Forum konie »

czapsy i buty

To są z tych które były też kolorowe. Prosisz o czarne z mankietem lakierowanym i już 🙂 Napisz do nich maila
aha- dzięki :kwiatek:
Daj znać jak się sprawują w użytkowaniu-zamówię je na pewno bo mi się podobają bardzo.
Już pisałam, ale cena była inna wówczas.
Ja sobie je zostawiam na zawody 🙂 ale jak coś to dam znać 🙂
no ja mam taki sam plan 😀
plus chcę buty sznurowane i z lakierowanym noskiem 😎

ale coś się nie mogę zebrać z zamówieniem 😉
A widzieliście może komplet czpasy i sztyblety ciemno brązowe?? Szukam kompletu na zawody, a wszystkie brązy takie jakies jasne ;/;/

Aga,nie wiem czy znalazłaś,ale doktor ma komplet z decathlonu i są właśnie takie czekoladowo ciemne i wyglądają bardzo przyzwoicie.oglądałaś tam może?
Posiada ktoś z Was te sztyblety:

Jak się sprawują? Szukam czegoś do ciorania w przyjaznej cenie, ale nie chce żeby rozpadły się po miesiącu.
Ja mam dokładnie te. Mają tylko wykończenia z jasnej nitki przy podeszwie i przy zamku (które pewnie zaraz będą czarne/szare, ale co tam.)
Jeździłam w nich póki co ze trzy razy, ładne, zgrabne, fajnie leżą pod sztylpą. Wygodne, dobrze czuć strzemię. Dla rozchodzenia pociurałam je w piachu i na myjce, potem wypastowałam i wyglądały ok. Generalnie mam zamiar w nich jeździć, do ciurania mam niezniszczalne, ale deko mało wyględne Hobo.  😉
To moje ciemnobrązowe PBK.
kasska,  pokaż na nodze, po sztylpie widać, że musisz mieć obłędne łydki, sztylpy są super zgrabne! pbk to sztyblety.pl? ile zapłaciłaś za buty a ile za sztylpy? cudne są!
O mader, Isabelle , uważaj bo się zaczerwienię  😁 One tak zgrabniutko wyglądają przez to podwyższone rondo🙂 Póki co zdjęć na nodze nie będzie, bo tak jak wcześniej pisałam szyblety okazały się sporo za duże i dziś je odesłałam do zamiany. Jak tylko przyślą pasujące buty to zaprezentuję foto 🙂
Tak, dokładnie ze sztyblety.pl. Za komplet z przesyłką zapłaciłam 330zł (sztylpy 140, buty 170)
łuczek ujeżdzeniowy jest cacy, ale to zwężenie przy kostce, obłędne! pokaż na nodze koniecznie!

Wow Kate piekne!
Co to za model? Tez je chce!!!!:P
kasska cuuuudo  😍 i sztyblety i sztylpy.

Jak się sprawują? Szukam czegoś do ciorania w przyjaznej cenie, ale nie chce żeby rozpadły się po miesiącu.

Mierzyłam, są szerokie bardzo
Julita, Edytka,
dzięki dzięęęęki 🙂 brązowy komplet łaził za mną już chyba ze 3 lata i w końcu mam ! 😀 Szkoda tylko, że nie mam gdzie wypróbować.. 😁
kasska, który to model czapsa?
ten zwykły oficerkowy ze zwykłej skóry. Zasugerowana przez jedną z voltowiczek poprosiłam o 'wersję ujeżdżeniową', bo bardzo chciałam ten podwyższony łuk.
Sanndy, może jednak warunki pracy na zewnątrz nie są dla nich  😉
tym bardziej, że pogoda łaskawa dla nich nie była hehe
kasska, a możesz podać numer ten ze strony sztyblety.pl?
Bo tam ich kilka jest i niczym się nie różnią z opisu.
Perlica,
S-200
kasska - ależ genialnie wyglądają.. Szkoda, że brąz mi do niczego nie pasuje 🙁
kasska, dziękuję bardzo
dostałam moje czapsy od ppawla z allegro i chyba będę je wymieniać, ale najpierw mam pytanie:
czapsy powinny ściśle przylegać do łydki, gdy mam na sobie bryczesy, skarpety i sztyblety? ciężko się zapinają w najszerszym miejscu. skóra jest miękka i ładnie się dopasowuje, ale guma z tyłu dość mocno się naciąga. boję się, że przy 1cm luźniejszych będą brzydko wyglądać, bo będą z kolei za luźne... a po takim naciąganiu guma się odkształci i też będzie brzydka...
czapsy zawsze siadają trochę? bo póki co są proste i minimalnie za krótkie, ale jak siądą, to już będą zdecydowanie za krótkie...
Facella, zawsze siadają
http://www.ostroga.pl/sztyblety_villa_horse Posiada ktoś? 🙂 jakie opinie?
Facella skóra w butach i w czapsach zawsze sie rozciaga. Zależy jeszcze czy czapsy oficerkowe czy miekkie.
odesłałam już, wzięłam szersze i wyższe i czekam aż przyjdą. czapsy oficerkowe, ale z dość miękkiej skóry.
kupiłam w końcu hippika italiano. stąd pytanie do posiadaczy - nie wbija wam się zamek w łydkę, jak zginacie nogę w kolanie?
Weerka, ja takie mam. Zdjęcie trochę przekłamuje kształt, w rzeczywistości są smuklejsze. Co do jakości - wygląda nienajgorzej, podeszwa zwłaszcza, mam je od roku, ale używane były tak z 5-6 razy, w tym na zawodach. Szwy są porządne, jednak w miejscach gdzie miałam zapięte ostrogi skóra się nieco odbarwiła. Obawiam się, że nie będą się dobrze starzeć, niestety, ale o tym mogę Ci powiedzieć za miesiąc-dwa, bo idą do roboty codziennej. Fakt faktem, są śliczne.

użytkował ktos takie czapsy zamszowe yorka?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się