Jessy, pierwsze wspaniałe - uchwycona chwila, kolory, nastrój... Piękne! 🙂 Marzy mi się taka sesja z Posmankiem, ale nie mamy ani rzeczki, ani nie umiemy stawać dęba 😁
mam nadzieję że pasuję 😉. Nie pamiętam kto robił ale w sumie nawet mi się podoba takie przekrzywienie 😀 ( na klaczce mojej cioci) ps. to tylko tak wygląda jakbym jeździła po kamyczkach 😉
Wiem,że w porównaniu do Jessy 🙇 lub kilku innych re-voltowiczów moje zdjęcia nie są ani nastrojowe ani klimatyczne ale jak na amatora i najzwyklejszą automatyczną cyfrówkę bardzo je lubię 😡 poranna mgła na pastwisku w galopie
Laguna - piekne! gdyby jeszcze kon wszedl w to swiatlo, byloby idealnie... swietne warunki masz 🙂
Niestety model nie chciał współpracować 😉 😁 Niestety ostatnio tego słońca jak na lekarstwo, bo albo pochmurno, albo słońce jak już się łaskawie pojawi to chowa się za drzewami (stajnia jest z 3 stron otoczona bezpośrednio lasem)
Lov - obłędne! Pursat - super kadr! Laguna - przypadkowe są zawsze najlepsze! Jessy - ten wątek jest dla Ciebie, obłędnie... *.* Cervus - super fota! Epona - wow... i to siano (sloma?).... bosko... Zuza - pierwsze super! Mgła...
Jessy, jeśli kalendarz to wiadomo że na 2010, więc masz jeszcze kilka miesięcy. Jestem pewna, że cała re-volta chętnie by taki kalendarz kupiła, a przecież to dopiero początek 🙂 🏇
Lotnaa, wlasnie mial byc na 09, ale tak to jest, jak ma sie lenia 🤣 wiec poczekam jeszcze pare miesiecy, moze uzbieram wiecej perelek, choc narazie sie na to nie zapowiada, bo brak aparatu doskwiera strasznie, trzeba do serwisu wyslac 🍴
Że też ja nie mam czasu zostać u konia tak długo, żeby poczekać na taki zachód słońca 😀 To z bańkami jest absolutnie prześwietne 😜 Muszę cos takiego zafundować Posmankowi kiedyś 😀