czy jest jakiś wątek ostrzegający przed ludźmi którzy oferują nowy dom dla konia, a potem te "dobre ręce" pozbywają się konia wysyłając go do Francji w wiadomym celu?
Kiedyś, jak jeszcze nie było "Nowych ogłoszeń" był taki dział, coś w stylu "oddam w dobre ręce konia, czy coś". Jednak wydaje mi się, że nie mieliśmy takiego wątku o "nieciekawych" właścicielach - poza "nieuczciwymi revoltowiczami".
Generalnie, zakładanie takich wątków to bardzo ciężka sprawa - jestem cżłonkiem podobnej grupy na facebooku i takiego kwasu i Sajgonu ciężko uraczyc gdziekolwiek indziej 🤔
Czy gdzieś coś było o pracy z koniem, który podczas jazdy po kole w jedną ze stron jest głową i łopatką na zewnątrz? Wracam do niej po ciąży, jeździł ktoś inny i taka niespodzianka...
Szukam wątku, gdzie mogłabym zasięgnąć informacji o sprzęcie używanym dawniej - uściślając, może ktoś wiedziałby z którego wieku pochodzi część szorów, chociaż tak na oko 😉 Nie wiem, gdzie o to zapytać, chyba, że jest jakiś konkretny temat? Będę wdzięczna za przekierowanie :kwiatek:
Był kiedyś taki wątek (tak mi się wydaje) , że będę np w Krakowie w tym i w tym terminie, chętnie się spotkam, itp. To był wątek ogólnopolski, jeśli dobrze pamiętam. Wyszukiwarka nic nie odkryła, a jeśli jestem w błędzie, to jest może jakiś inny wątek pokrewny? Wywiało mnie do innego województwa i chciałabym kogoś poznać.