szukam wątku o "mieszczuchach" wynoszących się na wieś. Potrzebuje informacji na temat przekształcania działek rolnych w budowlane lub o siedliskach na dz. rolnych :kwiatek:
[quote author=Ruda_H link=topic=85100.msg1893247#msg1893247 date=1381094305] szukam wątku o "mieszczuchach" wynoszących się na wieś. Potrzebuje informacji na temat przekształcania działek rolnych w budowlane lub o siedliskach na dz. rolnych :kwiatek: [/quote]
Szukam wątku o koniarzach w woj. dolnośląskim, nie tylko we Wrocławiu. Daty Hubertusów, zawodów, wydarzeń końskich, polecane stajnie, gdzie na weekend itp., mamy tutaj coś takiego?
Niewidzialna, wydaje mi się, że jest tylko wątek dla Wrocławian ogólnie, nie ma oddzielnego dla stajni. I zastanawiam się, czy nie założyć wątku o stajnich dla całego Dolnego Śląska, bo takiego też nie znalazłam...
Witam! Poszukuję wątku gdzie ktoś mając drzewo genealogiczne konia oceni "dobro" i wartość jego pochodzenia, no kurcze, wiecie o co chodzi :P Tak by się chciało poczytać o tym, prosi ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o co chodzi 😂
Szukam wątku o Top Model (o programie) - wydawało mi się, że jest gdzieś "na wierzchu", a przejrzałam 10 stron i ni widu ni słychu. Wyszukiwarka OCZYWIŚCIE nic nie znajduje - ona w ogóle cokolwiek potrafi wyszukać?
Dziękuję opolanka, ale teraz wiem, dlaczego wyszukiwarka mi nic nie pokazywała - w temacie tego wątku jest "Top modelmyślnikzostań modelką". Tego nie wiedziałam 😉