Nie szukam wątku, ale pilnie szukam kontaktu do użytkownika "glodziu". Pod podanym numerem info, że wyłączył telefon, na maile i wiadomości prywatne na re volcie nie odpisuje, widzę że się loguje, a odzewu zero. Czekam na siodło i nie wiem, czy wysłał, czy mam czekać czy może szukać dalej. Może ktoś zna go osobiście, przez fejsbuka czy w jakikolwiek inny sposób?
regina, spróbuj spytać w wątku "nieuczciwi re-voltowicze", nie mowię, że ta osoba jest nieuczciwa, ale może znajdzie się ktoś z jego regionu i pomoże CI odszukac 🙂
Czy mamy wątek o szkoleniach koni na płytach DVD? Taki wiecie opiniotwórczy. Gdzie co można dostać , czy warto kupić, jak przedstawia sie merytoryka. kto co posiada itp?
Chciałabym spytać gdzie mogę dowiedzieć się opinii na temat firm produkujących kalendarze. Chciałabym zrobić duże zamówienie na trójdzielne kalendarze na 2016 rok, najchętniej wybrałabym firmę z polecenia....
Gdzie mogę zapytać o odstąpienie końskiego leku? Obawiam się, że w ogłoszeniach to zginie, a jedna dziewczyna z innego forum potrzebuje pilnie leku dla swojego szczura, więc chodzi o małą dawkę. Receptę w razie czego ma, ale lek podobno jest drogi, a ona potrzebuje zaledwie odrobiny dla małego gryzonia, więc chętnie od kogoś odkupi. Z racji tego, że mam tutaj konto - obiecałam, że zapytam, ale gdzie?
"POTRZEBNY JEST LEK - VENTIPULMIN Jest to lek stosowany u koni na dusznice, opakowanie 500g kosztuje 250zł, ja potrzebuję tylko parę granulek z tego, dosłownie łyżke.."
Szukam wątku, w którym moge znaleźć informacje o fajnych miejscach na spędzenie wakacji, nie tylko z końmi, tylko jakieś bardziej wszechstronne ośrodki wypoczynkowe i cos w tym stylu 🙂