znalazłam kilka wątków, ale nie takich, o jakie mi chodzi. Gdzie mogę popytać o ośrodki, które organizują kameralne rajdy po ładnych okolicach? Albo czy jest wątek re-voltowiczów, którzy wspólnie jeżdżą na rajdy i można się z nimi wybrać?
Pamiętam, że gdzieś kiedyś pisaliśmy o różnych pomysłach, żeby urozmaicić jazdę konną dla najmłodszych i różne zabawy obozowe związane z końmi. Ktoś kojarzy gdzie to znajdę?
Gaga Dziękuję, to zabawy z siodła - też się jak najbardziej przydadzą 🙂
Jeszcze szukam ewentualnych inspiracji do zabaw bez koni, ale na temat koni. Np. jak połączyć naukę maści końskich z jakąś zabawą itp. Mam kilka pomysłow, ale może re-voltowicze mają lepsze 😉
Piotrek, marny odzew oznacza, że w środku sezonu osoby które zajmują się trenowaniem koni i jeźdźców - nie mają czasu na łażenie po Internecie... większość z nich nie ma też konta na re-volcie
_Gaga, ogłoszenie dałem w ogłoszeniach i podałem też maila - nie trzeba mieć konta na RV żeby odpowiedzieć.
Hm czyli poza sezonem byłoby lepiej? Ale to też oznaczałoby, że to nie wina ogłoszenia/internetu, bo jak nie mają czasu na internet, to pewnie na trening dodatkowej osoby też nie 🙁
Jest temat dotyczący działania forum? Mam problem z przyciskiem "przestań obserwować wątek" , więc jak już raz napiszę w jakimś wątku, to potem już ciągle pojawiają mi się odpowiedzi....
Revoltowicze, szukam wątku, w którym mogłabym podpytać o kulawiznę, ale jeszcze niediagnozowaną przez weta. Czy niezdiagnozowane kulawizny: wyrok? jest odpowiednim? :kwiatek: