Forum konie »

Nastrojowe i klimatyczne zdjęcia

I jeszcze jedno pt. "Po jeździe" (fot.Dominika Frei)

ma klimat 🙂 Strasznie lubię takie foty: nie wszystko, nie dosłownie, ale trochę magicznie pokazujące temat

wracając późno samochodem , można i takie cóś ustrzelić , i choć nie końskie , jednak też coś w sobie mają...

a teraz pogoda sie pokićkała więc beka z nastrojowych zimowych fot...
Sylwester 2008
Jedyne moje zdjęcie, które może podejść pod temat:

Horciakowa - juz na starej volcie pisalam, cudne to z teczą 🍴
cervus - swietne!

Jessy - to pierwsze  😍 😍 😍 TOTAOLNY OBŁED! PRZECUDOWNE jest to zdjecie!  😜 😍 😜
Jessy, pierwsze wspaniałe - uchwycona chwila, kolory, nastrój... Piękne! 🙂 Marzy mi się taka sesja z Posmankiem, ale nie mamy ani rzeczki, ani nie umiemy stawać dęba 😁
mam nadzieję że pasuję 😉. Nie pamiętam kto robił ale w sumie nawet mi się podoba takie przekrzywienie  😀 ( na klaczce mojej cioci)
ps. to tylko tak wygląda jakbym jeździła po kamyczkach 😉
Wiem,że w porównaniu do Jessy  🙇  lub kilku innych re-voltowiczów moje zdjęcia nie są ani nastrojowe ani klimatyczne ale jak na amatora i najzwyklejszą automatyczną cyfrówkę bardzo je lubię  😡
poranna mgła na pastwisku

w galopie

zuza, fajne pierwsze jest, dobry klimat, smutno i ponuro.  😉
jessy - myślę, że mój komentarz jest niepotrzebny  😀
cervus, urzekły mnie kolory  🙂
lubię te zdjęcia (pomimo wszystko) 🙂

dzisiejsze chuchowe 🙂

takie o sobie coś. 😉
m.indira
cudne  😜

Jessy
to wodne jest neisamowite !!!!
a chuchy, ach i och  😍

Lov
bardzo ładne, fajne macie światło na hali 🙂
Jessy - ja już się nie wypowiadam, bo Ty i tak wiesz, co ja myślę na temat Twoich zdjęć 😉

Lov - interesujące 😀

armara zwykłe południowe słoneczko 😉
Przypadkowo cyknięte

Laguna - piekne! gdyby jeszcze kon wszedl w to swiatlo, byloby idealnie... swietne warunki masz 🙂

armara, Pursat - dziekowac :kwiatek:

z dzis:

i jaaaa [cykniete przez mame]
jessy - jak zamawia się takie warunki 'pogodowe' ??
kpik - to tak przypadkiem 😁
Laguna - piekne! gdyby jeszcze kon wszedl w to swiatlo, byloby idealnie... swietne warunki masz 🙂

Niestety model nie chciał współpracować 😉 😁
Niestety ostatnio tego słońca jak na lekarstwo, bo albo pochmurno, albo słońce jak już się łaskawie pojawi to chowa się za drzewami (stajnia jest z 3 stron otoczona bezpośrednio lasem)
Jessy więcej, więcej!  😀
Lov - obłędne!
Pursat - super kadr!
Laguna - przypadkowe są zawsze najlepsze!
Jessy - ten wątek jest dla Ciebie, obłędnie... *.*
Cervus - super fota!
Epona - wow... i to siano (sloma?)....  bosko...
Zuza - pierwsze super! Mgła...

kpik - to tak przypadkiem 😁

Takie przypadki zdumiewająco często Ci się zdarzają, droga Jessy  😉

To kiedy ten album będzie wydany? Ja poproszę o wersję z dedykacją  😅
Lotnaa -  😡 albumu to raczej nie będzie 😁 mialam zamiar kalendarz zrobic, ale jakos do projektu zabrac sie nie moge 😡

wiorek - prosze bardzo :kwiatek:

i znalezione w szufladzie:

😉
Jessy, jeśli kalendarz to wiadomo że na 2010, więc masz jeszcze kilka miesięcy. Jestem pewna, że cała re-volta chętnie by taki kalendarz kupiła, a przecież to dopiero początek 🙂
🏇
Lotnaa, wlasnie mial byc na 09, ale tak to jest, jak ma sie lenia 🤣 wiec poczekam jeszcze pare miesiecy, moze uzbieram wiecej perelek, choc narazie sie na to nie zapowiada, bo brak aparatu doskwiera strasznie, trzeba do serwisu wyslac 🍴
odkopuje 🙂
z dzisiaj:

Że też ja nie mam czasu zostać u konia tak długo, żeby poczekać na taki zachód słońca 😀 To z bańkami jest absolutnie prześwietne 😜 Muszę cos takiego zafundować Posmankowi kiedyś 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się