[quote author=żużka link=topic=84.msg325553#msg325553 date=1251652688] Nie chcę gumki obcinać, a z drugiej strony ciekawe ile mnie bęzie kosztować wpięcie tego u szewca czy krawca. [/quote] przyslowiowe grosze 😉 wstawialam cos takiego w innych butach i dalam za taka uslugę 10zl 😉
Dramka no właśnie co to za firma, gdzie kupiłaś i za ile ??? Ja mam swoje Bonidosy ochotę wyrzucić przez okno, z powodu zamka 😕 kolejny raz do wymiany.
Jak doliczę wymianę zamka, to moje będą niedługo tyle mnie kosztować, z Decathlonu, te MC 500?
edit: Dramka napisz proszę do 16go czy zauważyłaś coś niepokojącego, będę w Wawie 16 i chyba sobie kupie, bo mają zamek po najlepszej stronie, jakiej kiedykolwiek widziałam
Czy ktoś z Was może miał może do czynienia z oficerkami firmy p. Pawła Krzyśka ze strony www.sztyblety.pl ? Mam czapsy od nich i jestem bardzo zadowolona, dlatego zastanawiam się nad zamówieniem oficerek. Warto?
ma ktoś może czapsy 'roma' hippicy? one są z takiej skórki mięciutkiej, że nie wiem jak mam je z błota wyczyścić żeby im krzywdy nie zrobić... macie jakies sposoby sprawdzone? 🙇
wprawdzie post dosc stary, ale ja mam takie sztylpy i bez problemu je czyszcze! na mokro gabka i potem smarem do skor 😉 sa bardzo fajne i wygodne, choc od zakupu sie rozciagnely.. kupilam dopasowane, teraz sa odrobine luzne, ale i tak dobrze leza, nie przesuwaja sie nigdzie. takze jestem ogolnie rzecz ujmujac zadowolona 🙂
wprawdzie post dosc stary, ale ja mam takie sztylpy i bez problemu je czyszcze! na mokro gabka i potem smarem do skor 😉 sa bardzo fajne i wygodne, choc od zakupu sie rozciagnely.. kupilam dopasowane, teraz sa odrobine luzne, ale i tak dobrze leza, nie przesuwaja sie nigdzie. takze jestem ogolnie rzecz ujmujac zadowolona 🙂 [/quote]
A te Hippici jak Ci sie układają na wysokości dolnej części łydki i kostki? W sensie czy są trochę choć wyprofilowane czy taka brzydka linia prosta od góry do dołu... 🙂
abstrakcyjna, -hippici są fajnie profilowane w okolicy kostki, wg mnie bardzo ładnie wyglądają na nodze w odróżnieniu od p.Pawła, które mi osobiście się nie podobają 🙁