chciałabym samą siebie ubezpieczyć 😉 Z góry pięknie dziękuję! :kwiatek:
Czy jest na forum temat odnośnie nowej metody leczenia w formie ostrzykiwania komórkami macierzystymi wyizolowanymi z osocza? TZW Nowa metoda "komórki życia". Leczenie to zostało wykonane u mojej klaczy z niesamowicie dobrym skutkiem i chciałam się dowiedzieć czy ktoś już ma doświadczenia z tą metodą? Czy mogę zakładać nowy wątek? (obsługa forum mnie przeraża).
Szukam (chociaż daty wstawienia) filmiku, jak dziewczyna skakała na kulejącym koniu. Koń (gniady) był w błękitnym zestawie. Mocno kulał, dziewczyna ledwo jeździła. Filmik nazywał się 'Wspólny dzień-skoki, tere, taniec'. Jest już niedostępny na YT, ale szukam samego tematu. Na początku filmiku leciała piosenka 'danza kuduro'
Bardzo dobry wątek, bo szukałam i nie znalazłam 🙂 Czy jest już temat o prowadzeniu stajni rekreacyjnej (z perspektywy właściciela/instruktora)? A może był kiedyś tylko że nikomu - jako że to "biznes" - nie chciało się dzielić spostrzeżeniami? Bardzo bym chciała taki wątek bo korci mnie za jakiś czas może zorganizować u siebie mini-rekreację na kilka koni 🙂
Kilka razy była mowa o symulatorach jazdy konnej i pamiętam, że ktoś mówił o ośrodku który coś takiego posiada. Ale osobnego wątku na ten temat raczej nie ma, więc trudno powiedzieć w którym pytać. Może by założyć nowy...?